miljan_tracer 466 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlican put.Ja sam isao ove godine tuda ali nisam na Pluzine nego sa Zabljaka u Savnik pa u Niksic i spustio se tim novim putem u Boku tj. u Risan.Reci kako te slusao KLR i kakva mu je bila potrosnja kad si se docepao brda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 19, 2011 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Durmitor - druga planeta. I za moj ukus, apsolutno najbolja ruta za na more, ukljucujuci sve varijante koje tu postoje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Odlican put.Ja sam isao ove godine tuda ali nisam na Pluzine nego sa Zabljaka u Savnik pa u Niksic i spustio se tim novim putem u Boku tj. u Risan.Reci kako te slusao KLR i kakva mu je bila potrosnja kad si se docepao brda. Po brdima je bilo uzivanje i za KLR i za mene. Dobro natovaren, zena ja i tovar, sigurno 190kg na njemu, prosecna potrosnja ispod 5l/100km.Po brdu je bio bas poslusan cesto sam vozio prvom i uzbrdo i nizbrdo, zevao okolo, zaustavljao se bas cesto da bi zena fotkala...bas bas slusao bez problema ikakvih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan eto putopisa,taman i ja zenu da nagovorim za sledecu sezonuuuuuuuuuuuuu...slike su vam vrh.pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Varadero 452 Napisano Novembar 19, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Beograd-MK Crna Reka Motocikl: Honda xl 1000 V varadero BMW k1200lt Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kralju extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruska 182 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Africa Twin 750 RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Cepo svaka cast,odlican putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Januar 18, 2012 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Letos sam prosao ovim putem i uzivao sam 100% ali... Napomena ! Ima neobelezenih krivina tako da se lako mozete naci u nezgodnoj situaciji-posebno ako popijete par piva kao ja pa krenete u avanturu ! Zato oprez ! Desavalo se da cizma kaci asfalt u krivini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grbava suzana 37 Napisano Januar 18, 2012 Svrati ponekad, 109 postova Prijavi odgovor kao problematičan P R E L E P O ! ! ! Mnogo lepši prizori od sumornog pogleda kroz prozor u ovim zimskim danima. Samo guraj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji lepši put do mora Evo i jedan moj kratak video sa Trsa i iz tog kraja oko Sedla na Žabljaku, nadam se da mi ne zameraš što se nadovezujem na tvoju temu, ali suviše je kratko ovo moje da bih otvarao novu, a morao sam da dam skromni doprinos, u nadi da ću uspeti da prenesem barem deo atmosfere koja mora da se doživi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano Januar 22, 2012 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameram, no se zahvaljujem. Impresije sa tog puta su toliko jake da se secam i prepoznajem svaki kamen. Odlican snimak a i tvoja voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Januar 22, 2012 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Extra tura, prelepe fotke, nekoliko komada je bukvalno za rzglednicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Januar 22, 2012 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno....prelepe fotografije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan@Ö 62 Napisano April 4, 2013 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Vračar Motocikl: V-Stom 650 (C7) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano April 4, 2013 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobro što je Ivan@Ö "iskopao" tvoj putopis iz davne 2011. Prelepo. Ja planiram u maju reprizu Balkan tour iz 2010 sa posebnim akcentom na Crnu goru, baš tu gde ste se vozili ti i supruga. Zbog veoma duge zime nisam siguran, kako će biti prohodni putevi, pogotovo na Durmitoru. U 2010 trojica vozili smo od Pivskog jezera prema Trsi u nadi, da ćemo preko Sedla stiči u Žabljak. Bio je početak maja. Posle saznanja, da je sedlo zakrčeno snegom i posle "konsultacije" sa lokalcima u Trsi, odlučimo ići preko "Male crne Gore". Rekli su lokalci, možete vi motorima tamo preko, ima put, nedavno su ga buldožeri iskrčili. I tako mi krenemo prema Žabljaku. Moja dva drugara, svako na svome GS-u nekako su uspevali da voze po (bez)putici koja je izgledala kao osušena struga neke reke. Ja sa RT-om jedva sam savladavao ogromno kamenje i blato. Jednom ji je čak motor pao na nekoj kosini pa sam imao problema sa podizanjem. Mučili smo se tako skoro sat vremena. Kako bi mogao saznati pre polazak krajem aprila, dali je prevoj Sedlo prohodan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strale 83 Napisano April 5, 2013 Teoreticar, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: V strom 650 2008-2013, Prijavi odgovor kao problematičan Kratko i jasno! Nekako nazirem sunce medju ovim oblacima dok citam ovakve putopiase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rvasanin 1 Napisano April 16, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend je na Lovcenu bilo snijega, nije se moglo preko Ivanovih korita, tako da tek krajem maja, pocetkom juna je eventualno moguce proci preko Trse. Zavisi od toga kakav ce maj biti, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano April 16, 2013 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend je na Lovcenu bilo snijega, nije se moglo preko Ivanovih korita, tako da tek krajem maja, pocetkom juna je eventualno moguce proci preko Trse. Zavisi od toga kakav ce maj biti, naravno. Hvala na informaciji. Znači nema šanse da se vozi preko Sedla za prvi maj. Menjaću rutu, a Sedlo dolazi na red kasnije. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne budete mogli da uzivate na DURMTORU zbog snega, ostaje Vam vise vremena za Srbiju. Preporucujem PESTER , naravno, pozivam kod mene u goste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3155 Napisano April 18, 2013 Drug član, 1064 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne budete mogli da uzivate na DURMTORU zbog snega, ostaje Vam vise vremena za Srbiju. Preporucujem PESTER , naravno, pozivam kod mene u goste. Hvala na pozivu, baš ljubazno. U ovom momentu rano je još za odustajanje od Durmitora, odluka pada sledeće nedelje pred sam polazak u subotu. Ako ne sada, videćemo se nekom drugom prilikom. pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Maj 12, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike, steta sto baterija nije izgurala do mora vec lipsala u planini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...