Boriša 241 Napisano Decembar 5, 2011 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Malaguti ima najgore farove od svih skutera koje sam vozio .....lepi na oko a ne osvetljavaju nikako, džaba što ima dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Decembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Malaguti ima najgore farove od svih skutera koje sam vozio .....lepi na oko a ne osvetljavaju nikako, džaba što ima dva Da, slazem se..ali stari Malagutiji.. Ovi noviji svetle kao Las Vegas.. Ja se razmisljam da li da stavim xenone jer nemam potrebu.. Ove fabricke sijalice su vise nego dobre..tako da bi xenonima dobio vise na estetici nego stvarno sto su mi potrebni.. Maxi pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 246 Napisano Decembar 5, 2011 Zainteresovan, 631 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, e sad cena koju mogu da zamislim da ce biti 10100 i 10500 evra razume se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 5, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan videh da i sport i GT verzija imaju po 60hp e sad pojma nemam koliko ima konkurencija niti se razumem u skutere ali meni deluje puno ... el to malo ili nije da skuter ima 60hp (na tocku) ? a cenu znam ! bice onolika koliko ljudi budu spremni da plate .... ja ne bih dao ni dinar ali ne verujem da ce ih poklanjati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13238 Napisano Decembar 5, 2011 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Peco, je'l to ono standardno, ''to je skuter'' i ''pravi bajker'' to ne vozi? Pisao sam i pre, skuteri ovih godina rapidno evoluiraju. Ako pogledamo da je skuter bio do skoro pa bicikl sa agregatom kao zadnja viljuska, sada su vec postale ozbiljne i ne tako naivne masine, koje se vec dele u touring/sport klasu skutera sto pre nije postojalo. Imali ste jedan obican mali jeftin skutercic i to je to. Neki su cak postali izraz stila i luxuza tipa nove generacije Vespe... Na trzistu vec postoji nekoliko masina za koje tvrdim da su sposobne da potuku veci broj motocikala po performansama i prakticnosti a da ne pricam o ovome sto mi u Srbiji vozimo. Prateci razvoj i trziste dvotockasa, uglavnom su popularni motocikli srednje klase tipa ER6, SV650 itd. a tehnicki nisu nesto posebno inovativni a i sve vise ima novih-starih modela manje kubikaze zbog potrosnje i neke racionalne upotrebe, sto je oduvek bilo polje na kojem skuteri suvereno vladaju. Skuteri su buducnost i vise ih ne treba gledati kao igracke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5148 Napisano Decembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Gilera GP 800 je trenutno ubedljivo najjači maxi skuter sa deklarisanih 75 KS i 839 ccm ( agregat koji nosi i Aprilia Mana 850 ) BMW-jci bi se tako našli na drugom mestu a ispred Suzuki Burgmana 650 koji ima 55 KS i Honde Silver Wing koja ima 50 KS. U to "društvo" bi trebalo da se umešaju Kymco Myroad 700 sa 55 KS i novi T-Max 530 sa 49 KS... Što se tiče cene...BMW proizvodi nikad nisu bili namenjeni za široke narodne mase pa se taj trend neće promeniti ni sa ponudom ova dva modela maxi skutera. A biće kupaca za njih itekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Decembar 5, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Peco, je'l to ono standardno, ''to je skuter'' i ''pravi bajker'' to ne vozi? ko ti drma kavez ? To je zbog toga sto ja to ne umem da vozim ... volim kad nogama stegnem rezervoar .... a i jednostavno ne zelim da vozim to jer volim nesto drugo !! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elektrometla 86 Napisano Decembar 5, 2011 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: NS Motocikl: Hornet 600 '02 Prijavi odgovor kao problematičan ja bi i dalje radije t - max.... no, raspravljati o ukusima....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5148 Napisano Decembar 5, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sa tvojom visinom na T-Max-u ti neće biti baš komforno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Decembar 6, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan U Parizu cena sport modela sa ABS-om i grejacima sedista i rucica 11000e(cak ima odvojeno podesavanje grejaca i za suvozaca), meni se toliko svideo da razmisljam da prodam i Versysa i Bev-a i da predjem u sektu, bolesno dobro izgleda i nije uopste mali (ja sam visok 190cm) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5148 Napisano Decembar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da mj je prevashodno interesantna GT izvedba, pogotovo ako oni zadnji bubrezi budu iskorišćeni kao bočni koferi. Miloše nadam se da si ga video uživo jer meni izgleda vrlo maleno... Za jedno 10-tak godina ko zna, možda budem solventan za neki lepo očuvan polovnjak... