DraganNS 8009 Napisano Jul 31, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Biker Q je napisao: Imam jos jednu enigmu sa ovim motorom, bole me ruke bukvalno posle 10km, sake i zglobovi na sakama i nikako mi nije jasno zbog cega i sta to treba da uradim da bi se nesto promenilo, kapiram da bi samo zamena trougla i kormana dala rezultate. I ja imam isti "problem" na 650f: imam osećaj da mi fali dva santimetra u visini volana da bih rasteretio ruke. Čak sam naručio preko Sekule "bar-raisers" ali se ispostavilo da se ne prave za moj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Jul 31, 2017 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo na stežite volan n eotimajte se sa motorom i biće sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jul 31, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam kupio gornji trougao od bandita i prepravio volan kao na banditu sad je mnogo prijatnije za voznju,a prethodno sam koristio trougao od 750 on je malo vislji od gsx 600 to mi je ostalo pa ako moze da ti pomogne javi na pp.Taj od 750 sam kupio na kp za 20 e i rasekao na sredini i prisrafio na postojeci trugao bilo je par cm vislje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 31, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da vidim sliku, moj je 750, ali sad ne razumem da li bi taj dodao na ovaj ili zamenio, koliko ja vidim ne moze da se doda, samo da se menja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 1, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan nisam shvatio da ti imas 750,moj je 600 pa sam stavljao od 750 koji su za nekoliko cm vislji pa mi ni to nije bilo dovoljno i nasao sam na oglasima da prodaje covek trougao sa raiserima fabrickim od bandita i sad imam volan kao na banditu . Ja sam u medaku kod plavog mosta mozes da svratis da pogledas iovako ne izlazim iz kuce po ovoj vrucini 065 2232382 Dule . Sad vidim da ti nisi iz Bgd slikacu ti sadasnje stanje pa cu postaviti slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 1, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan evo slika a moze i ceo motor na orodaju 2004 godiste je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan016 18 Napisano Avgust 3, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: leskovac Motocikl: suzuki hsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo koji auspuh staviti na 750f katanu, na mom motoru je fabricki, ne smeta mi ništa ali imam problem u gradu i naseljenim mestima sobzirom da ne idem na auto put, jednostavno me ne cuju ni biciklisti ni pesaci,a za ostalo levi palac i sirena. Nadam se da me razumete sta sam hteo da pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 3, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan I moj je fabricki ali izgleda "operisan" ima var na zadnjem poklopcu, nije preterano bucan ali se cuje, ja ne volim kada je preterano bucan auspuh ni kod mene ni kod drugih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Avgust 3, 2017 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ivane, i meni malo smeta što mi se auspuh čuje kao fen pa se kanim da odem do Roberta u Adu i rešim problem. Imaš na više mesta na forumu gde se spominju njegovi auspusi i, generalno, rad. Evo, npr.: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan016 18 Napisano Avgust 3, 2017 U prolazu, 15 postova Lokacija: leskovac Motocikl: suzuki hsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne bih operisao fabricki, ostavio bih ga takav kakav je a zamenski da bude sa dosta decibala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 3, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad zavisi koliko si spreman da platis, verovatno je najjeftinije da trazis na oglasima neki koji odgovara grani a da u loncu nema nista, takozvani cunjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Avgust 3, 2017 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao ovo i bio prezadovoljan zvukom i izgledom.Treba malo dorade za priključenje ali ništa veliko. https://www.kupujemprodajem.com/Auspuh-Suzuki-Gsxr-1000-k6-40186640-oglas.htm?filter_id=110419535 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Avgust 3, 2017 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan ja imam od 600 aupuh koji je fabricki sa sve cevkom koji je operisan izvadjeno je nesto od prigusivaca ja sam kupio taj sto se cuje kao fen pa ako si zaiteresovan mozemo i da probamo ako je kacenje isto kao na 600,ja sam kod mene to brzo zamenio samostalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 5, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Možeš naći na oglasima gomilu homologovanih aftermarket auspuha, pitanje je koliko bi novca izdvojio. Ja sam umesto aupuha stavio stebel nautilus sirenu.Sledeća investicija mi je definitivno podmazivač lanca, sada sam na moru u Grčkoj i mnogo me umara to podmazivanje i pranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 5, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dok si tamo, samo podmazuj, nemoj prati. Nece mu nista biti za toliko. Uzivaj ako si na moru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 5, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, hvala Moram oprati nekad, vozim dosta po makadamu pa pokupi prašine. Uvek su najlepše plaže one do kojih se najteže stiže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Avgust 6, 2017 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Nema sumnje da je tako. Srećno bilo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Avgust 6, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav dal znate sta se desava kod moje suzane sipam gorivo a kazaljka ide ka nuli,,,,pun rezervar a ono pokazuje ispod minimuma odakle da krenem sa popravkom i jos idem mislim oko 110 an sat kaze 50...60 neko nekog zeza ... hvala na odgovoru nov sam ovde ima me na drugim postovimA TDM SUZUKI INTRUDER HONDA SHEDOCV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 6, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me gde mogu da se nabave crash pad-ovi? I koliko bi izaslo sa montiranjem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Avgust 6, 2017 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Janko skini rezervoar i proveri plovak, verovatno on zeza. Za brzinomer klasika - proveri pinjon. Možda neko ima još neku ideju.Strahinja možeš sam praviti pedove, ja imam takve Jevtinih ruku delo. Možeš i da kupiš gotove, mislim da za bilo koje mora ram da se buši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jevta jedan komplet još Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1036 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mi nemamo pinjon klasicni, vec magnetni davac na srafu prednjeg lancanika....Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1849 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 6, 2017 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da nije los kontakt neke zice u tabli pa da zato zeza i jedno i drugo, neka masa nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StrahinjaS 3 Napisano Avgust 7, 2017 U prolazu, 71 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Suzuki GSX 750 F, Yamaha 600 thundercat, Honda X11 Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, JevtaNS said: Ima jevta jedan komplet još Moze slika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...