gox021 0 Napisano Septembar 11, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi savet, Kupio bi nove gume za yamahu 600 trkalicu za gradsku voznju i malo izvan, nevozim brze od 160km/h, posto sam novi bikers neznam koje gume bih stavio i koju marku. Naravno i cena bi mi bila bitna ovde kod nas u Novom Sadu ima njih dvoje pa su im takve i cene da padnes u nesvest. Posto cesto idem u Bgd moze te mi pomoci i sa brojevima tel.... Hvala u napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 11, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone bt020, bt021 Metzeler Z6 Michelin pilot road Imas izbora koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Septembar 12, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa Ernestom, samo bih dodao da mozes da pogledas i u usermanual-u za tvoj motor koje gume preporucuje proizvodjac ili da odes na site-ove proizvodjaca guma pa da tamo pogledas sta oni preporucuju za taj model Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox021 0 Napisano Septembar 14, 2007 U prolazu, 18 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ok hvala, mislim da ce pilot road vrteti cena je negde oko 310e mislim i ja da su ok gume... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Septembar 14, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas na Fazeru je Bridgestone Batlax 021 i gume vise nego dobra. I ona je dvokomponentna,ja bi je uzeo u razmatranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Septembar 16, 2007 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ti kažem da ti je komplet Metzeler Roadtec Z6 oko 30000 dinara u Keleni... Ne znam gdje ima jeftinije, a zanima me. Guma je ok, mada nemam ja pojma... Barem ne još... Dosta stranih sajtova i vozača je nahvalilo Metzeler-ove baš ove pneumatike. Jedina napomena je da moraš da uzmeš komplet Z6, jer su šare tako pravljene da prednja izbacuje vodu sa puta zadnje. Ako pogledaš bolje Z6 zadnju gumu, primjetićeš odmah da je ona po gaznom sloju po sredini praktično slik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Septembar 19, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone bt020, bt021 Metzeler Z6 Michelin pilot road Upravo to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Septembar 19, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o Tomahawk brendu, 90e par Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Septembar 19, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite o Tomahawk brendu, 90e par Ne mislim! Dokle je cena za par 90e sumljam da to valja...mada priznajem nikada nisam ni cuo za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Septembar 20, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je to jedini proizvodjac koji radi pneumatike u boji iskreno ni ja nikad nisam cuo za njih ali eto za sve postoji prvi put, privukla me cena stvarno je bolesno niska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Septembar 20, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan @ivan82 sta mislite o Tomahawk brendu, 90e par gde ima da se pazare te gume, jako interesantna cena, ma sigurno su bolje od polovnih, a ako nista drugo i da se zapali nije velika steta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Septembar 20, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo linka pa se raspitaj http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=4965&trazi=1&ur=1&model=94&m=--Oprema-i-delovi-Tomahawk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan82 1 Napisano Septembar 20, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sad procitah malo bolje izgleda da je to cena za 50 par :-[ i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Septembar 20, 2007 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan nisi se dobro preracunao, lepo pise 90e par ali na celu kolicinu a i malo je daleko fraknfurt jedino ako neko uleti u biznis na obostrano zadovoljstvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...