Vjeko 178 Napisano Novembar 6, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja skidam za vikend akumulator i zimski san predstoji. Ništa do proleća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Novembar 6, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas skino pokrivač i upalio posle bar mesec dana u nedelju lepo vreme pa da se vozamo.Mislio sam da će trebati dopuniti acu al netreba upalio lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Novembar 6, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Sledeceg vikenda Lalajko organizuje voznju. Najavljuju lepo vreme do 15 stepeni pa razmislite jos malo za zimski san http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/105430-ostrvica-2014/page-6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Novembar 6, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je , ja mislio da samo ja vozim, mada vidim ponekog kolegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Novembar 8, 2015 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Od babe i dede kuci po magli 60km, pre toga sam se od njih provozao do Vrsca malo. 120km ukupno. Jos nema snega tako da.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Novembar 8, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Moj danas ostao kod Bokilica na servisu a posle toga nastavljam i ja sve dok ne pocne da ledi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Novembar 10, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja skidam za vikend akumulator i zimski san predstoji. Ništa do proleća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Novembar 10, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Ja skidam za vikend akumulator i zimski san predstoji. Ništa do proleća. da nisi pozurio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Novembar 10, 2015 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko stavljao upaljac na motor? Stavio bih preko zime na plastiku, trebam da ispoliram motor, i da zatamnim vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 10, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko stavljao upaljac na motor? Stavio bih preko zime na plastiku, trebam da ispoliram motor, i da zatamnim vizir. jesam ja, prelistaj temu, svashta sam budzhio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi jel neko zna dimenzije ili bar otprulike priblizno one caure sa oprugom koja sluzi da da kontakt za neutral, moram da budzim nesto tu, kada sam kupio motor toga i nije bilo tu, predhodni vlasnik izgubio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Il ja ne razumem il to ne postoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan D.vece,dozvolite da se predstavim,od skoro sam clan moto zajednice zovem se Aleksandar i dolazim iz novoga sada.Desetak godina nisam vozio(posle nezgodne saobracajke)zena stisla deca bila mala....deca su sada malo porasla....vreme je!Vec nekoliko nedelja trazim da ponovo kupim GSX-a 750 f-prvu ljubav,u potrazi sam za sto je moguce ocuvanijem primerku izmedju 1999god pa do 2004god,svi primerci koje sam do sada isao da gledam nisu bas zadovoljili sem mozda jednog ali covek uporan u ceni(za koju licno mislim da je previsoka-mozda gresim),ako neko nesto zna ili cuje od gore navedenog molim nek mi javi,hvala. p.s.kako da podesim da mi izlaze obavestenja iz ove grupe,tnx Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Novembar 11, 2015 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan U poslednje vreme sam primetio da kad stisnem zadnju kocnicu jako i naglo, da se cuje nesto ispod mene, neki zvuk kao da udara nesto tup tup. Sta bi to moglo biti? I par puta mi se desilo (kad sam u patikama) kad mu dajem po gasu i saltam bez kvacila da mi udje u medju brzinu, cini mi se da je izmedju 4 i 5 jer ne gurnem do kraja polugu menjaca pa mu skoce obrtaji kao da je u neutralu. Koliko to steti motoru i da li moze nesto da se pokvari? Inace sve je super sa motorom, trosi oko 4,7l na otvorenom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan D.vece,dozvolite da se predstavim,od skoro sam clan moto zajednice zovem se Aleksandar i dolazim iz novoga sada.Desetak godina nisam vozio(posle nezgodne saobracajke)zena stisla deca bila mala....deca su sada malo porasla....vreme je!Vec nekoliko nedelja trazim da ponovo kupim GSX-a 750 f-prvu ljubav,u potrazi sam za sto je moguce ocuvanijem primerku izmedju 1999god pa do 2004god,svi primerci koje sam do sada isao da gledam nisu bas zadovoljili sem mozda jednog ali covek uporan u ceni(za koju licno mislim da je previsoka-mozda gresim),ako neko nesto zna ili cuje od gore navedenog molim nek mi javi,hvala. p.s.kako da podesim da mi izlaze obavestenja iz ove grupe,tnx Dođi da pogledaš moj motor možda je i preskup ,a možda i nije neznam. Obaveštenja imaš dugme u gornjem desnom uglu zaglavlja teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jevto,evo linka od motora koji mi se juce dopao http://www.polovniautomobili.com/motori/5081388/suzuki-gsxfa svakako bih voleo i tvoj da pogledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna nedoumica GSX750F vs GSX600F? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan u nema nedoumice 750.Isto košta po svim osnovama ,a u vožnji ko dupe i oko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Jevto,evo linka od motora koji mi se juce dopao http://www.polovniautomobili.com/motori/5081388/suzuki-gsxfa svakako bih voleo i tvoj da pogledam http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110382-p-suzuki-gsx-750-f/ javi se da pogledaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za 600 nikada ga nisam vozio,motor je u sustini istih gabarita,za 750 znam da je zmaj a ovo nemam pojma a opet mi zapo za oko po izgledu(trudicu se da se iskontrolisem) http://www.polovniautomobili.com/motori/6902939/suzuki-gsx-600f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1880 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj mi dva skroz drukčija motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 11, 2015 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan volim ovakve komentare, "skroz drukchiji motori". 600 i 750 su dva potpuno ista motora. isti ram, isti tochkovi, ista sedishta, iste duzhine, farovi, kochnice, vile, bla bla bla bla.. jedine razlike: 750ka ima 150ccm i 8ks vishe, vechi hladnjak, ima 20-30kmh vishe na satu, par cm podignute heblove i drugachije zashtitne plochice za pete po specifikaciji 750ka takodje ima 11kg vishe sa technostima. sve ostalo je apsolutno isto. 8ks i 150ccm na potpuno istom ramu i telu ne chine jedan motor drukchijim. http://www.motorcycleanchor.com/katana/katana_tree.html 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 11, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Potpisujem to iznad! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AleksanderNS 13 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je jos u Wheelbase-u 600 (1471mm) 750 (1466mm)...itd GSX600F Katana Suggested retail price: $6199 Engine type: Air/oil-cooled, transverse, in-line, four-stroke four Displacement: 599cc Bore x stroke: 63 x 49mm Carburetion: 4, 32mm Mikuni BSR Rake/trail: 25 deg./3.9 in. (99mm) Wheelbase: 57.9 in. (1471mm) Fuel capacity: 5.3 gal (20L) Wet weight: 491 lb (223kg) GSX750F Katana Suggested retail price: $7199 Engine type: Air/oil-cooled, transverse, in-line, four-stroke four Displacement: 749cc Bore x stroke: 70 x 49mm Carburetion: 4, 36mm Mikuni BSR Rake/trail: 25 deg./3.9 in. (99mm) Wheelbase: 57.7 in. (1466mm) Fuel capacity: 5.3 gal (20L) Wet weight: 516 lb (234kg) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakisa 1 Napisano Novembar 11, 2015 U prolazu, 39 postova Lokacija: beograd Motocikl: suzuki sv 650, Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Il ja ne razumem il to ne postojiispod prednjeg lancanika, prekidac za neutral pa kada se skine postoji opruga i caura ako nisi to skidao naravno da ne znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...