Laki TC 14 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doterah juče, Honda Africa Twin, 88 godište, 67000, u lepom stanju, fabričkog izgleda. Za prvih 300 km sam zadovoljan, mašina se lepo ponaša, lepo ide, šta da kažem, zadovoljan sam, pa ako je neko voljan da podeli radost sa mnom, eto mu....Slike sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Septembar 11, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan čestitam, neka je sa srećom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Septembar 11, 2007 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast druze! Samo da te dobro sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Septembar 11, 2007 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom mashinom bivas sve srecniji tokom vremena ...tako da trenutno zadovoljstvo samo raste i raste..raste ... Cestitam i sa srecom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nek' ti je sa srecom i dugo da je jases pa da kupis jos bolju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 12, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan welcome to the pleasure of riding Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodiac 3 Napisano Septembar 12, 2007 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nije kupljena u Aleksincu slucajno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 12, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam! ..dobra je ta Afrika,jel? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast i da te dugo sluzi,pa da uskoro pridruzis lalajku u enduro avanturama! Kako sad ima Africa koliko hoces,a kad sam je ja trazio 3 meseca nema nijedne jedine,a sad kad sam kupio Focus-a opet ih ima u prodaji... nisam te srece da ove sezone i ja zajasem Africu!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Septembar 12, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na maloga batu & Africu twin, za mnogo sigurnih kilometara. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Septembar 13, 2007 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slike....sa novim topom, pošto je stari bio truo i zveckao je jako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Septembar 13, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, sta reci...procitaj (ako vec nisi) Najzlijev tekst o Africi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...