Arakis 6024 Napisano Novembar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan http://www.pressonline.rs/sr/vesti/regioni/story/188220/Bajkeri+pomogli+gladne+mali%C5%A1ane.html Bravo bajkeri! Samo nigde ne piše koji je to moto klub pa ako znate više lepo bi bilo da svi znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan u Leskovcu je samo jedan moto klub shadows i to je, cini mi se, podružnica Niškog moto kluba shadows. imamo clana " z " koji je u predsjedništvu i sigurno zna o tome. nedavno su imali žurku na koju sam pozvan ali daljina..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Videh juce prilog i na b92 i na prvoj, al' nisu rekli koji je MK u pitanju...nisam primetio nikakva obelezja, da nisu onako bajkeri Leskovca U svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Novembar 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan To je prava solidarnost, nisu hteli da se ističu time, jednostavno su pomogli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam, obradovali su me momci. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Almighty 445 Napisano Novembar 22, 2011 Banda Opasnih, 396 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, momci samo napred, mnogo je lepo videti da jos neko samoinicijativno pomaze ljudima, posebno kada su nam to kolege Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1636 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daki 302 Napisano Novembar 23, 2011 Zainteresovan, 923 postova Lokacija: Beograd Motocikl: st 1300 i r1200gsa i 250 madison3 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...