kirbi1971 6 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 0 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima još slika i na web stranici Cool Party! http://www.coolparty.in/galerije-coolparty/11052012-11-motosusret-staaarih-rokera-umag?page=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Maj 15, 2012 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan Raj i pakao... Petak vožnja do Umaga, uživancija...naročito Gorskim Kotarom i Istrom Subota sunčanje, kupanje, vožnjica po gradu, šetanje, uživanje, druženje... Nedalja pakao... Buje, Buzet, Rijeka stravičan vetar, koji ranije nikad nisam doživeo na motoru. Gorski Kotar sneg i temperatura 2,8 stepeni... Autoput Zg Bg kiša a drugi deo kiša i mrak... profesore, mi išli preko SLO, užasno jak vetar ali skroz suvo i temperatura 7-10C. u kišu smo ušli "tek" posle okučana i pratila nas je do kuće. žao mi je što se nismo sreli negde usput.. sa božom smo se sreli na OMV dragalić gde smo se malo ugrejali i obavili poslednje pripreme pred kišu vidimo se negde na putu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se Bojane, puno pozdrava za tebe i svo društvo, bice i putopis, samo da skontam postavljanje fotki, ali bice i to... sad kad sam se odmorio opet bih, sam zadnjeg dana... ali časa žuči ište čašu meda, smješane najlakše se piju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 15, 2012 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan tj čašu meda još niko ne popi što je čašom žuči ne zagrči... što bi rekao veliki Njegoš pa tako i ovo putovanje, nemože samo uživanje..., nego da vas pozovem na moto skup u Šapcu 26. 05. extra grupe: YU grupa, Riblja čorba, Bijelo dugme i još mnogo toga... sama lokacija jako urbana, blizu centra grada, sa tribinama ispred bine... za lepo vreme se ne sikirajte... UZELI SMO MODEL OD RUSA ZA MAJSKU PARADU... Prošle godine je svuda padalo sem u Šapcu... IMA SVE OBLAKE DA RASTERAMO... POZZ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bozo 3 Napisano Maj 15, 2012 U prolazu, 40 postova Lokacija: KRALJEVO Motocikl: SUZUKI V-STROM 1000 ; honda x8rs Prijavi odgovor kao problematičan Raj i pakao... Petak vožnja do Umaga, uživancija...naročito Gorskim Kotarom i Istrom Subota sunčanje, kupanje, vožnjica po gradu, šetanje, uživanje, druženje... Nedalja pakao... Buje, Buzet, Rijeka stravičan vetar, koji ranije nikad nisam doživeo na motoru. Gorski Kotar sneg i temperatura 2,8 stepeni... Autoput Zg Bg kiša a drugi deo kiša i mrak... profesore pa što nisi udario na Sloveniju kao što smo pričali bolje bi prošao mnogo , izgleda da smo samo ja i Bojan dobro prošli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 15, 2012 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan :care:13. krenuo iz Brckog i istog dana stigao na Krk u Malinsku, ko se probio po vetru i snegu svaka mu cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...