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 148 Napisano Decembar 6, 2011 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sada za vikend na sajmu u Parizu, i iskreno najvise zbog novog Versysa, ali me je odusevio ovaj skuter, i meni je bas taman, ali to je opet subjektivan osecaj, recimo meni je GT verzija nekako glomazna. A prodavac kaze da su ovaj skuter pravili ljudi iz Kymca, a samo je agregat BMW-ov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5148 Napisano Decembar 6, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ovakvih informacija: Engine is produced by Kymco with BMW technology+rights. BMW expects more than 10000 sales (scooter only) per year.! (Hendrik von Kuenheim, EICMA, 24.11.2011) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Decembar 13, 2012 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da cu jednog dana moci da priustim BMW skuter, za sada je Beverly i vise nego dobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Decembar 13, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Skuteri su postali veoma popularni. Pogledajte npr. cene Hayabuse i Burgmana 650 kod Suzukija. Čak mi je bilo neverovatno kada sam video ali to opravdavaju potražnjom. Koliko se sećam razlika je bila malo viša od 1000 eura. Ne potcenjujem Burgmana ali Hayabusa je ipak Hayabusa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5148 Napisano Decembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6049 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ...Koju ja recimo nikad ne bih kupio pre Burgmana 650 pa i da je cena ista u evrić. Poštujem motor koji voziš i on spada u retke koje bih vozio osim maxi skutera. Doživljavam ga kao maxi skuter sa menjačem A na Hayabusi se ne bih da se grčim pa da ide i 400 na sat. Eto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16166 Napisano Decembar 13, 2012 Integrisan, 9342 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto@ Sale, evo jedne slike sa sajma ( drugar iz pelena, visok 2m pa proceni koliko ima/nema mesta ) online photo storage ili njegov stric image ru Motori su motori, skuteri su skuteri i o tome ne trebe raspravljati, svako vozi ono sto voli... kad cujem rec BAJKER/I u glavi mi je podjednaka slika svih nas, nema generalizacije ( ja vozim motor ja sam baja, skuterasi su skuterasi da ne kazem klasa ispod ) postujem svakog vozaca 2 tocka ( tu spada i MP3 ) i svako od njih je za mene BAJKER. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Decembar 13, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno je jedno,svi smo ovde skupljeni kao ljubitelji dva tocka sve ostalo je stvar licnog ukusa i potrebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Decembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ovakvih informacija: Engine is produced by Kymco with BMW technology+rights. BMW expects more than 10000 sales (scooter only) per year.! (Hendrik von Kuenheim, EICMA, 24.11.2011) SVI će na kraju sesti na KYMCA (čisto da se zna, ko je prvi počeo) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11621 Napisano Decembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4374 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hoce kad Kymco bude imao rezervoar srazmeran potrosnji! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Decembar 14, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Hoce kad Kymco bude imao rezervoar srazmeran potrosnji! OVO je bio baš NISKI udarac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Decembar 14, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan ...Koju ja recimo nikad ne bih kupio pre Burgmana 650 pa i da je cena ista u evrić. Poštujem motor koji voziš i on spada u retke koje bih vozio osim maxi skutera. Doživljavam ga kao maxi skuter sa menjačem A na Hayabusi se ne bih da se grčim pa da ide i 400 na sat. Eto... Samo sam hteo da napišem da je Hayabusa sigurno dosta skuplja u proizvodnji,i moram priznati kvalitetniji motor. Tj.da je manja zarada ,za Suzuki, na Hayabusi nego na Burgmanu. Nisam hteo da vređam skuteraše jer imam dva druga koji voze Burgmane 650 i idu svuda sa nama,pa su mi poznate njegove putne sposobnosti(što brzinske,što tovarne). A Hayabusa nije baš motor za grčenje veruj mi,probao sam,sedi se mnogo lepše nego na R-ovima(piše ti čovek koji je imao samo putne i putne-enduro motore). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Decembar 14, 2012 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim da se ovde o tome govorilo...ali pojava ovih skutera u prodajnoj mrezi odgodjena je "zbog sumnje u ispravnost odredjenih komponenti transmisije". Pominju se i neki delovi (narocito plastike) koje su "ispod nivoa koji trazi bavarski kriterijum". Uz svo duzno postovanje prema Kymcu, to su proizvodi koji nastaju da bi zadovoljili neke druge kriterijume i skroz mi je neverovatno da se BMW obratio njima za saradnju. Znam da imaju i druge pogone, cak i u KIni, ali to mi onda deluje kao vrlo skupa igra na racun krajnjeg klijenta (a prodaje se pod firmom made in Germany). Mnogo su pozurili da naprave nesto PO PRVI PUT. Iskustva sa motociklima imaju, pa ih je zelja da se ogrebu i za parce kolaca u drugom sektoru dovela u vrlo neprijatnu situaciju. Svako nek' radi ono sta najbolje ume i bice svima dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Decembar 14, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R1150GS, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš po prvi put BMW ušao u te vode ali se ni "prvi ulazak" nije završio slavno. Prvi je bio R 10 C. Proizvodio se 1954 i 1955,imao 1 cilindar,197 kubika,10 konja na 5500 obrtaja,3 brzine. U nekim podatcima piše da je bio samo prototip ali postoje,doduše malobrojni,vlasnici ovog modela širom sveta . A za C1 iz 1999 svi znamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Leica 52 Napisano Decembar 14, 2012 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Borča Motocikl: XT 660 R Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj me podseća na belu tehniku a ipak mislim da bi ga sa zadovoljstvom vozio. A što se tiče Kymka u zemlji skutera kao polovan drži cenu prelazi zavidnu kilometražu pa i ne čudi što BMW sarađuje s njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...