Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 28, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan BAČKO PETROVO SELO - Jedna osoba izgubila je život, a dve su povređene u udesu zaprežnog vozila i motocikla koji se dogodio danas oko 16 sati, na izlazu iz Bačkog Petrovog Sela na putu ka Bečeju. Prema podacima Osnovnog suda u Novom Sadu, motocikl kojim je upravljao četrdesetšestogodišnji L.T., iz za sada neutvrđenih razloga, udario je u zaprežno vozilo koje se kretalo u istom smeru, a kojim je upravljao četrdesetogodišnji H.A. Vozač motocikla poginuo je na licu mesta, a njegova saputnica dvadesetčetvorogodišnja B.R. zadobila je teške telesne povrede i prevezena je u Klinički centar Vojvodine. Vozač zaprežnog vozila lakše je povređen. Uviđaj je obavila Gordana Vlaškalin, sudija Osnovnog Suda u Novom Sadu, a više podataka o uzrocima nesreće biće poznato nakon završetka istražnih radnji. Bio sam u urgentnom kada su ih doveli, sudeci po povredama glave koje je imala devojka, zakljucujem da ili nije imala kacigu ili joj je spala. U svakom slucaju ona je izgledala ok, koliko moze biti, nije zivotno ugrozena, vozac zaprege je imao posekotinu na glavi, vozaca motora nisu ni doveli . Mislim da su se zakucali direkt od nazad u zapregu. Ljudi, mante se voznje, juce zeni kazem, vidi lep dan, sada ce ekipa da se pomami na voznju i bice sranja i tako uvek i bude... Sta reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 28, 2011 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ali sta je BDP? Mislio sam da je neko poginuo kod Beogradskog Dramskog Pozorista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jelenko Vilotic 1012 Napisano Novembar 28, 2011 I have limited knowledge to make room for faith..., 435 postova Lokacija: Padova, Italy Motocikl: R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Zeznuo sam se mislio sam da je Backo Dobro Polje, a sada vidim da je Petrovo Selo... Oba su metropole pa sam pomesao... Ispravljam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Novembar 28, 2011 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, ali sta je BDP? Mislio sam da je neko poginuo kod Beogradskog Dramskog Pozorista... I ja sam pomislio na isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Novembar 28, 2011 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan da nije u pitanju 16h popodne pomislio bih, klasika, neosvetljena zaprega i zakucavanje usled neprilagođene brzine ali je u 16h još uvek dan, tj. počinje da smrkava ali se još uvek dobro vidi šta god bilo, gubitak nenadoknadiv, nek se bar devojka izvuče bez većih posledica vozačevoj rodbini saučešće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...