suzuki gsxf 6 Napisano Octobar 23, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan HVALA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suzuki gsxf 6 Napisano Octobar 23, 2014 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Bos Brod Motocikl: Slaven Prijavi odgovor kao problematičan Da pitam ponovo kada ste mislili na obradu glave jeste li mislili samo skidanje ventila poliranje ciscenje ili ste zapravo mislili na ravnanje glave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Octobar 23, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pod obradu glave ili kompletno sredjivanje glave spada ravljanje, sredjivanje vetila, pod sredjivanje vetila spada slajfovanje ventila, provera i evetualna zamena vodjica vetila i zamena gumica (pod uslovom da ti neki vetil nije izgoreo) Klik link 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 26, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vas je odblokiralo prvu i drugu brzinu - iskutsvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vas je odblokiralo prvu i drugu brzinu - iskutsvo? odblokirao? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 26, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam da ima neka fora da se "produze" brzine bez menjanja prenosa, neki limiter postoji.. Negde sam procitao,al' sad evo google da mi umre al' ne mogu naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Octobar 26, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan to je bilo priche kad smo radili pokazivach stepena prenosa, da su 2 i 3 limitirane elektronski jer se na njima meri neka eko granica neshto nemam ni ja pojma, al je takodje neko rekao da je to toliko smeshno da nema potrebe to raditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Octobar 26, 2014 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam skinuo taj deo instalacije kod mene.Druga i treća su u pitanju preko prekidača neutrala nešto tamo uključi na masu.Kolko sam čuo to je neki limiter.Da li ima efekta ne znam nisam terao u crveno ni ranije ni sada tako da to nije bitno.Nije taj motor u nameni takav da ga treba nešto limitirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Octobar 28, 2014 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav F sekti dugo sam na forumu i evo resio da se prebacim sa enduro na sport touring vozio sam super teneru pa igrom slucaja postao vlasnik suzukija GSXF 600. inace veoma sam zadovoljan voznim osobinama ovog modela. slike cu naravno postaviti uskoro cim se domognem nekog kompa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Octobar 28, 2014 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao, nek' te u zdravlju sluzi masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Octobar 28, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Kači slike! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Novembar 5, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan Gsxr... dobro izgleda-kakav je zvuk? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Novembar 5, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo , baš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10593 Napisano Novembar 5, 2014 Hronični Motociklopata, 7361 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan moram priznat, lepse stoji GSXF-u nego GSXR-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 5, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan paja90 imao to chudo na 750ci, gadan zvuk ima. a i preglomazan je. zamenio fabrikom. vrati onog vrishtavca nazad. ili ga prodajesh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14885 Napisano Novembar 6, 2014 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam se igrao Var si trebao pustiti prohromskom elektrodom,kada se zavari izgleda lepo,kao fabricki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Novembar 6, 2014 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan paja90 imao to chudo na 750ci, gadan zvuk ima. a i preglomazan je. zamenio fabrikom. vrati onog vrishtavca nazad. ili ga prodajesh? Meni godi što se ne dere.Velik jeste u tome i jeste poenta na veliki motor veliki auspuh.Inače je mnogo lakši od fabričkog.Drekavac prodat i dreči na nekoj 600. Da varovi su malo prebtušeni i zafarbani ovo je bilo odma od majstora. Što se tiče drukčijeg varenja svi su filozofi dođi sutra pa onda nemogu joj to je komplikovano itd zato je običan var. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 6, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan izneo sam moje mishljenje, nije mi se svideo taj neki metalan zvuk koji pravi. i bash mi je preglomazan. tebi se svidja to je najbitnije a shto volem kad vrishti to je posebna pricha, onaj auspuh je bio brutalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1891 Napisano Novembar 6, 2014 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj drekavac je i lepo stajao i lep zvuk davao ali za vožnju do 15 minuta preko toga je postajao naporan i za vozača i suvozača.Najveća prdnost mu je bila što u gradu svi beže kad ga čuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 10, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Onaj drekavac je i lepo stajao i lep zvuk davao ali za vožnju do 15 minuta preko toga je postajao naporan i za vozača i suvozača.Najveća prdnost mu je bila što u gradu svi beže kad ga čuju A ovaj ti ne dreči i može dugo da se sedi,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Novembar 10, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna friska od mene, Komso nije na prodaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 13, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedna friska od mene, Komso nije na prodaju Lep je, nedaj nikome možda se predomislimO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Decembar 1, 2014 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za kupovinu novih guma. Koje, gde, cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Decembar 7, 2014 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se pohvalim vise nema zime ugradjeni grejaci rucica .. hvala kolegi Strideru na istim i FjCharlie na asistenciji preko telefona za montiranje .. ... sada spreman docekujem dedamrazijadu .. Nosac pravljen nadam se da je lepo ispao , a grejaci greju kao blesavi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...