to crank 5328 Napisano Novembar 30, 2011 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Završen trodnevni test u Portimao, rezultati mešoviti, Aprilie nisu stigle da koriste mekane pneumatike pa je na kraju time sheet izgledao ovako: 1. Haslam (BMW) 1.42.2 2. Melandri (BMW) 1.42.4 3. Badovini (BMW) 1.42.5 4. Laverty (Aprilia) 1.42.7 5. Biaggi (Aprilia) 1.42.8 6. Davies (Aprilia) 1.43.2 7. Fabrizio (BMW) 1.43.3 8. Seeley (Suzuki) 1.43.5 9. Camier (Suzuki) 1.43.8 reklo bi se dranje od strane BMW-a, međutim kad pogledamo listu vremena postignutih na tvrđim, race, gumama onda stvari izgledaju poptpuno drugačije: 1. Laverty (Aprilia Racing) 1.42.7 2. Biaggi (Aprilia) 1.42.8 3. Haslam (BMW) 1.43.1 4. Davies (Aprilia) 1.43.2 5. Melandri (BMW) 1.43.4 Rat na pomolu? Daj bože! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 30, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko, nešto si neobično tih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan OK, svidja mi se prva tabela, nadam se da cu nesto tako cesto gledati za nekoliko godina u MotoGP Ali obzirom da su rezultati postignuti sa meksom smesom, ne bih da se radujem prerano. Uzdam se u BMW, znam da ocajnicki zele vrhunske rezultate. Nadam se da ce svoju poziciju tehnoloskog lidera u motociklima iz serijske proizvodnje preneti i u SBK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Decembar 1, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan OK, svidja mi se prva tabela, nadam se da cu nesto tako cesto gledati za nekoliko godina u MotoGP Ali obzirom da su rezultati postignuti sa meksom smesom, ne bih da se radujem prerano. Uzdam se u BMW, znam da ocajnicki zele vrhunske rezultate. Nadam se da ce svoju poziciju tehnoloskog lidera u motociklima iz serijske proizvodnje preneti i u SBK. I ja isto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...