Jump to content

Moto Zajednica

suzuki DRZ 400 ili KTM LC4 400?

Recommended Posts

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: trenutno kombi :)

Brate iskreno LC4. Drz je fin motoric ali mu fali desetak konja minimum ;)

Fali mu konja ako ga poredis sa klasom 640-690ccm, a u klasi 350,400,450 je sasvim zadovoljavajuci. imas DRZ i varijantu sa 50 ks sto nije zanemarljivo.. :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 439 postova
  • Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f

Posedujem DRZ-a, tako da znas kome ide moj glas.. :moto3:

otkud znaš kad pravu mašinu nisi ni probao :jee:

Uporedjenje :

DRZ-mnogo dobra cava sigurno dobar sex,može čak i da se ženi jer je sigurica cupi,možda je malo i dosadna ali bože moj :D

KTM-opasna cava sa ogromnim grudima i pozadinom,sex sa njom je posebno vantelesno iskustvo jer je u krevetu prosto najbolja....izgled kombinacija dženifer lopez i bjonse

divlja riba u svakom pogledu ali nije za ženidbu :hej:

eto nadam se da sam objasnio moje vidjenje stvari :moto3:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 984 postova
  • Motocikl: BMW R1250GSA

Brate iskreno LC4. Drz je fin motoric ali mu fali desetak konja minimum ;)

Fali mu konja ako ga poredis sa klasom 640-690ccm, a u klasi 350,400,450 je sasvim zadovoljavajuci. imas DRZ i varijantu sa 50 ks sto nije zanemarljivo.. :zdravo:

Naravno, mislio sam da mislis na LC4 640 +, nije se videlo u snimku 400...

Onda glas za drz-a, mnogo je pouzdaniji motor ;)

• Podržavam 1

• Enduraš, 6399 postova
  • Motocikl: CRF300L

Samo jedna napomena za one koji misle da DRZ-u fale par konjica - motor je fabricki ustrojen kako bi zadovoljio ekoloske norme. Uz male prepravke, dobija se potpuno drugi motor koji ima neuporedivo bolji odziv na gas i bolje povlaci. Ja sam na mom to odradio i ide mnogo bolje nego ranije, a probao sam jos dva tudja (jedan SM i jedan enduro), oba idu losije. Inace ta prepravka ne kosta skoro nista, a razlika je velika.

Naravno, glasam za DRZ ;)

• Drug član, 3002 postova
  • Motocikl: FleXeR

DRZ za vozikanje po gradu OK, mada i sa ATHENOM 490 mi je preslab za stazu..... Vozio i DRZ enduro sa punih 60 KS ( bese N ili S jebem li ga) i to u SM varijanti moze..... Nekako uvek mi je kratak prenos... ali mislim da je generalno KULTURNIJI i TRAJNIJI od KTM-a..... ali kako ko voli nek zivoli, ja bih ipak KTM-a!!!!!

• Enduraš, 6399 postova

Povecao otvor na kucistu filtera za vazduh, stavio vece dizne, skinuo neka sranjca koja smanjuju emisiju stetnih gasova, neke modifikacije na karburatoru. Postoje na net-u detaljna uputstva kako i sta se radi, koliki otvor, koje dizne, sta tacno da se skine, koje crevo da se zapusi itd. Kad se sve to odradi dobija se drugi motor. Recimo da skoro ne zaostaje za LC4 620

• Enduraš, 6399 postova

Da, "E" verzija je laksa 15tak kg, jaca 10 ks, ima bolje ogibljenje, ali nema instrumente, migavce, retrovizore, podrepnu konstrukciju - ne moze da se stavi neki nosac za stvari itd, a ne verujem da moze i da se registruje kod nas.

• U prolazu, 1 post

Posedujem DRZ-a, tako da znas kome ide moj glas.. :moto3:

otkud znaš kad pravu mašinu nisi ni probao :jee:

Uporedjenje :

DRZ-mnogo dobra cava sigurno dobar sex,može čak i da se ženi jer je sigurica cupi,možda je malo i dosadna ali bože moj :D

KTM-opasna cava sa ogromnim grudima i pozadinom,sex sa njom je posebno vantelesno iskustvo jer je u krevetu prosto najbolja....izgled kombinacija dženifer lopez i bjonse

divlja riba u svakom pogledu ali nije za ženidbu :hej:

eto nadam se da sam objasnio moje vidjenje stvari :moto3:

bravo na poredjenju :D

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Jedno pitanje ????

Zasto poredite motor koji bi ste kupili s`tim ko ima vise konja . Mislim da je najvaznije za sta ce vam koristiti . A i solidno oruzje u rukama majstora je sigurno bolje nego ekstra u rukama amatera .

Evo na primer kod mene u mestu kidam ( u svakom pogledu ) i r-ove od 160 konja sa mojim Ktm-om . Ne mislim na voznju auto putem ili na velikim pravcima . Majstori se poznaju po pkrivinama . A za offroad i da ne pricam . Isterao sam ga na vrh Rtnja lakse nego oni sa 110 kg a ima celih 175 .

Aca moze da potvrdi kako moj Ktm ide ( iskreno nezna se koliko ima konja ) a kida ostale motore .

Tako da ja bi kupio motor po onome sto mi treba i po dzepu za odrzavanje a ne po kilazi i konjazi a trebalo bi mi puuuuuno razmisljanja jer su oba za 10+

• Enduraš, 6399 postova

Sto se tice snage, ja garantujem da 99% nas ne mogu da iskoriste svu snagu svog motora na terenu. Ali eto, volimo da je jak,. da dobro poteze, da zadnji tocak slajfuje u trecoj na makadamu, mada je to totalno nepotrebno za brzu voznju po terenu. Dajte prosecnom vozacu WR450 i dobrom vozacu DT125, kladim se u kilo jagnjetine da ce ovaj sa DTjkom da ga obrija po terenu samo tako.

• Podržavam 2

• Drug član, 1030 postova
  • Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999

Upravo receno 10+ za Acu .

Nego kada cemo da se vozikamo malo . Jest da je glupo ovde nego da odmerimo snage pa da prenesemo ljudima sta je bolje :moto3:

• Svrati ponekad, 354 postova

Sto se tice snage, ja garantujem da 99% nas ne mogu da iskoriste svu snagu svog motora na terenu. Ali eto, volimo da je jak,. da dobro poteze, da zadnji tocak slajfuje u trecoj na makadamu, mada je to totalno nepotrebno za brzu voznju po terenu. Dajte prosecnom vozacu WR450 i dobrom vozacu DT125, kladim se u kilo jagnjetine da ce ovaj sa DTjkom da ga obrija po terenu samo tako.

hahah,koliko si siguran,resio si da se kladis u celo kilo :lol: :lol: :lol:

• Enduraš, 6399 postova

Ja vise od pola kila ne mogu da pojedem, greota da se baci vise :D A siguran sam 100%, stvar je vrlo lako dokaziva.

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ja vise od pola kila ne mogu da pojedem, greota da se baci vise :D A siguran sam 100%, stvar je vrlo lako dokaziva.

Pa ta 2 motora imaju skoro isto konja. Ne znam precizno ali lupam otprilike DT 40, a WR 50. Jesam li puno fulao?

DT je uz to i malo laksi... mozda bi 2 dobra vozaca mogli da se pokolju oko te jagnjetine (a ne jedan dobar i jedan prosjecan). :D

• Svrati ponekad, 354 postova

kod Ruske nisi pojeo ni toliko :jee: :jee: :jee:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja