strasilo 3893 Napisano April 25, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a sad da se vratimo na estetiku ... ipak sam se trudio i trudio (za malo trudan ostao :lol: ) i uspio iskombinirati kontakt bravicu i nosače da bude "kako treba" biti .. :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 25, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan a onda sam se poigrao i sa visinom svjetla... pa sad čekamo da vidimo koja će biti gazdina zadnja... :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 25, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vadi pivo iz tih cilindara i sklapaj to da cujemo roar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 25, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan roarrrr se neće čuti još najmanje 6-7 dana... trebaju stići još neki ključni djelovi za unutrašnjost mašine.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 25, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Far uvedljivo najbolje izgleda na slici br. 2 jos malo i gotovooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 25, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ajde mi objasni zašto ti se slika br. 2 najviše sviđa, kad je i na slici br. 1 far na potpuno istom mjestu ? ali ima "caka"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 25, 2012 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pa malkice je drugaciji ugao iz kog je fotkano, pa na 2. fotki far deluje kao da je blize cajgerima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 25, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj bolje ... :zvizduk: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6288 Napisano April 25, 2012 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nisam hteo ništa da ti kažem, ali nimalo mi se nije dopadalo kako je ranije stajao far. Sad je mnogo bolje, posebno iz ugla slike 2. Jeste na istom mestu kao i na sl. 1, ali ima manju rupu između cajgera i fara i deluje bliže originalu (koji je, meni, najlepši). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 25, 2012 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Na slici br2 ceo prednji kraj je spusten t.j. stapovi izlaze iz trougla par cm.I meni tako lepse izgleda sto zbog fara sto zbog spustenog prednjeg dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 25, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan tako je .... vilice su uvučene ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 26, 2012 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan a sad da se vratimo na estetiku ... ipak sam se trudio i trudio (za malo trudan ostao :lol: ) i uspio iskombinirati kontakt bravicu i nosače da bude "kako treba" biti .. :zvizduk: Ipak sam uspjeo vratiti zalutalu "ovcicu" u stado..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 27, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Malo isprobavanja... premjeravanja... upasivanja i tako to ... pa malo sastavljanja .... prije toga paranje i glancanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 27, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa malo pjeskarenja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 27, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan pa sam uglavio dio mašina da provjerim do sad napravljeno ... nosači oslonaca za noge su pravljeni sa svrhom onako kako su pravljeni, kako bi i kick starter bio u funkciji .... (u nekim stvarima se mora razmišljati puuuno unaprijed Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 27, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 27, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i onda čisto malo naslikavanja... :lol: i opet šlag na tortu ... :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano April 28, 2012 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 28, 2012 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan i opet šlag na tortu ... :lol: E jbga...ja onako skrolam na dole i uzivam, kad odjednom shok... Nemoj to vise. Kad bude sve gotovo nebi bilo lose da nam das okvirno zbroj svih racuna (brez ruku)...hoce li moci to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 28, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bude sve gotovo nebi bilo lose da nam das okvirno zbroj svih racuna (brez ruku)...hoce li moci to? I da i ne ... neke stvari mi je gazda slao ... on je naručivao i plaćao .. svi oni novi dijelovi (karburatori, klipovi, far, satovi ITD) s početka teme su mi stigli u paketu već plaćeni ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6798 Napisano April 28, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dr. strasilo... Ja imam jedno pitanje...ne mogu kao Misa-pei da se suzdrzim Gledam kako si resio hladnjak i prednji blatobran, nisam bas pratio sve u detalje pa ne znam jel' to konacna varijanta... Da ne tupim mnogo, meni deluje da ce blatobran i hladnjak da se "stignu" na kocenju, pa odatle i pitanje...Znas da to nece da se desi? ili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 28, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ako blatobran dira hladnjak, to bi morala biti neka jeeeeebena rupa na cesti koja bi prije otkinula točak, nego što bi toliko sabila vilicu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 29, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Koliki hod ima ta viljuška? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano April 29, 2012 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan internat kaže... WP Suspension Up Side Down 4860 ROMA PA 135 mm (5.31 in) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano April 29, 2012 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Zar neće dohvatiti hladnjak ako se nabije tih 135mm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...