acim 766 Napisano Septembar 1, 2007 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da li valja ovaj stabizator? Ili treba kupiti neku drugu marku? Za moj R6 cena je 299 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Septembar 2, 2007 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan LSL poznata marka za rukohvate za trke,stitnike rama,poklopce rezervoara,ako se ne varam rade i lamele za trke i diskove za kocnice i sl.Italijanska firma i makar koliko je meni poznata kvalitetna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Septembar 11, 2007 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Imam taj LSL amortizer volana iz Louis-a za Yamahu R6. Ako te zanima cena je 200 e. 065 87 26 549 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...