ktm600 222 Napisano Decembar 9, 2011 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je pouzdaana i uspjesna reparacija radilice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1034 Napisano Decembar 9, 2011 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi ko radi, koliko je ostecena i kolika su opterecenja na njoj u radu, kod jednocilindrasa nisu veliki obrtaji ali je udarno opterecenje OGROMNO....... Licno sam vozio obradjenu, i jos drugara i niko nije imao problema..... Veliki je PROBLEM obaVezno resiti zasto je PROLUPALA, uljni vod, uljna pumpa, lose ulje... Voznja ne jednom tocku tu nije bila problem jer je suvi karter u pitanju.... .. to je isti motor sto je skoro bila TEMA zamena ulja???? Ako si to ti odvedi motor kod majstora i NE cackaj vise.... a oni obozaVaju (i ja prVi) kad se dotera rasturen motor.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ktm600 222 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: Doboj Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan ok drug hvala,otjeracu,pa javim kada napravim.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Decembar 19, 2011 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa od obrade,samo originalni ležaj i klipnjača pa onda reparacija... Sve ostalo žali Bože para! Ovaj model 600 je dobar i nudi dosta ali nije rješen do kraja. Radilica prolupa skoro redovno. Imam nov Wossner klip druga specijala (94,96)ako budeš zainteresovan daću ga upola cijene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...