Jump to content

Moto Zajednica

radijalna pumpa kocnice

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova

montirao bih na fazera 600 '06.radijalnu pumpu kocnice i naravno pancirna creva (goodreach, hell, lucas), e sada postoji opcija louis.de, magura pumpa ~260e (16 mm precnik cilindra) i postoji mogucnost ugradne sa nekog drugog motora.

zanima me da li neko ima iskustva sa menjanjem pumpe ili mozda zna sa kojeg motora bi mi odgovarala pumpa, da li je nekome poznato da neko uvozi brembo (radijalne pumpe ) u srbiju ili hrvatsku?

pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 112 postova

Ja sam stavio na moj motor radijalnu pumpu od NISSINA 19mm tako da sad koci pa ubija. Kada sam kupovao pumpu raspitivao sam se sta i kako pa su mi rekli da je 16mm dobra za 1 disk, ali ako imas 2 diska naj manje da bude 19mm.

• U prolazu, 9 postova

ja sam pogledao u service manualu i kod mene je precnik cilindra 16mm (fazer '06.), a ovi iz louisa su mi rekli da bi trebao da uzmem isti precnik cilindra, jesi li ti zamenio i creva, gde si uzeo nisin pumpu, koji ti je motor?

• Svrati ponekad, 112 postova

Stavi 19mm i mnogo ce bolje da koci od 16mm, a razlika u ceni nije velika. Creva sam takodje zamenio prvo zbog pritiska a drugo zbog kacenja na pumpu.Na ovu NISSINOVU pumpu ne odgovara serisko crevo jer se na njoj srafi odozdo a ne sa strane kao kod vecine motora. Pumpa koju sam ja stavio je ista kao sto nosi GSXR1000K5, ali ja sam uzeo u zlatnoj boji jer imam jos neke detalje u zlatu. Kupio sam je pre jedno godinu dana u 3t-racing kao i teflonska creva. Ja vozim R1 2002.

• Drug član, 2110 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N

Malo je off i MALO su glupa pitanja, ali ipak molim za odgovor.

1. U cemu je razlika izmedju obicne i radijale kocione pumpe (mislim, znam da je ova druga bolja, i umem vizuelno da rzlikujem jednu od druge, ali to bi ujedno i bilo to...)

2. Kako se liftira pomenuta pumpa? Vidim da na klestima ima sraf za ispustanje kocione tecnosti (i vazduha, naravno) kao i kod klasicnog sistema, ali onda spazim da isti takav sraf postoji i na kocionoj pumpi! Cemu on sluzi?

• U prolazu, 9 postova

pozdrav,

sve je lepo objasnjeno u moto magazinu br 26 od juna 2006.god, starih brojeva ima cini mi se da se kupi u markosu u bg. tekstove o radijalnim pumpama sam jos nalazio na nekim sajtovima ali ne mogu da se seti gde, dasta je i ovo iz moto magazina da se skapira sta je i cemu sluzi.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja