Jump to content

Moto Zajednica

kofer

Recommended Posts

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: TA 94

Dakle, kupujem kofer.

E sad, naišao sam na ovo pa me zanima mišljenje još nekoga da li je moguće da se za ovako male pare kupi ovaj kofer koji ne izgleda loše, ili je kofer ipak nekvalitetan.

http://www.ebay.de/itm/MOTORRADKOFFER-TOP-CASE-MOTORRAD-KOFFER-ROLLER-63-L-NEU-/350503067580?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item519b9c5fbc

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000

Deluje mi da je kesa od kvaliteta! I na 5kg ogranicen! I nesto mi visoko bravica pa se pitam da li jednim kljucem i otkljucavas i skidas sa ploce?

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Deluje mi da je kesa od kvaliteta! I na 5kg ogranicen! I nesto mi visoko bravica pa se pitam da li jednim kljucem i otkljucavas i skidas sa ploce?

Nema plocu za skidanje-namestanje. Srafi se, i fiksan je.

• U prolazu, 48 postova

ja se nebi zajebavao sa tim.........radi se o kvalitetu plastike.....jednom sam se zajebao a i jedan moj prijatelj.....iz Grcke narucimo dva kofera dve razlicitwe marke,,,,i prazni potpuno na 110km na sat meni pukne celo dno bukvalno se odvojilo sa motora dance ostalo akofer u voznji odleteo i umalo ga udarilo u glavu proletelo je pored njega na nekih 20cm od kacige ! a star bio mesec dana kofer .Njemu se desilo isto to na putu posle dve nedelje i ustanovili smo da je los kvalitet plastike jer jako je krta nema zilavost ni malo! Napominjem da je i njemu bio prazan kofer isto kao i meni :zbunjen:

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

preko svega jedan spaner i da te bog vidi,ako nema mogucnost vibracije nece ni puknuti!!

pitaj jagera on je pokidao plocu od givi maxije,sada vozi metalnu,zavarenu ali skida kofer kod kepe!!

• U prolazu, 88 postova

Aj mi molim te objasni to sa španerom, ako si ozbiljan.

Kofer sam naručio pa se sad malo mislim posle ovoga što je Mitos rekao. Ako postoji bilo šta pametno što može da se uradi povodom toga bilo bi dobro da znam

• Drug član, 1448 postova
  • Motocikl: Honda ness 150

najozbiljniji,obicne trake sa mehanizmom za zatezanje! bilo bi dobro0 da nadjes samo sa trakom bez da ima kuke! provuces ispod ploce pa preko kofera malo naspanujes i nema panike! vidjas ih na kamionima(obicno narandzaste) vezuju terete e ovo je umanjeno! sada na putu sam sa time vezao vrece sa strane!

post-9494-0-37128400-1324931327_thumb.jpg

• U prolazu, 88 postova

Hvala ljudi.

Kolko sam ja razumeo, taj španer mi znači ne treba kad recimo vozim kroz grad i tamo gde ne mogu da idem brzo ali bi trebalo da ga koristim kad krenem na duži put jer bi tad kofer mogao da ode u p.m.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja