Jump to content

Moto Zajednica

nixon

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

nixon's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

-13

Reputacija u zajednici

  1. Prodajem Yamahu fz6s Fazer, god.2006., kupljena 2007. u rodicu, presla 13000km, fabricko stanje, prvi vlasnik, Beograd, 063/77.62.820
  2. Samo ti radi kako pise u manualu, pa nisu ti japanci budale. U manualu ti pise da radis servis na 1000km, pa sledeci na 10.000 km, itd, a oko razrade ti sve pise isto tako. Ja sam imao istu nedoumicu, medjutim samo ti citaj sta pise i tako radi.
  3. Da li neko moze da mi da tel. Sekule iz Sabca koji donosi Louis robu, hvala.
  4. I dalje nisam shvatio, (nisam nasao br.tel.), hajde posalji mi, molim te, br. tel. na pp, naravno ako pricamo o Sekuli. Hvala ti.
  5. Da li neko moze da mi posalje na pp Sekulin tel.u vezi Louisa?
  6. Odes na OMW, parkiras motor, sacekas da se ohladi, ne priblizavas pusku blize od 30 cm, prvo radis sapunjanje a onda ispiranje, prebrises krpom, sednes i vozis jedno pola sata da izbacis svu vodu iz motora, lanca, lezajeva, itd, i to ti je to. Ja sam jednom uradio voskiranje i sediste mi se nenormalno klizalo, ne preporucujem, pozdrav.
  7. nixon

    Ručice

    Ja sam skidao sa sprejem za diskove, uguras cevcicu izmedju gume i metala naprskas i ide kao podmazano, isto i kod stavljanja novih.
  8. ja sam samo probao shoei x spirit, (tu su negde sa xr 1000), stvarno je lagana i lepo lezi (meni), probao sam i ti tech(strasno se tesko stavlja i skida i na kraju sam uzeo shark rsr2 kaciga VRH, najbitnije je da ti dobro lezi a sve one (ti tech, rsr2, x spirit) takmicarske kacige tesko se skidaju i stavljaju, imaju duple prstenove ali su tihe i lepo leze na glavi, najverovatnije i cvrsce i otpornije i sve su tu negda sa cenom, nove oko 500-600e.(ranije sam nosio agv flyer, bila mi je bucna).
  9. pozdrav, sve je lepo objasnjeno u moto magazinu br 26 od juna 2006.god, starih brojeva ima cini mi se da se kupi u markosu u bg. tekstove o radijalnim pumpama sam jos nalazio na nekim sajtovima ali ne mogu da se seti gde, dasta je i ovo iz moto magazina da se skapira sta je i cemu sluzi.
  10. da li neko zna gde bih mogao da skinem isti, (na ova dva-tri sajt koja su vec u forumu ne mogu da otvorim, da li mozda neko ima na disku?
  11. ja sam pogledao u service manualu i kod mene je precnik cilindra 16mm (fazer '06.), a ovi iz louisa su mi rekli da bi trebao da uzmem isti precnik cilindra, jesi li ti zamenio i creva, gde si uzeo nisin pumpu, koji ti je motor?
  12. ja sam pre nekoliko godina kupio abus sajlu sa tim metalnim delovima u plasticnom crevu(steel o flex) , koristio jednu sezonu ali posto mi je skuter bio parkiran na ulici ta sajla je kisnula, sve u svemu jednom prilikom mi je jedan kraj ostao u jednoj drugi u drugoj ruci, sajla se raspla (unutra je sajla od oko 6-8 mm). naime rukama mozes da razvuces te prstenove i sajlu te debljine iseces najmanjim klestima za armaturu. sada motor vezujem sa abus lancem granit extreme plus i prednji tocak sa victory chain. oba lanca sam nabavio preko gagija iz balosave. mada imas i u louisu, ja ga nabavljam preko sube(cena +20%). kazu da je dobar i u- lock
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja