Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 1, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me sta imate da kazete za ova dva motora? Iako ja imam Hondu NSR 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 1, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me sta imate da kazete za ova dva motora? Iako ja imam Hondu NSR 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 1, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Cagiva: Extra motor,kvalitetan,dobro ide kroz krivine,dobro izvlaci iz krivine,extra ubrzava,neudobna za duza putovanja zbog polozaja sedenja.....Skupi delovi ali ako se dobro odrzava nema problema. Imao sam je licno...... NSR: Dosta kvalitetnija od Cagive,vise prelazi ali je dosta tromija...Veoma lako se voz,bolji polozaj sedenja,i i extra je za pocetnike.... Imao je moj drugar pre par godina i dosta sam je ja vozio..Za 6 hiljada kilometra ulozio je 200din za neku gumicu....Samo je sipao ulje i gorivo i vozio..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 4, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Da li moze da bude NSR brza od Cagive,ako se NSR nabudji. I kako moze da se NSR nabudji a da nesteti motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Septembar 4, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan NSR moze da ide brze og Cagive Mito ako ga vuche R1. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XSR 62 Napisano Septembar 14, 2007 Zainteresovan, 556 postova Motocikl: Trenutno nista Prijavi odgovor kao problematičan ma RS125 je najjaci ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Niko ovde ne spominje Suzukija RG 125 GAMA, to je po meni najbolji dvotaktni motor od 125 kuba.... Ne da je izdrzljiv, nego je kvalitet extra!!!!! Sto se tice ubrzanja kida sve 125-ice bez ikakvog budzenja ili prepravki!!!! Jeste da je off ali ja samo kazem sta je najbolje. Sad tema: ako si spreman da svake god dajes 800e+ onda kupi Cagivu i deri, NSR je kvalitetniji dooosta, moja Honda je isla 165 sa lancanikom od 12 zubaca a zadnjim 36, sto je konbinacija za voznju na zadnjem........ Sad sam radio generalnu cena je oko 200e +ruke, nisam jos zavrsio struju jer sam je vozio na 14000rpm(a NSR ima 1300rpm) pa je sve pocrkalo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ika_kuca 0 Napisano Septembar 15, 2007 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off topicu ali za koliko moze da se nabavi nsr u dobrom stanju???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 15, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Gilera sa Cagivom i RSom??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ??? ??? Ni u ludilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bez uvrede....... Da su u u fabrickom stanju ili nabrijane do maxa,Gilera nema sansi.... Jedina 125ca kloja me je dobila je RS nabrijana sa 40+ konja....Ostaloi samo su mi gledali rep...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 17, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se na off topicu ali za koliko moze da se nabavi nsr u dobrom stanju???? Oko 2300 99+ godiste....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 17, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Gilera sa Cagivom i RSom??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ??? ??? ??? ??? ??? ??? Ni u ludilu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bez uvrede....... Da su u u fabrickom stanju ili nabrijane do maxa,Gilera nema sansi.... Jedina 125ca kloja me je dobila je RS nabrijana sa 40+ konja....Ostaloi samo su mi gledali rep...... Eeeee ja cu jednom doci u BG pa ces da vidis sta ti je Suzuki RG 125 GAMA ima da se nagutas dima...... Izvinite za off ali kad coek zna samo za 3 modela, mislim da bi te i Gilera odrala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 17, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Moj NSR kida sve 125-tice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 17, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice modela nemoj mi prilcati molim te jer od mojih 17 godina punih 10 sam na 2 tocka,i znam vise nego sto mozes da zamislis!Nacitao se,nagledao i navozao,a pogotovo 125ca.....Mnogo para sam "bacio" na razne casopise...A da nisam polupao i prodao moju Cagivu,rado bih se sa tobom potrkao i u motor....!!!Koliko znam modela je ne bitno,ja ovde pricam o samom vrhu u kojem su RS,Cagiva,i NSR...!!!Znam ja dobro sta je rg suza(SUZUKI MI JE OMILJENA MARKA)Znam sta znaci SUZA CVAJA,ali sto se nje tice njeno vreme je odavno proslo....Bez uvrede.....Iako sam imao Cagivu,stojim iza toga da joj je kvalitet na niskom nivou,ali ako se odrzava nema problema!Licno moj favorit medju 125ma je RS,imao i dosta njih vozio..... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LUC1FER 4 Napisano Septembar 18, 2007 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati 848evo Prijavi odgovor kao problematičan a honda rs125? to nisu serijski motori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 18, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam ja da ona ide,ali da se ne lazemo.....Propratite malo trke i pogledajte rezultate..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AGV46 1 Napisano Septembar 19, 2007 Svrati ponekad, 169 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne sumnjam ja da ona ide,ali da se ne lazemo.....Propratite malo trke i pogledajte rezultate..... Nikad necesh voziti u uslovima kao shto oni voze na trkama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 19, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je najbolja trkacica gde je na trkama....!?Gde su te njene tkacke osobine na trkackoj stazi.....? Slazem se da nemamo uslove kao na trkama,ali ovde je neka druga tema..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 19, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ti Kengurrrr mislio na NSR sto nije na trkama pa nemoze ni da bude kadase vise neproizvodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 20, 2007 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ne mislio sam na Suzu RG,ali kod nas se vozi i aprilia AF1,iako se neproizvodi.....Nije bitno da ne ulazimo u tu pricu...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Septembar 20, 2007 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj kengure Japan da mi dirash ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 21, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Koje mi auspuhe preporucujete za NSR Modele,cene tih modela i gde mogu da ih nadjem konkretno internet adresa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 21, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan i da mi opisete koji auspuh mi zbog cega preporucujete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 21, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti preporucujem Arrow, iz iskustva..... P.S.: Ali novi Arrow a ne polovan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trle Ross 46 1 Napisano Septembar 22, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: kikinda Prijavi odgovor kao problematičan koliko kasta taj koji ti imas,i gde mogu da ga kupim. A kakav je Leo Vince V6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Septembar 22, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Samo top kosta 22000 dinara...... Probaj da ti neko nadje negde preko, jer je kod nas preskupo, a po prici sam cuo da je najbolji Jollymoto. P.S.:Za leo Vince nemam pojma nikad ga nisam video na NSR-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...