RS 132 Napisano Novembar 28, 2011 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh je od brušenog prohroma, odličan, sa duplom oplatom i duplom izolacijom tako da se ne greje nimalo. Nema oštećenja sem tamo gde je stajala šelna inače se ne bi ni videlo da se koristio uopste. Uz auspuh dajem i selnu koja drži auspuh kao i 2 šelne za cevi sa prigušivačem koji daje lepši, dublji zvuk. Auspuh se može koristiti sa i bez njega, sve je stvar ukusa. Dužina auspuha sa cevkom je 56cm a bez nje 50 cm. Univerzalan može na sve modele do 750ccm Bio je montiran na Aprilia Atlantic 500 skuteru. Cena 110 eur Tel 063 / 4-8888-2 Evo zvuka Jedina razlika je kapica jer mi se činio lepši sa prohromskom pa sam ja zamenio. Srećna kupovina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan mnogo mi se svidja zvuk! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Novembar 28, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgleda, a i lep zvuk! moj drugar je imao orginal akrapovic i na turiranu ili kad se pusti gas u velikim obrtajima znao je lepo da puca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 28, 2011 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nije pucalo na atlantiku jer je EFI, morao sam na "nadjem" caku. Ali zato trioval na Madisonu.... zlo pucalo toliko da je čak meni bilo neprijatno. Na slici nema šelne koja drži top, ali i to ide u kompletu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 28, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ga prodajes? Koliko je star? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 28, 2011 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ga prodajes? Koliko je star? Prodajem ga jer prodajem i skuter a kada me zovu za skuter pricaju da im ne treba, pa sada nudim 2 opcije. Sa i bez custom izduva. Nikog ne teram da vozi sa nečim glasnim ukoliko mu to nije opcija. Ja sam presao nekih 6000 km sa njim, ali smo ga proveravali jer je skuter zahtevan zbog temperature i sve je kao novo unutra. Kao sto rekoh, ima 2 oplate i 2 izolacije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS 132 Napisano Novembar 29, 2011 Safety bike, 954 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: nekad RS250 i AA500 Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh je prodat još samo da sutra odvezem vlasniku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...