Tanja R1200GS 221 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: Can Am Spyder F3 Limited Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo bajkerke i bajkeri, zovem se Tanja imam dovoljno godina da mogu da upravljam sama motorom, imam cak i polozenu A kategoriju za sve kubikaze kao i motor BMW R1200GS koji sam do sada vozila samo tri puta u zadnje tri godine . Posto sam do sada bila aktivan citaoc bez profila, doslo je krajnje vrijeme da podrzim zenski dio foruma. Inace sam udata za onog lud... ( BMW K1200R ) sto vozi tri motora ( jedan je kao bajagi moj ) i opet organizuje neko putovanje motorima po Evropi. Bice mi veliko zadovoljstvo da od sada i licno ucestvujem u diskusijama. Milane, sad si nadrljo ! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2033 Napisano Novembar 9, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Tanja! Dobro nam dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Milane, dani zajebancije su ti odbrojani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanja R1200GS 221 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: Can Am Spyder F3 Limited Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dragance! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Novembar 9, 2011 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1300 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobro nam dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K1200S 114 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Düsseldorf / DE Motocikl: Pravi- Momacki Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6809 Napisano Novembar 9, 2011 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gospodzo,dobro nam dosli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
unas 786 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBF1000FA Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla, willkommen !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanja R1200GS 221 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: Can Am Spyder F3 Limited Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1245 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan :lol: :lol: Pa dobro nam dosla Nemas bas neku reputaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanja R1200GS 221 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: Can Am Spyder F3 Limited Prijavi odgovor kao problematičan Ma imas ti to je vazno . A veceru spremaj od sada sam jer sam ja u forumu . 19 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Novembar 9, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Naravno , DOBRODOSLA ! E sad i moja je draga imala GSXR-a , na svom imenu , ali osim na zadnjem sedistu , nikad vise od toga ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najgora 58 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 26 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan DOBRODOSLA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 9, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A veceru spremaj od sada sam jer sam ja u forumu . A too je dakle zekin grm...a ja se cudim sto je covek nadrljo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veki.sd 2 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 6 postova Lokacija: smederevo Motocikl: zx 10 r Prijavi odgovor kao problematičan :takoje:uvek je lepo videti jos jednu zensku osobu na motoru.trebala si mu jos pre uzeti neki motor.puno pozdrava i mnogo kilometara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Novembar 10, 2011 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Milane, sad si nadrljo ! Lepo si ovo rekla Tanja.Mada ima on dosta zaliha tako da se ne brinem! Dobrodosla ti nama na forum i ostavi ti njemu taj motor a ti kupi neki pravi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zixx 64 Napisano Novembar 10, 2011 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Beograd, Zajecar Motocikl: Yamaha FZ1N Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tanja R1200GS 221 Napisano Novembar 11, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: Can Am Spyder F3 Limited Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drustvo,hvala Pero. Za Milana si u pravu, snaci ce se on ,a sto se motra tice problem je u logistici , ne u masini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Novembar 11, 2011 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Hej, dobrodošla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...