Bankbase 50 Napisano Novembar 29, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Naručena za mene preko EBAY-a, stigla pre nekoliko dana kod mene, i ustanovljeno prevelika Ovo je EBAY link http://www.ebay.de/itm/Textil-Jacke-MOTORRADJACKE-Atmungsaktiv-Schwarz-Gr-3XL-/330544486510?pt=Herrenbekleidung&hash=item4cf5fc986e Veličina je 3XL, meni su rukavi predugački, i ako je prodam, naručiću istu takvu samo broj ili dva manju (primam i savete, da ne napravim sličnu grešku). Za zainteresovane za jaknu - morate biti viši od 190cm (toliko ja imam) ili imati duže ruke od mojih. Jakna ima skidajuću zimsku postavu, scotch reflektorke, i štitnike na leđima, ramenima i laktovima. Cena je kao na linku + troškovi koje sam imao da bi došao u njen posed. Dakle, isto onoliko koliko ću platiti opet kada je budem naručio - 70 EUR. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan da ja ipak odem kod krojačice da secne rukave... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bkns 37 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 58 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Gde jakna moze da se proba? Meni bi bas takva trebala sto se tice gabarita... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Decembar 6, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Gde jakna moze da se proba? Meni bi bas takva trebala sto se tice gabarita... u Beogradu... Moze Novi Sad u neko dogledno vreme, ne teraj me da idem kod tašte ako ne moram ... zovi me na 063342734 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bankbase 50 Napisano Decembar 20, 2011 U prolazu, 70 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 CS Prijavi odgovor kao problematičan Pao dogovor sa Marom, Maricom, slatkom krojačicom... može lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...