Mr.Racer 284 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Racer. Opala je gledanost jer su nazovi "ljubitelji" trka morali da prebace kanal na Nindza Ratnike na Fox-u. Nedostajao im je cirkus i glupiranje. Ako neko gleda trke samo zbog Rossija onda nemam dalji komentar. Vidi , ima ljudi koji nesto rade zato sto to vole , a ima ljudi koji to isto rade zato sto je to u datom trenutku moderno . Ja licno sam gledao trke pre Rossija , a gledacu ih i posle Rossija . Pre Rossija sam navijao za Mamolu ,a posle Rossija cu videti , za sad mi se najvise svidja Markez . E , cinjenica je da je Rossi od moto trka napravio cirkus , a cinjenica je i da veliki broj ljudi to voli , a cinjenica je i da to doticnoj gospodi donosi velike pare . Rossi dosta dugo traje ( verovatno sto nije imao konkurenciju , sto je imao bolji motor , sto su pravila utvrdjivana tako da to njemu odgovara itd. a uz sve to nezna da vozi i pobedjivao je samo i iskljucivo radi prethodno navedenih stvari ), a dokle ce to ce da vidimo . Momci nek samo dobro voze da i mi mozemo da uzivamo gledajuci ih ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...