GhostMile 4614 Napisano Novembar 29, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Curi na spoju crevo / sisa (na posudi). Promjenio sam prvo selnu. Pa onda crijevo. Pa onda posudu za vodu (odnosno rashladnu tecnost). Pa sad opet curka. aaaaaaa Da horor bude veci, to se sve desava na mom novom starom autu, ali ugledah kap ispod motora i isto mi se desava i na drugom autu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
majstor Pera 54 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 94 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Imas li mozda u komsiluku one male zelene,oni znaju tako zaebavat Sala naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Novembar 29, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Nekada davno,dok sam imao auto imao sam slican problem.Meni je stalno curelo na pumpi za vodu za brisace.Zamenio pumpu,sto creva i nista.E onda sam otkrio da je problem u crevcima,jer ona providna sto se prodaju u radnjama su dosta plasticna,tj.kad se raschepe da bi se navukla na sisicu,tako i ostanu(ne stezu je) i tu curi.Problem resio kad sam stavio neka crna crevca od bas mekane gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 30, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam malozelenolovke po garazi. Crijevo je crno, od mekane gume, novo, stegnuno selnom na sraf (novom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Novembar 30, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Mile, pade mi jedna stvar na pamet... Da ti nije, d'izvines pukla ta sisa Vidim i posudu si promenio, pa da ne bi rasturao ponovo uzmi onu staru, zatvori opet tu sisicu sa nekim drugim crevom (slepim) i sipaj u posudu malo benzina. Benzin je redji od vode i naci ce i najmanju pukotinu, kroz koju nekad ni voda ne prodje. Sto volim da ti prodajem moje teorije, narocito one koje ne zelis da cujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 30, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan sisa je integralni dio posude. Jedino ako su obe mali zeleni sisali sa zubima ili tako nesto.... probavam teflon traku veceras. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Novembar 30, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bas zato sto je sisa sastavni deo posude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 3, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda nije sisa nego cep. Ali i njega sam promjenio (s novom posudom) pa opet curi (i taj "novi")....aaaaaaaa A sad DA DODAM malo voda-horora: Setam ja garazom i ugledam ipod motora ovo: Onda malo u inspekciju tatrane, kad ovo: Kao sto vidite na oba crijeva ima kap (zelena). Kako moze na oba crijeva da procuri istovremeno? Pogledam ja onu fleku na podu, ugao motora, pa onda ova crijeva...ne valja nesto. Odnosno, ne moze od ovih crijeva "dobaciti" do fleke nikako. Proizilaz iz daljne inspekcije je sledeci: Ta zelena "crta" je tecnost i sliva se "odozgo nedje" niz tu plastiku. Iznad je sklop crijeva i ventila koje sam razvalio vec jednom kad sam stelao ventile. Vjerovatno i tu negdje pusta. Znaci na minimum 3 mjesta odjednom. Onda sam se malo nagutao benzina, jer moj tank je uvijek pun i spreman za put. Pa na rasturanje dalje... uh uh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 3, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Mile, jedan mali savet. Ako već moraš da istačeš na crevo, najlakši način je da šakom zatvoriš otvor rezervoara i da jaaaako duneš između palca i kažiprsta. A može i na sledeći način, staviš usta na otvor i isto jaaako duneš. Nećeš se napiti benzina a isti će zbog izjednačavanja pritiska u i oko rezervoara, poteći kroz crevo u kantu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Decembar 3, 2011 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan A može i tako. Samo, uvek je lakše ustima dunuti i napraviti pritisak nego uvlačiti i praviti vakuum ili ti potpritisak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...