Gost Napisano Avgust 21, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan U sustini i ja sam za okupljanje al ovih dana treba da mi stignu dugo ocekivani dihtunzi iz Suzukija, oridjidji. Sto znaci odlazak na servis sto pre, jer ne mogu zimu da cekam, ne volim da odlazem. Varira i taj ler gas 100+- dize mi nervozu pogotovo po gradu plasim se pregrevanja ko djavo krsta. Tako da ce biti tu rasturanja i karbova i posla oko ventila, a nadam se da agregat nece morati napolje. A ako bude morao, uradicemo i to za sve pare, ko ga jebe. Sto znaci da ce potrajati, i kostati... Tako da vrlo moguce da necu moci. Ako nekim cudom sve bude gotovo za 6,7 dana mozda se i vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam ispao klasican pozer koji samo odvrce gas gde stigne . Poenta price je bilo to sto sam jednom odvrnuo motor 200 da vidim kako ide motor, jbg nisam imao prilika do sada od kad sam ga kupio.Ima daleko iskusnijih od mene naravno, ima daleko iskusnijih i od svih nas ovde zajedno, zar ne ?Sto se tice soljenja pameti, bez uvrede ali nisam mislio ma tebe kolega, nego na generalizaciju svih koji komentarisu ovde, iskusnih i neiskusnih.Do sada sam imao barem 150 situacija od kupovine katane da me neko isece, izleti, nema pojma kako da vozi kroz kruzni, izgura iz trake jer gleda decu, zenu itd...Imao sam i ja situacija da me debil udari u prednji tocak autom i pobegne pre par godina.Hocu da kazem da nisam neiskusan kako neki misle ovde. To sto sam nekom mlad i zelen, ne znaci da sam vozio manje i da imam manjak iskustva. Ne znaci ni to sto sam mladji od nekog da nemam 2 grama mozga i da jedino mislim da zavrcem u crveno od semafora do semafora...Jbg, to sto sam pitao za tu odredjenu situaciju kada mi se desilo seckanje sam dao za primer, neko je jedva cekao takav komentar da krene i pusta price i price kako sam neodgovran, da se spustam na zemlju, itd, bez da zna pozadinu cele price....Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan U sustini i ja sam za okupljanje al ovih dana treba da mi stignu dugo ocekivani dihtunzi iz Suzukija, oridjidji. Sto znaci odlazak na servis sto pre, jer ne mogu zimu da cekam, ne volim da odlazem. Varira i taj ler gas 100+- dize mi nervozu pogotovo po gradu plasim se pregrevanja ko djavo krsta. Tako da ce biti tu rasturanja i karbova i posla oko ventila, a nadam se da agregat nece morati napolje. A ako bude morao, uradicemo i to za sve pare, ko ga jebe. Sto znaci da ce potrajati, i kostati... Tako da vrlo moguce da necu moci. Ako nekim cudom sve bude gotovo za 6,7 dana mozda se i vidimo. Imam digitalni termometar sa sondom , identican kao mile sto je ugradio. Mogu da potrazim kuci, stoji neraspakovano vec dve godine. Moze da ti posluzi bez nekog budzenja da pratis temperaturu. Bolje da poklonim nekom nego da skuplja prasinu Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ide 750 240 po cageru, Kažu ljudi ja ne znam ja to samo po ograničenju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 21, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Ja je vozim šestu godinu i ne znam koliko može da ide. Čekam vas na krivinarenju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koji pritisak u gumama odrzavate ?Prednja i zadnja?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan z2,9 p2,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 21, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan 2.2 i 2.5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 21, 2019 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Navalili ste na dečka bez veze. Probao je da ga malo potera i svestan je rizika. U redu je da se skrene pažnja na moguće nepredvidive stvari, ali nemojte da preterujete. Ovo je dobilo neku drugu konotaciju. Jesi mlad, Dzony93, vodi računa, sve shvati dobronamerno. Što se viđenja tiče ja sam uvek ZA. Kao Nemanja i ja sam išao na Divčibare i Turiju, bio sam u Babinoj Reci. Ako bude do kraja avgusta mislim da ću moći kada god bude dogovor i bilo gde. Dule je imao dobru volju poslednji put, ali nije bilo dogovora. Sad mudro ćuti i ima moju podršku. 2,2 i 2,5! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je vama da duvate malo gume kad se vozite sami Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 21, 2019 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan To, to! A, ti?! Vas dvoje plus koferi... Mora više! