Neca bike 0 Napisano Novembar 14, 2011 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima ja sam Nemanja iz Beograda,tacnije banovo brdo. Ja vozim Aprillia Area 51 i imam velikij problem sa istalacijom tako da ako neko zna nekog majstora ili moze da mi pogleda skuter bio bih mnogo zahvalan i placam dobro ako se resi problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Novembar 14, 2011 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Imas temu Moto Laboratorija, cika Arakis ce ti resiti sveki problem. Evo linka ka temi : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60772-moto-servis-laboratorija/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 17, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Novembar 26, 2011 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...