Miki_954 78 Napisano Septembar 22, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Btw, ako bi da dobijes na snazi mozes da otvoris tvoj auspuh, samo se izvadi platna(suzenje) na drugoj krivini.... Ali ako hoces zvuk onda se to placa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 23, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ja Japan obozavam...!!!!Suza mi je u srcu! A sto se tice auspuha Arrow,imao sam ga i ODLICAN je!!!! Po meni izmi i polovan,ali idi sa nekim ko se razume i ako je dobar pazari ga..... Ali ako planiras skoriju prodaju nemoj bacati pare na auspuh jer ti to posle niko nece platiti....To je bar moje misljenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 23, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Razumem kad budem kupio neki motor i kad se budem skrasio onda ga budjim!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 24, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja Japan obozavam...!!!!Suza mi je u srcu! E sad te opet volim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 24, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Od 2005 mi je samo jedan motor u glavi.....K5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sanjam ga 2godine...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 26, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg druzhe,doci ce valjda jedan dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Septembar 27, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan hahah,LOL-gilera gfr 125-kakva kanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 27, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nema svako para za RS125 2006...... Ali ta kanta bi te odvalila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Septembar 30, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan bi malo sutra :P ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Octobar 2, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a honda rs125? to nisu serijski motori... luka nemoj da si kvaran... cccc... 125-ca 5 cilindara... ne znash ti shta je dobro... chastim pivo za ozbor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Octobar 3, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan Vazi se ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 7, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan nsr je smece, i rs je smece...! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavle89 0 Napisano Mart 8, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan derbi gpr 125 ide ko zlotvor ali slabo ga ima kod nas a i izgleda najbolje od svih 125-ca naravno trkalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Mart 8, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju ova dva motora dilema je ustvari izmedju trajnosti i performansi, Cagiva je napucana i kratko traje, Honda nije toliko napucana i zato duze traje. Kod italijana je zato malo losiji kvalitet, pa se poslje duzeg vremena sve ostalo razjebe, sto kod Honde bas i nije slucaj. Mozes ti NSR da napucas da ide i brze od Cagive al onda ce isto toliko i da traje, u tome je razlika izmedju japanca od 15ks i italijana od 35, ovaj drugi traje tri put manje, a da nepominjemo potrosnju kao recimo kod RS125 od 8 litara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan derbi gpr 125 ide ko zlotvor ali slabo ga ima kod nas a i izgleda najbolje od svih 125-ca naravno trkalica. Pa sad da ide kao zlotvor nisam siguran...Vozio sam taj motor i nisam odusevljen.Do 7000rpm je potpuno mrtav (kao i svaka 125ccm) ali i posle 7000rpm nije nishta posebno.Dugo vremena sam vozio Mito 125 i RS125 koje su za Derbi avion. ;) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kara kokaleros 3 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Banja Luka // \\ Herceg Novi Motocikl: Cagiva Mito 125 Prijavi odgovor kao problematičan RS podivlja od 9 do 11-12 000 obrtaja al mi se opet vise svidja Mito ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...