ghostrider323 60 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Ok je izmedju min. i max je sad. Nego mene interesuje da li vam trose ulje i koliko cisto informativno, jel verujem da je i normanlno kod njih da malo trose. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 22, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Trose naravno, moj kad sam ga uzeo pa do ove zamene potrosio je od max skoro do min (par mm je iznad) na intervalu od malo vise od 5000 milja ( amerikanac je) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 22, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jeste malo, pogotovo ako sipaš ređe ulje ili zavrćeš malo više. Ja sam samo prvi put dolio možda 100—200ml kad sam menjao, posle toga nikad. Spusti ga na pola, ali to je zanemarljivo. Mislim da od min do max možda ima 200ml Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Pa to me je i interesovalo i normalno je da malo trose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Мени мотор уопште не троши уље. Стоји стално на истом нивоу. Зека је у праву, обавезно мотор стави на идентично место, јер мали нагиб може много да промени ствар. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 22, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Jeste sad sam malopre opet gledao ima mali nagib sad je na ravnom i na centralnom stenderu i nivo ulja je na pola, a ispod prednjeg sam stavio parce daske da bude u nivou, a inace je u motoru Motul 5100 10W-40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Maj 22, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se vozi umereno neće trošiti ulje.Kad se malo zavrne pogotovo na velikim vrućinama mora potrošiti,ali i svaki drugi potroši u takvim uslovima.Pogotovo auto put konstantno 150+ i temperatura 30 +troši svaki ulje sugurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 23, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko da nacrta onu nalepnice GSX750F u pravoj velicini kako bih izrezao i zalepio preko slova sjajnu nalepnicu. Sto se tice onog cudnog zvuka na 4000 obrtaja, nestao je i ne cuje se vise. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano Maj 23, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pitao Kicea da ti napravi komplet stiker? Pitao me skoro jedan dečko za taj znak, Puniša sr zove. Jel to bilo za tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 23, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko da nacrta onu nalepnice GSX750F u pravoj velicini kako bih izrezao i zalepio preko slova sjajnu nalepnicu. Sto se tice onog cudnog zvuka na 4000 obrtaja, nestao je i ne cuje se vise. Pozdrav Zalepi preko znaka sjajnu foliju u komadu pa po ivicama lepo izrezes skalperom. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Maj 23, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko da nacrta onu nalepnice GSX750F u pravoj velicini kako bih izrezao i zalepio preko slova sjajnu nalepnicu. Sto se tice onog cudnog zvuka na 4000 obrtaja, nestao je i ne cuje se vise. Pozdrav daj mail... Ja imam vektorski crtez GSXF, komsija radi sa nalepnicama i svim tim glupostima i napravio mi je stiker i ne izgleda lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Maj 23, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgleda, samo sto sam F stavio da bude sivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 23, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi pitao Kicea da ti napravi komplet stiker? Pitao me skoro jedan dečko za taj znak, Puniša sr zove. Jel to bilo za tebe? Nije bilo za mene. Nabavio sam samolepljiu foliju koja je sjajna pa sam mislio da je prvo isecem i zalepim preko originala. Pokusacu da je zalepim celu pa da isecem skalpelom ali mislim da ne moze precizno da se isece skalpelom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 23, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Posalji vektor na rboban72@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Maj 23, 2016 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan bobang@ptt.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 23, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko da nacrta onu nalepnice GSX750F u pravoj velicini kako bih izrezao i zalepio preko slova sjajnu nalepnicu. Sto se tice onog cudnog zvuka na 4000 obrtaja, nestao je i ne cuje se vise. Pozdrav daj mail... Ja imam vektorski crtez GSXF, komsija radi sa nalepnicama i svim tim glupostima i napravio mi je stiker i ne izgleda lose Ako ti nije problem posalji i meni vektorski crtez fpantic@gmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Maj 23, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Da li Vam je stiglo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 23, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Meni jeste. Hvala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soNee 46 Napisano Maj 24, 2016 U prolazu, 98 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Maj 24, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ako krecemo u nedelju u voznju ja sam u beogradu, pa da dogovorimo mesto okupljanja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Maj 24, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sone ako mozes posalji i meni taj crtez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Maj 24, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko da poznaje lokalitet Divčibara da kaže gde se nalazimo u subotu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su dvojica drugova isli proslog vikenda na neke pastrmke tamo pa cu se raspitati danas pa javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ima i nešto drugo osim ribe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...