GhostMile 4614 Napisano Novembar 26, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan DT 32 WR 58 Ipak duplo. Do mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Novembar 26, 2011 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda nisam pojeo nikoliko, sem ako se kacamak ne racuna u jagnjetinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Novembar 26, 2011 Drug član, 3002 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sad IZVALIO da se pita za LC4 400, nikad video, nikad probao..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sad IZVALIO da se pita za LC4 400, nikad video, nikad probao..... krece kao iz pracke ide kao i ovi jaci ali nema krajnju kao oni... suzana mi se nesto nikad nije svidjala tako da glas za KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheNurse 12 Napisano Maj 29, 2012 U prolazu, 65 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja tek sad IZVALIO da se pita za LC4 400, nikad video, nikad probao..... krece kao iz pracke ide kao i ovi jaci ali nema krajnju kao oni... suzana mi se nesto nikad nije svidjala tako da glas za KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...