Jump to content

Moto Zajednica

Učimo na tuđim greškama

Recommended Posts

• Zainteresovan, 805 postova
  • Motocikl: ktm

Kakvu je srecu ovaj lik imao!!! I bio je toliko priseban da se u momentu udara povuce nazad prema zadnjem sedistu. A onaj baja nije ni usporio 0ljut2.gif

Mislim da je on krenuo da ide unazad motorom jer je video da je previse na njegovom putu :neznam: Pa kad je izvalio da ne stize pustio motor... A i ne znam koji se moj toliko nabio u njihovu traku, ne volim kad se neko tako nabija i samo ceka... Koji q..c :neznam:

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Koliko ja vidim, ovaj indijanac sa kolima kao da je namerno hteo da ga pokupi. Posle udarca u motor on je morao da cimne auto ulevo, jer je praktično bio van svoje trake kada ga je udario.

• Drug član, 2753 postova
  • Motocikl: GPZ 500 Street Twin

Kakvu je srecu ovaj lik imao!!! I bio je toliko priseban da se u momentu udara povuce nazad prema zadnjem sedistu. A onaj baja nije ni usporio 0ljut2.gif

Mislim da je on krenuo da ide unazad motorom jer je video da je previse na njegovom putu :neznam: Pa kad je izvalio da ne stize pustio motor... A i ne znam koji se moj toliko nabio u njihovu traku, ne volim kad se neko tako nabija i samo ceka... Koji q..c :neznam:

Bio je iza linije, nije mu se nabijao u traku, čak se i malo povukao kad se zaustavio jer je skontao da je nagazio liniju

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: BMW R1100GS

Po meni je vozač automobila htio sa desne strane da zaobiđe kamion koji se pojavio u kadru... Pretpostavljam da je motorista bio u mrtvom uglu vozača...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja