Ana* 6 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 1 post Lokacija: Kisač Motocikl: Kawasaki gpz 500s Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko zna gde bi mogla da nabavim original nosač kofera za gpz 500s? Možda neko ima,pa mu ne treba pa bi da proda? Ja bi to rado kupila.Moj 500s je od onih "novijih", ´95 godište je.Ovu informaciju sam navela iz razloga što se stariji i noviji modeli ovog motora malko razlikuju,pa sam pomislila da možda ima razlike i u samim paktregerima? U svakom slučaju,svaka informacija mi je dobrodošla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Novi imaš ovde http://www.pegaz-moto.rs/product-details/K4250 A polovnih ima da se nađe, samo je malo proces, uglavnom naletiš na neki povoljan tek kad već kupiš novi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 13, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan mogu da ti ponudim ovo (slika 1i2), moj drugar prodaje ili menja za original rukohvat za suvozaca (slika 3)... ovo je skinuto sa gpz-a '90god... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 206 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan mogu da ti ponudim ovo (slika 1i2), moj drugar prodaje ili menja za original rukohvat za suvozaca (slika 3)... ovo je skinuto sa gpz-a '90god... Ovaj nosač ne može da se namontira (bez prepavki) na novi model GPZa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan mogu da ti ponudim ovo (slika 1i2), moj drugar prodaje ili menja za original rukohvat za suvozaca (slika 3)... ovo je skinuto sa gpz-a '90god... Ove donje dve rupe, za šta se one zašarafljuju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Novembar 14, 2011 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan trebalo bi da se vidi na ovoj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Imam drzac za ruke za gpz 500s 88god i menjao bih za nosac kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Rukohvat za gpz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rade koenig 1052 Napisano April 27, 2012 Drug član, 1056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Majesty 250, Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Rukohvat za gpz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...