tibor 463 Napisano Novembar 10, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Naime, drugar bi želeo da vrati u vozno stanje svoju staru mašinu pa mu trebaju delovi, godište njegovog konja je '75 ukoliko posedujete nešto od pomenutog, možete kontaktirati mene na pp ili njega na 062539399 Stefan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 10, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Stavi neku sliku da znamo sta da trazimo. Mozda je neko od nas i video takav motor negde kod nekog u garazi, a da nije pitao koji je tacno model . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Novembar 15, 2011 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost nemam sliku ali svejedno ako se na netu ukuca honda cb 250G5 1975 možete videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 15, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan he he,ja bacio jedan agregat,ali,,nek me pozove,nesto mi jos i ostalo..063697094 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 463 Napisano Novembar 15, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan he he,ja bacio jedan agregat,ali,,nek me pozove,nesto mi jos i ostalo..063697094 super bokilic-u eto ga u postu iznad tebe to je drugar kome trebaju delovi, sad ce sigurno videti post pa ce ti se javiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markoooo 3 Napisano Novembar 15, 2011 U prolazu, 71 postova Lokacija: Veliko Orasje Prijavi odgovor kao problematičan ja imam glavu od cb250nnekompletnu, dobru radilicu sa klipnjacama i lezajevima i mozda jos neku sitnicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefans 15 Napisano Januar 14, 2021 U prolazu, 53 postova Lokacija: Zvornik RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par starih slika, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1718 Napisano Januar 15, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li nasao delove za ovih 10 godina. Inace jako je lep motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...