RAmireZ 1240 Napisano Septembar 3, 2007 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se konacno pohvalim da sam pazario Suzuki SV 650 s 2003. godiste,plave boje, novi model, u savrsenom stanju, od momka sa foruma aka Veljabandit. Motor je bas onakav kakvog sam sanjao i kakvog sam zeleo. Ja sam svoje snove ostvario! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Septembar 3, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Epa neka ti je sa srecom.Mnogo lepo zvuci kad u danasnjem vremenu neko napise tako lepu recenicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boris_LION 1403 Napisano Septembar 3, 2007 Zainteresovan, 494 postova Lokacija: Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Srecno ... Mnogo km da predjete zajedno. . . pazite i slusajte jedan drugog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano Septembar 4, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa neka ta S(e)V(e) dobro sluzi i dugo i zadovoljno da je jases. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Septembar 4, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je sa srecom i cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Septembar 4, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Odlichan bike, em agegat iz malog Strome! Sve vishe je zadovoljnih mushterija... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Septembar 4, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...