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 21, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Vjeko, slazem se. Decko je ok a i nije klinac, 26 godina nije bas toliko malo. Opet sa druge strane upoznao sam licno Marka skroz je ok lik momak uziva u motorima zaista, tako da je verovatno nesporazum, bilo pa proslo Cujes molim te stari bajkeri. Sto kaze moj komsija pa vidim sad svi voze motore kao stara garda. Na srecu ili zalost isli smo u istu skolu, izlazili u grad. Nikada ama bas nikada ih nisam vidjao na motorima do pre par godina, niti znam da su ih imali. (cast izuzetcima, a ima ih). A sad odjednom svi stare kajle. E pa nece da moze. Show respect get respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam već zaboravio kako izgleda dati sebi oduška gasom.Bar 80% vožnje mi u pretovaru Ali po Karpatima,Alpima,Tatrama,ako bog da sreće biće dogodine po Rodopima nisam od obaveza mogao ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 21, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jao jao profesor Vjeko našao da mudruje ovde, a njega jedinog zaustavili zbog prekoračenja i to sa suvozačem(icom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MileM 139 Napisano Avgust 21, 2019 YouTube.com/CrazySupermoto, 566 postova Motocikl: Suzuki GSX750F | Apollo RX250 Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni, elektricni trotinet nema greske 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Avgust 21, 2019 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni, elektricni trotinet :haha1:nema greske Budes li uzeo, odricem te se Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Avgust 22, 2019 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Ostavite se (ne)soljenja pameti... Ajde da organizujemo nesto da se druzimo, a onda se tamo uz ladan sok/pivo ispricamo kao ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 22, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, One of the Biker Boyz said: Ostavite se (ne)soljenja pameti... Ajde da organizujemo nesto da se druzimo, a onda se tamo uz ladan sok/pivo ispricamo kao ljudi! I ti kao kolega Mare isto radis na pumpi? Sad sam povezao, plava Katana 600? Hehe, kako je svet mali. Au koliko nas je po Beogradu i Vojvodini, bas nas ima. Zovem juce Kompp za filter vazduha za Katanu kaze momak koji radi tamo da i on kupuje Katanu. Fino Neka se I on javi ako je na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Nemanja_zem said: Jao jao profesor Vjeko našao da mudruje ovde, a njega jedinog zaustavili zbog prekoračenja i to sa suvozačem(icom) Ama gde si se toga setio!? Istina je. I to duplo. Nego, ti da se pojaviš kada bude viđenje, nemoj da zakažeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 22, 2019 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Pamtim ja sve, a ti bolje pazi šta pričaš Evo ja idmah da predložim sad u nedelju. Ima nas sa svih strana, jel vam ok npr nađemo se na Oplencu, vozimo preko Rudnika i onda u Aranđelovac na klopu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1783 Napisano Avgust 22, 2019 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan pingvin37@ .... sto se tice variranja lera, moze da bude samo malo stelovanje karburatora, bez skidanja i ciscenja istih. Sto se tice okupljanja, zainteresovan sam ali nemogu ovog meseca. Odmor mi pocinje u septembru i bicu tada u okolini Kraljeva. Doduse, tada je u planu put za Rumuniju ali on zavisi od stabilnog vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Avgust 22, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Deki Katana said: pingvin37@ .... sto se tice variranja lera, moze da bude samo malo stelovanje karburatora, bez skidanja i ciscenja istih. Sto se tice okupljanja, zainteresovan sam ali nemogu ovog meseca. Odmor mi pocinje u septembru i bicu tada u okolini Kraljeva. Doduse, tada je u planu put za Rumuniju ali on zavisi od stabilnog vremena. Deki, motor je bio odrzavan vrlo dobro I kod ok majstora (vazio je za ok majstora al vise ne znam) sve ove godine. Koliko poznajete Katana sa poznatom istorijom i svim papirima, servisnom knjizicom? Koliko je samo pukao para prosli vlasnik to se vidi. Znaci nisu karbovi zapusteni niti ventili, ali prosto su im od ubijanja kilometra, starosti il sta vec neki delovi otisli. Isto tako tri ventila u losijem stanju. Dovoljno je da majstor nije lepo nastelovao ta tri pre 3,4 godine i za to vreme da propadnu. Karbovi su potrosna roba takodje tj iglice, plovci itd. Za Dihtung sam ja kriv sto nisam insistirao da se zameni, al sam sad uzeo original Suzuki pa da vidimo kako ce biti. Nemam racunicu za prodaju sredjujem za sebe. Pa neka traje I dugo, ne zurim se. Mogu da garantujem da vecina Katana ima neki problem, samo taj problem im vlasnici nisu uocili il se prave ludi. Evo pitas za potrosnju ulja kazu ne trosi ni malo. Vratis se 100 strana unazad na forumu pisu kako im je trosio. Toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Prihvatam predlog za Oplenac! A, paziću šta pričam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan A Bela Crkva pa Banatska palanka riblja corba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_987 48 Napisano Avgust 22, 2019 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Gsx750f Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, Dzony93 je napisao: Imam digitalni termometar sa sondom , identican kao mile sto je ugradio. Mogu da potrazim kuci, stoji neraspakovano vec dve godine. Moze da ti posluzi bez nekog budzenja da pratis temperaturu. Bolje da poklonim nekom nego da skuplja prasinu Sent from my iPhone using Tapatalk oces gumu za senzor ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...