*zeka* 1185 Napisano Maj 26, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Vjeko daj neki kontakt da se cujemo sutra pa da peglamo zajedno odavde . Moze cekanje u Lajkovcu na pumpi. Samo bi ja posle toga izsao za Valjevo, tu napravimo dobru pauzu za klopu , bleju.. pa posle na divcibare jos malo izblejimo pa vi na sever a mi sa juznih strana nastavimo ka Cacku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može tako ,a može i klopa gore.Nekad sam jeo u onom restoranu na raskrsnici Valjevo-Kosjerić-Divčibare u Kaoni .Bila dobra klopa i lepo mesto u šumi. Mada to dogovorimo nma licu mesta bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 26, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Moj br je 064/121-06-04. Samo da znamo vreme kada da budemo na OMV. Ako se u npr nalazimo u 11h tamo, lako ćemo se dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Ajde onda u 11 na toj pumpi a koliko vidim po gugl mapama jos 10ak minuta nam treba do ovog mesta gde je Jevta obelezio da se nadjemo sa njim i Draganom. Moze tako? Pa kad se skupimo videcemo za dalje gde cemo i sta cemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 27, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja se sastajem sa Novosadistima na Ubu, pa se vidimo tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Novog Sada ko hoće da ide skuoljanje u 08:00 i polazak Jevta + 1 GSX 750 F Dragan GSX 650 F Tićma +1 FZ 6 ili strom ? Aleksandar +1 GSX 750 F Ako još neko želi da ide neka se prijavi da znamo da se čekamo. Jevta 0641433382 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3854 Napisano Maj 27, 2016 Astro Puki krsi sva pravila!, 948 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja idem sa vama,mada sam bio prosle nedelje sa kolegom Saletom. al vozi mi se svakako. kao sto pomenu Tatko pojeli smo po porciju pastrmke dole u Valjevu i popili po 2 pica. ukupan racun 950 din put svi znate manje vise i asfalt je dobar po meni odlican sve do Valjeva pa i dalje...,jedino na samom uspunu uz Divcibare i nije bas dobar al sve je to tolerantno za nas Srpske vozace. Gore u hotelu na Divcibarama sam video unutrasnji bazen i bas bih se okupao u njemu ako bude bilo moguce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, srecan put i da se lepo izvozate, a ja cu na nekom sledecem okupljanju biti sigurno, i to sa NS ekipom, ovaj vikend imam neku proslavu i ode ceo vikend i u poslu i u veselju ! Zivi bili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Znaci u 11h u Lajkovcu . Samo ja sad preletoh(google street) ceo Lajkovac i nigde nisam video OMW pumpu. Jedina Nis na ulazu i neka Mobil na izlazu ka Valjevu. Kod autobuske koliko sam video preko puta ima neki Kafe,bife, kafanica . Moze tu da se nadjemo svi u 11h . Vi Novosadjani skrenite levo 5 - 6 km do Lajkovca ako idete preko Uba da se svi skupiomo ovde . jel to OK. https://www.google.rs/maps/@44.370129,20.16689,3a,75y,13.31h,74.44t/data=!3m6!1e1!3m4!1sCZKrvr5Ti3G2y1J_MugmeQ!2e0!7i13312!8i6656?hl=sr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korvin 42 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX 750 F, '00. Prijavi odgovor kao problematičan Kolege lep provod vam želim!!!! Nažalost nisam registrovan, pa ne mogu sa vama. Do plate ništa od vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan OMV u celijama, skretanje za Lajkovac sa ibarske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan A pa video sam taj , pa ge cemo onda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam celo vreme i mislio na taj, ima veliki parking i van grada je, i lak za uocavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Onda zanemarite moju predhodnu poruku. Nalazenje na OMW na ibarskoj u 11h. Samo novi sad da se izjasni jel dolazi na pumpu ili se nalazimo na skretanju za UB. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Sve je dogovoreno. Ta pumpa je na magistrali, tako da nema problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ocemo ja i ti u 9 iz Kraljeva da krenemo, mislim da stizemo laganom voznjom. Imammalo radova na putu do Cacka i semafora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Može. Hoćeš na LUKOIL pumpi na izlazu iz KV ka ČA? Baš tu su radovi. Ako krenemo u 9h lagano stižemo na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Aj nadjemo se na raskrsnici gde se odvaja za Mrsac, par stotina metara dalje od pumpe da ne gutamo bas prasinu. Moze ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Može! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mi čekamo na putu lajkovac-valjevo na skretanju za Ub. Tu smo oko 11 https://goo.gl/maps/UaixFnrQfEP2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 27, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Bicemo tamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 27, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo i mi u 11:14! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...