bokilic 6101 Napisano Decembar 1, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan menajm felnu od gsx,r a ,suzukija,koja je 5,5 y za gumu 180, za uzu felnu od 4,5y za humu do 160,posto mi je presiroka za super moto... ima disk dobar,lezajevi dobri,niti je kriva oguljena itd.. 063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Decembar 1, 2011 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan imam ja felnu od fzr 160 guma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1734 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ako ti ovo odgovara. Tocak je od Aprilie RS 125. Hteo sam da ga stavljam na mog Pegasa ali sam ga prodao pa mi je ostao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...