kneža 77 Napisano Mart 19, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan thebelgradeboy Koje si tezine rolnica stavio i koliko si ih platio? Orginal su 25x15 15grama. Malossi su dimenzija 25x14,9 pa me to malo buni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 19, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan bas te knezo, i na specifikaciji koja se dobije uz njih pise da su za majesty ispod 2008. godista i za t max izmedju 2001. i 2003. i iznad 2004. do 2012...znaci, po tome samo za yamahe... oko 3.000 dinara su kostale...nesto malo vise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Mart 19, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci stavio si 25x14,9, a koju si gramazu? Gledao sam da ima Malossi od 12g, 14g... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 19, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motobikeshop.rs/product/rolnice-25x14.9-18gr(8-komada)-malossi-set_MS6613561.G0.aspx to su bas ove, 18gr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Mart 19, 2014 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan upravo ga dovezao kuci kolega voznja nije dugo trjala, ali deluje da radi sve normalno kao pre tog kobnog truckanja - tacnije truca! Da li si dobio nazad tvoju bobinu koja je kako rece neispravna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan kada se vidimo i upoznamo u nedelju, sve ti pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Mart 20, 2014 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm............. sve mi mirise da su te zeznuli ali ce se vidimo svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Mart 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan ako je tako, zeznuo me je super drugar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradjena je uticnica na njeno Velicanstvo. Posto fabricki nema uticnice 12V, ugradio sam je naknadno. Ista je narucena preko eBay. Uticnica je ugradjena ispod kontakt brave. Prilikom stavljanja uticnice prvo je potrebno doci do mjesta gdje se sipa rashladna tecnost, a to se nalazi ispod malog pretinca, Zatim sam izbusio rupu ispod kontakt brave (nemam sliku ), stavio uticnicu i zavrnuo je. Evo i montirane uticnice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano April 23, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Zatim slijedi spajanje na el. instalaciju. Nacin spajanja sam nasao na jednom Americkom forumu namjenjenom Yamaha Majesty. Prvo je potrebno skinuti vizir i plastiku ispod vizira, slike nemam ali evo .Minus sam spojio na masu. Zatim sam spojio i plus, prateci upustva sa sajta, a prethodno sam ispitao. Napajanja ima samo kada je motor upaljen. Na ovoj slici je vec spojeno. Samo spajanje. Sve sam zalemio i izolirao. Jos jednom gotov "proizvod" Nadam se da sam uradio dobro i da ce pomoci nekome ko planira ugradnju na isti model. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano April 24, 2014 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Bravo knezo samo trebao si povezati na stalni plus...ako npr. budes punio mob. telefon to ce biti pod kontaktom ili u toku voznje sto i nije bas prakticno, pogotovo ako si seo negde da klopas, takodje uticnica se montira ispod sedista ili u nekoj kaseti ( kod kormana ) koja se po mogucstvu zakljucava jer je tako manje izlozena kisi/vlazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano April 26, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan prijatelji, danas sam pokusao da upalim skuter i culo se samo kliktanje...na starom majesty-u se tako culo kada crkne akumulator. medjutim, pojavio se i kod 12 na displeju sto znaci sledece: Fault Code: 12 Diagnostic Code: -- Symptom: No normalsignals are received from the crankshaft position sensor. Probable cause ofmalfunction: Open or shortcircuit in wiring harness. Defectivecrankshaft position sensor. Malfunction inpickup rotor. Malfunction in ECU. Improperlyinstalled sensor. stavicu akumulator na punjenje za svaki slucaj, mada sumnjam da je to problem...da li neko ima iskustva sa sifrom 12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano April 27, 2014 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sa kodom greske 12 nisam imao iskustva ali po ovom napisanom rekao bi da ti je neispravan senzor polozaja radilice ili instalacija istog. Kada se da kontak, racunar ubrizgavanja prikupi informacije svih senzora pa tek onda omoguci startovanje ( ako je sve OK ), ako neki od snzora nije ispravan desava se isto kao kod tebe ili tome slicno. Moj ti je savet da odes u ovlasceni servis ili kod nekog ko ima dijagnostiku za tvoj model, nakaci ga i ocita greske kao i sve parametre u slucaju da ne upali posle punjenja akumulatora. izgleda slicno ovome.... upload png 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano April 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno doktore! Da li imas ti dijagnostiku kojom bi to mogao da ustanovis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano April 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan evo sta je pokazao punjac kada sam nakacio akumulator na njega... i mozda bi bilo znacajno napomenuti da sam motor kupio sa akumulatorom koji nije model koji bi trebalo da bude...pa je na jadevite jade naguran u leziste i zato ona plastika iznad stop svetla malo zjapi...nadam se da je akumulator problem, pa da uzmem originalni YT9B-BS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano April 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan naravno, punjenje akumulatora nije nista promenilo, nakon sto sam ga vratio i dalje nece da upali, a uslikao sam deo u kome se cuje "kljucanje"...skinuo sam sve konektore sa njega, iz ocaja poprskao WD-om, ali nista... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano April 27, 2014 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nemam dijagnostiku za njega, taj deo na prvoj i poslednjoj slici je automat anlasera i on hoce da kucka kad ne valja napon akumulatora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano April 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan ako stignem, nosim akumulator na pregled sutra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano April 27, 2014 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan O Boze, kakav pregled........ kablove u ruke, dovezi auto, prespoj i probaj da upalis ako upali premeri punjenje i znaces na cemu si 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano April 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dare care, nemojmo preterivati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Beogradski Fantom 37 Napisano April 29, 2014 2T tuner, 170 postova Lokacija: Beograd, Kotez Motocikl: Malaguti Phantom F12 LC, Malaguti Madison RS250 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da kablovima spojis anlaser direktno da vidis hoce li da vergla uopste, mozda su cetkice pri kraju pa je "zalepio". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano April 30, 2014 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @ thebelgradeboy sta uradi, jel si resio problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thebelgradeboy 74 Napisano Maj 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 186 postova Lokacija: Beograd, Savski Venac Motocikl: BMW C 650 GT Prijavi odgovor kao problematičan @Beogradski fantom @Satelis Evo kako sam proveo 1. maj sa mojim drugom Saletom Jedva smo došli do anlasera, prvo nije hteo da reaguje, ali od udaranja tokom skidanja je proraradio...pošto nije rešenje takvog ga ostaviti na motoru (da napomenem, po vraćanju nakon probe sa akumulatorom, motor je upalio odmah), upravo idem da ga odnesem električaru na servis...inače, japanci su ga tako smestili da su mu j&&& majku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Maj 2, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Нису гори од Италијана сигурно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Maj 2, 2014 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cudnih li kvarova rupa...ne pali...bobina, ne pali...kuckanje...automat....anlaser sta li ce tu sve na kraju biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...