Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Blagaj, mesto koje se nalazi 7km juzno od Mostara, u kome se nalazi vrelo reke Bune. To je najvece i najdublje neistrazeno vrelo, najveci kraski izvor u Evropi. Reka izvire iz stene u svojoj punoj snazi. Prelep prizor. Pored samog izvora nalazi se sufijska tekija. Samo mesto ostavlja snazan utisak neceg religioznog. U okolini se nalazi dosta restorana u lepoj hladovini. Naravno nismo mogli da odolimo i samo prodjemo pored njih. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Rujiste, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10645 Napisano Novembar 25, 2011 Hronični Motociklopata, 7386 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan pa sta ako je vise puta vidjeno meni ce uvek biti zanimljivo citati putopise po lepoj nasoj exYU , jer u svakom se nadje neki novi zanimljivi delic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 25, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uh kako dobro dodje letnji putopis na ovoj hladnoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Danasnji cilj bilo nam je Sarajevo, svega oko 140 km udaljeno. Uzivali smo kroz dolinu Neretve. Zaustavili smo se u Jablanici u nadaleko poznat restoran Zdrava voda, gde treba probati njihovu jagu. Lepi se za prste . Tu smo odmarali sigurno dva sata. Pored naseg motora, uparkirase se jos dva komada. Dvojica ljudi iz Srebrenice koji su sa suprugama krenuli ka moru. Sedose za sto pored nas, i tako lepo se ispricasmo kao da se znamo 100 godina. Sa jednim sam i danas u kontaktu. Posle rucka, svako na svoju stranu. Nasa sledeca stanica Ilidza............... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ilidza, Vrelo Bosne. Hehehe, naravno, opet odmor. Danas smo vise odmarali nego smo se vozili. Posle setnje Vrelom Bosne i gasenja pozara od onog jagnjeta, pravac u grad kako bismo se negde smestili. Gde ubiti vreme, nego na Bascarsiji, gde je Danijeli vreme izuzetno brzo proslo medju svim onim djindjuvama. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bascarsija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Svanulo je i poslednje jutro ovogodisnjeg odmora. Pakujemo stvari i silazimo na Bascarsiju...... opet na kafu .Cini mi se da se Sarajevo budi mnogo kasnije nego Beograd. Bili smo medju prvima koji su sedeli u basti nekog kafica. Sarajevski golubovi su opusteno kljuckali mrvice hleba sa turske kaldrme koje su poispadale iz kamiona za dostavu. Nisu se mnogo obazirali na prolaznike. Bilo nam je rano za dorucak, pa smo kupili sarajevski burek koji smo pojeli usput, negde u sumama Romanije. Meni je ovo bio izuzetno lep odmor. Radio sam ono sto volim. Nadam se da sam bar malo uspeo da docaram ovu nasu voznju i da vas nisam smorio sa ovoliko fotografija. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6137 Napisano Novembar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mimi! 'ajd' sad o Rumuniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mimi! 'ajd' sad o Rumuniji Hahahaahh, brate, smorio sam se. Radim i kucam, da me vidis pao bi od smeha. Trcim po lokalu, napisem dve reci i trci radi. Pa dve slike, pa opet trci. Nije me mrzelo da pisem do Mostara, al od Mostara na ovamo . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Al ste se nauzivali jeee... a i mi citajuci i gledajuci ovaj vas putopis! Bravo za mimivinca family!!! Hvaaallaaaa A samo vi da uzivate, nece moci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Bas umes da uzivas u voznji a i da nam tako lepo preneses slikom i recju.Hvala ti .Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Eto ga Mimijev kec iz rukava. Čovek preduzetnik, pa uzme stvar u svoje ruke.... Heheheeh, tesko meni bez mene , veeeeliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Novembar 25, 2011 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, bev 500cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Ispratio sam sa merakom, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 25, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, i bas u ta dva dana uspem da te vidim u Budvi! Ajde pisi i kaci slike, ne zabusavaj! (madaaa, sta ja pa pricam, ja nisam ni poceo pisanje ni izbor slika, u tih 15-ak dana odmora smo spucali preko 1000 slika, istina isli smo kolima, ali kad postavim putopis sa slikama, valjda se necete