LiMa 160 Napisano Novembar 27, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Oslobadjam se viska stvari, sve je novo, nekorisceno, sa etiketom, uglavnom 3-5 puta skuplje, pa koga zanima nek licitira, ili ako hoce da kupi odmah mogu da skinem sa licitacije Maltene poklanjam, cene su preniske PozZ http://www.limundo.com/Clan/MaLi_FreeStyLe/SpisakAukcija Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Novembar 28, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Da nemaš nešto od ski opreme na tavanu: skije, štapove, pancerice, vezove ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Novembar 28, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Imam skije, Rossignol, prelepe, carving, duzine oko 155cm. Ja sam 183 i skijao sam sa njima, odlicne su. Evo neke slicice na brzinu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Novembar 28, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ajde proveri tačnu dužinu skija i mene interesuje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Novembar 28, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam ti p.poruku, mejl i mobilni, pa mi javni kako ti je najlakše . Imam i neku kacigu i jaknu, nešto od ski opreme, možda napravimo neku kombinaciju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Novembar 28, 2011 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Tepih prodat. Za skije cu Vam javiti, sestrine su, moram je pitati za cenu Ostalo i dalje na prodaju. Imam jos i BAGAT Danica masinu za sivenje, i 2 kreveta sa dusecima duzine 190cm i sirine 90cm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 160 Napisano Januar 6, 2012 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos nekih stvari, pa ako Vas zanima sta, pitajte Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...