Bandolero 1266 Napisano Decembar 11, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan upravo smo stigli smo doma, ja i supruga, nakon tri noci i cetri dana u Beogradu. prvi puta u životu sam bio na moto ( BJB ) žurki i utisci su mi od pocetka do kraja perfektni. svidio mi se grad Beograd ali bez ljudi koji u njemu žive i koji su njegovo najvece blago nebi bio potpun. zahvaljujemo se svim divnim ljudima koje sam ja napokon upoznao uživo i onima sa kojima se, nažalost, nisam stigao vidjeti. posebno se zahvaljujemo našim divnim domacinima, LoshmiCapu - Milošu i supruzi Ljilji, Dakiju i njegovoj supruzi Nataši - Trinity koji su nam se posvetili da za tih par dana upoznamo Beograd što je više moguce. sretni smo što smo uživo upoznali još jedan divan bracni par odnosno Jasnu i Denija poznatije kao Bandolerose kojima se takođe zahvaljujemo na društvu koje su nam mogli pružiti i nadamo se da ce nam dati priliku da se i mi njima posvetimo u našem gradu Puli. 09. 12. 2011. proglašen sam Vitezom BJB i to ne shvacam olako pa cu se truditi da tu pocasnu titulu opravdavam kada je god to moguce a promciju BJB foruma još više intenziviram na podrucju Hrvatske u cilju zbližavanja nas istomišljenika sa obiju strana. hvala kovacu85 kod koga smo u Pecincima napravili pauzu za kavu prije dolaska u beograd, Voji, Mr.Z - Mariu i njegovoj supruzi i ostalima. slike sljede nakon što odspavam ovu noc. pozdrav. "Jedan je Mile" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Decembar 11, 2011 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Drugari drago mi je da sam Vas sve video makar na kratko Bilo je super, a posebno mi je drago sto je skupljeno dosta sredstava za Sremcicu i Kulinu... :care: :care: :care: :care: :care: :care: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Decembar 11, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Posebno hvala legendama TomoB i Moklu koji su i ovaj put doputovali iz Slovenije da bi bili sa nama. TomoB i Mokl su nas iznenadili svojim dolaskom i baš obradovali. da, da,... dok ste se vi maximalno provodili, mi smo se odricanjem i velikim naporom angažovali u drugim sferama raznih delatnosti... ... posetili "lab" ... posetili stare prijatelje ... učinili samoubistvo sa kašikom ... slavili Alimpiju ... nabavili tucanu papriku i tetovac 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i vidoje.. tj. delic atmosfere a onda je nestalo memorije.. Zex.. stvarno si talentovan za soumena 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Decembar 11, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Dragi prijatelji , Smiljo i Mile, zadovoljstvo je obostrano!!!! Veliki pozdrav!!! Hvalaaaaaaaaaaaa najlepse hvala za fotku mog dragog i mene I jeste vam prelepa slika i molim i drugi put! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i vidoje.. tj. delic atmosfere Još da te naučimo da vidoje ne nazivaš 10122011014.MP4 nego nešto normalnije tipa BJB Žurka gde bi nam kraj bio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 12, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan evo, jel sad bolje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo, jel sad bolje? Odlično je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prestige 86 Napisano Decembar 12, 2011 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki GXS600F Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je bila odlicna zabava kao i uvek . Zalim sto nisam prisustvovao. Nisam mogao jer se unuk nesto razboleo, pa je deda morao da brine o njemu. Drago mi je sto je bilo gostiju iz drugih drzava. Jeli bilo reci o narednom reliju , lokacija i slicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 12, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je bila odlicna zabava kao i uvek . Zalim sto nisam prisustvovao. Nisam mogao jer se unuk nesto razboleo, pa je deda morao da brine o njemu. Drago mi je sto je bilo gostiju iz drugih drzava. Jeli bilo reci o narednom reliju , lokacija i slicno. Žurka je bila humanitarnog kakraktera i posvećena Sremčici.Organizovana je i d bi prekratili zimske dane i družili se! O reliju biće reči posle nove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce vise ta Nova godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Decembar 12, 2011 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ih jaka vam zurka, mrzim vas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17683 Napisano Decembar 12, 2011 Integrisan, 8365 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ih jaka vam zurka, mrzim vas Tako nekako, tako nekako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 12, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i vidoje.. tj. delic atmosfere a onda je nestalo memorije.. Zex.. stvarno si talentovan za soumena Popsy i Zextreem carevi!! :care: Kad je počela tombola i ja čujem pet kg pasulja tetovca, u momentu je bilo , pa to nemam na spisku!!! Mora da je neko donirao u zadnjem momentu :lol: :lol: Posle sam se iskidala od smeha, toliko sam bila opterećena da sve bude Ok, da u momentu nisam prepoznala šalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 12, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ih jaka vam zurka, mrzim vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I eto, dobili smo "veličanstvenu trojku" koja ume odlično da vodi zabavni program na BJB žurkama /Zex, Popsy, Nensy) Šteta što prostor za žurku nije bio ceo naš tako da je šef kluba više puta morao da insistira da se tombola prekine da bi ostali gosti slušali muziku....sve u svemu, dragi ljudi, vrhunsko zezanje - odličan provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Decembar 12, 2011 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I eto, dobili smo "veličanstvenu trojku" koja ume odlično da vodi zabavni program na BJB žurkama /Zex, Popsy, Nensy) Šteta što prostor za žurku nije bio ceo naš tako da je šef kluba više puta morao da insistira da se tombola prekine da bi ostali gosti slušali muziku....sve u svemu, dragi ljudi, vrhunsko zezanje - odličan provod Dogovor je i bio takav da se tombola odvija u četiri bloka između blokova pesama, jedino što smo se mi zaneli pa nismo pazili na vreme!!A veruj mi , to je i te kako veliki ustupak sa strane menadžmenta Red Shoesa i u dogovoru sa bendovima koji su pristali da prekidaju svirku zarad naše tombole!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6025 Napisano Decembar 12, 2011 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ma bilo je sve u redu samo kad je najveće zezanje mora da se prekine tombola. Naravno da smo morali da poštujemo dogovor sa domaćinima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 12, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i fotki iz ugla Drustva Ljubitelja Vespe Beograd-Vespasian 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 12, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Decembar 12, 2011 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Posebno se zahvaljujemo Mishi i Radetu koji su nam pravili drustvo i sacuvali sto za kojim smo bili, i poprilicno se lepo proveli. cak smo i na tomboli izvukli jednu od nagrada...sal Pozdrav Dejan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 12, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bendovi su bili super, izbor muzike odličan, ekipa , piće..ko i svuda.......nego one narukvice, neko može da ih patentira za depilaciju, a kad sam hteo da je skinem....malo sutra..... morao sam ruku sebi da odsečem Moram da nabavim par komada umesto priveznica, za ne daj bože ako nekom kolegi otpadne nešto sa motora . Sve pohvale organizatorima i do sledećeg viđenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan prije pocetka fešte sa domacinima smo malo obilazilo a spavalo se u kvartu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan a onda je pocelo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan klopa, da vidimo gdje je Sremcica, ekipa i car. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...