tatkonadzeja 141 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan za sada prognoza kaze 21. kisa. 22. suncano, 28. i 29. kisa mada pitanje koliko je to tacno prognozirati 2 nedelje unapred http://www.accuweather.com/en/rs/belgrade/298198/may-weather/298198 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za ,samo ako posao to dozvoli .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusko011 6 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ako agencija nema teh.pregled? Hm. Послато са HTC Desire 500 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 10, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Dule opusti se, vidiš da se planira vožnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Maj 10, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko neki predlog za voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Neka voznja + neki rostilj + poneko ladno pivce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 10, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ajdete negde po centralnoj Srbiji, pa da vam se pridruzim. Jes da sam izasao iz sekte al' mi ostao pri srcu Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ajde da vidimo odakle smo da bi nali šta je najbolja lokacija. Ja imam na umu lokaciju ali je malo severno od Novog Sada - Jevta Novi Sad - - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 10, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Bome ima nas sa svih strana Jevta Novi Sad Nemanja Zemun Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 10, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan rboban - Obrenovac Predpostavljam da je vecina ipak BGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 10, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам заговарао виђење прошле године, али није од тога било ништа. Прихватам сваку варијанту да се видимо. Дакле ЗА! Реалније је да то буде негде јужније од Бг. Ја бих возио из Краљева, али уклапам се било како.Још је једини Зека из Врњачке бање (централна Србија), а ви остали сте БГ и северније. Ако је дан леп, мени није проблем. Дакле, Јевто, може и северно од Новог Сада. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 10, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan 21 , 22 maj je velika slava Sveti Nikola pa obratite paznju na to. Moj predlog je poslednji vikend meseca i voznja na Divcibare. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 10, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kao i Vjeko za sve akcije, samo da se vozi ☺ Ove godine sam vozio celih 50km, tuga... Mislim da je možda Šumadija optimalna za većinu, mada ne bih se mnogo bunio ni da se zađe zapadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Divčibare zanimljivo.Jel ima neko neku poznatu lokaciju koja bi nam odgovarala,da nas ne gledaju ko razbojnike kad se pojavimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jevta Novi SadNemanja Zemun rboban - Obrenovac Vjeko Kraljevo Zeka Vrnjačka Banja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hmmmm http://www.gostoljublje.com/index.php/sr/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 11, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda baš fino i ok cene ako se prepariramo pa bude moralo da se noći ☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad mi je usput svraćam ovde http://www.dvoracivanovic.com/ ili moj favorit http://www.androidvodic.com/info_sabac_etno-sela_etno-restoran-knezeva-vecera A severno od NS tu mora najava i dogovor ali ima i jevtinija alternativa u komšiluku gde možemo i sami spremiti klopu http://www.salasi.info/sr/salas/salastatic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Jevta Novi SadNemanja Zemun rboban - Obrenovac Vjeko Kraljevo Zeka Vrnjačka Banja Tatkonadzeja Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 11, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Сјајно! Само нека остане тај последњи викенд у мају, да не померамо. Мени су сви остали викенди заузети. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko gsxf750 0 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Gsxf750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima,konacno da predstavim svoj motor... daleko je za grupnu voznju...pozdrav iz Nisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Maj 11, 2016 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Čuj daleko. Daj slike motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko gsxf750 0 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Gsxf750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos se snalazim na forumu...ne zamerite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko gsxf750 0 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Gsxf750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Misko gsxf750 0 Napisano Maj 11, 2016 U prolazu, 10 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki Gsxf750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...