JevtaNS 1875 Napisano Septembar 25, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 25, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan da al je tebi motor crno beli, meni je skroz crn, to che dodatno da ga zatvori.. ili chu morati neku sharu da smislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Septembar 25, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo ga i moj znak meni se mozda vise svidja zlatno F slike lose, u nedostatku boljeg aparata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan da ne bude, chuo sam se opet sa ivanom, ovaj put da vidim za taj zakrilac "lamelicu" shto bi on rekao. cena je od 20 do 40E zavisi shta zapravo zhelite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja90 8 Napisano Septembar 26, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki gsxf 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i boljih slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koja ono serija GSX 600F od kad do kad ima ventile koji se steluju na plocice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 28, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Koja ono serija GSX 600F od kad do kad ima ventile koji se steluju na plocice? nemam pojma, kontam da su to ovi stariji modeli.. moj je na srafove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojanh 141 Napisano Septembar 28, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Šid Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K3 Prijavi odgovor kao problematičan http://katriders.com/vb/showthread.php?t=79803 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 28, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan znachi samo 600tke od 92 do 97god, sve ostalo na shrafove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Septembar 28, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio ,a beš jednu takvu mirišemo za kuma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 29, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Tako sam i mislio ,a beš jednu takvu mirišemo za kuma uzmite mu 750ku, one su sve na shrafove, dodje skoro isti cenovni rang a motori su isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Septembar 29, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan ima u Rumenci dobar , ne znam jel jos na prodaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Septembar 29, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto kumu ne mogu uzeti novce samo da mu ga poklonik.Napipali smo jednu 600 za jako malo novaca,kum daš nije finansijski spreman.Tako da će vidimo duga je zima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 30, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan da chujem mishljenja.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Septembar 30, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra izgleda za sada.Kako ćeš još rešiti kačenje nadam se bez bušenja postojećeg vizira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 30, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra izgleda za sada.Kako ćeš još rešiti kačenje nadam se bez bušenja postojećeg vizira. pa vech je probushen i zakachen, jednostavno nemash drugog izbora nego tako. ima 4 tachke, 2 su na postojechim shrafovima i 2 su morale da se izbushe. nisam testirao josh kako se ponasha jer pljushti ceo dan.. hvala Jevto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 30, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Dovidjenja Ivane, zdravo Charlie ! Svaka cast, jedva cekam utiske posle voznje, kontam da je razlika ogromna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Septembar 30, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Dovidjenja Ivane, zdravo Charlie ! Svaka cast, jedva cekam utiske posle voznje, kontam da je razlika ogromna da ne bude zabune, ovo sam radio u kooperaciji sa ivanom, svadjali smo se brat bratu 2 sata i evo shta je proizashlo iz toga chovek je blago recheno NEMOGUCH. jednostavno on to neche da napravi ako on ne "oseti" te linije i dobio sam ubrzani kurs iz aerodinamike i vizira na motoru itd a onaj projekat vizira je trenutno zaustavljen jer trazhim materijal i alat da uzmem da mogu da ga probam uraditi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Septembar 30, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro, covek je il' perfekcionista il' ga mrzi da se zeza oko necega sto "nije standardno" ... Al' dobro, cenim svaciji rad i trud, a tvoj je za + 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1875 Napisano Octobar 1, 2013 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja i dalje na slikama vidim da je zakačen samo na dva šrafa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 1, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ali ja i dalje na slikama vidim da je zakačen samo na dva šrafa slikachu kako je sad, stavljeni su gumeni distanceri i dodata josh 2 shrafa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Octobar 1, 2013 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidis da nije strasno nije ruzno.... toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano Octobar 2, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan Super stvar. Lepo izgleda, verovatno nije ni mnogo skupo. Jos samo da se ispita da li funkcionise kako treba. Pozdrav P.S. Dok ne stane kisa 'ajde neki savet sta da radim sa jednim suzukijem GSX600F iz 1999 godine koji mi stoji u garazi vec dve godine, slupan je, plastike polomljene i iskrivljen ram. Presao samo 27000 km. da li da ga prodajem u delovima ili da ga popravljam ili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Octobar 2, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Super stvar. Lepo izgleda, verovatno nije ni mnogo skupo. Jos samo da se ispita da li funkcionise kako treba. Pozdrav P.S. Dok ne stane kisa 'ajde neki savet sta da radim sa jednim suzukijem GSX600F iz 1999 godine koji mi stoji u garazi vec dve godine, slupan je, plastike polomljene i iskrivljen ram. Presao samo 27000 km. da li da ga prodajem u delovima ili da ga popravljam ili.... hvala, chim se provozam kako treba javljam shta je i kako je. uf shetaaa jbt. ne znam koliko ti se isplati zajebancija sa popravljanjem. ipak je ram kriv. ako si mislio da ga sredish i prodash teshko da chesh svesti na 0 (da povratish lovu). opet prodavanje u delove che da traje al tako bar mozhesh izvuchi pare. daj neku sliku da vidimo na shta lichi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 2, 2013 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan aj okaci slike i mene zanima na sta lici, taman da vidimo gde je kriv ram 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...