ljutiti sto nisam mogao da stavim nas cetvoro na motor - jedva nosi i mene samog ) heheeh, tebe je bas bilo tesko prepoznati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Novembar 25, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis, ali ja se ne bih usudio da odem do Dubrovnika, mada sam poslednje dve godine isao na more preko Trebinja i Vilusa za Boku (normalno motorom). Nisam nesto mnogo ni ratovao devedesetih, ali kada se ne osecam(osjecam) prijatno, ne zelim da isprobavam srecu. Uvek se nadje dezurni domoljub, ili navijac koji pokvari uzivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 26, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Super putopis, ali ja se ne bih usudio da odem do Dubrovnika, mada sam poslednje dve godine isao na more preko Trebinja i Vilusa za Boku (normalno motorom). Nisam nesto mnogo ni ratovao devedesetih, ali kada se ne osecam(osjecam) prijatno, ne zelim da isprobavam srecu. Uvek se nadje dezurni domoljub, ili navijac koji pokvari uzivanje. Mi imamo srece sto su svi nasi navijaci zavrsili Becku skolu. Kod nas na utakmice idu samo akademski gradjani. Svuda ima normalnih ljudi, a naravno i budala. Puno puta sam krstario svim putevima bivse Juge, i nikada nigde nisam imao problema, a pio sam kafu i u centru Zadra, i Sibenika itd, itd. Ali nemojmo o tome, molim te. To je jako teska tema o kojoj ne volim da polemisem Eeehhh, bila jednom jedna zemlja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 26, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, i bas u ta dva dana uspem da te vidim u Budvi! Ajde pisi i kaci slike, ne zabusavaj! (madaaa, sta ja pa pricam, ja nisam ni poceo pisanje ni izbor slika, u tih 15-ak dana odmora smo spucali preko 1000 slika, istina isli smo kolima, ali kad postavim putopis sa slikama, valjda se necete ljutiti sto nisam mogao da stavim nas cetvoro na motor - jedva nosi i mene samog ) heheeh, tebe je bas bilo tesko prepoznati Vidi, kad je mogao polu-mrtav vozac privatnog busa da me se seti, drzaci se za srce koje ga je tog momenta probadalo, recima: "da me puste da dodjem do daha? A kad si mi ti naplacivao delove za MZ-a, nisi cekao da dodjem do daha!" (jedno 12-ak godina pre toga) :lol: , onda nije ni cudo sto si me ti prepoznao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 26, 2011 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Mimi svaka čast za putopis odlično izvedeno, ali gde nadje baš sad u ovu zimu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 26, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mimi svaka čast za putopis odlično izvedeno, ali gde nadje baš sad u ovu zimu? pozdrav drugare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano Novembar 26, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Uh,ovaj putopis probada srce Jeste vidjeno nekoliko puta,al svaki novi putopis donese nesto novo,podseti na neku uspomenu,na nekom se prepozna neko drvo,neka reka,neka krivina koja je uslikana i stoji negde u nasim arhivama.Omiljena kafana koja nije bila ni u jednom drugom putopisu,neki grad koji nekog od nas posebno veze,i stvari koje su vec vidjene al iz tog razloga nikada ne mogu biti dosadne.vecina nas je prosla veci deo ove rute,al ja ti kazem,HVALA ZA SLIKE IZ SARAJEVA,SA VRELA BOSNE,SLIKE SA ROMANIJE.GRAD za koji sam posebno vezan zadnjih godinu dana i mali off koji moze biti od koristi:na Bascarsiji gledano od cesme ka Hocicevoj cevabdzinici,sa leve strane se nalazi hostel Daire u kojem se van sezone moze uzeti prenociste za 10e,a verujem da ni leti nije mnogo skuplje. Pozz :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panza 30 Napisano Novembar 27, 2011 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan Lep putopis sa lepim slikama.Na istom putu uvek se nadje jos po nesto sto se moze videti opisati i uslikati. Meni se svidja i Hvala Vam lepo . Pozdrav: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan#JunioR 719 Napisano Decembar 24, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Vincha Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene poslali kuci, a oni uzivaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Decembar 24, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mocno ono vrelo Blagaj...moram da svratim tamo u inspekciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...