MILJAN* 157 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam u gradu sreo nekog engleza na proputovanju kroz srbiju,pa se preko Crne Gore i Italije vraca za Englesku.Covek je vozio 990adventure .Pre tog ktm imao je afriku twin.Na moje pitanje za razliku odgovor je bio "KTM je nepouzdan",stim da on nije imao puno problema sa njim za razliku od njegovog prijatelja koji nije te srece. E ti momci prelaze prave kilometre pa je njihov odgovor i realan.Ovi vikend vozaci od maksimalnih 300km su..... Meni je licno malo smesno kako su klinci zapenili da se raspravljaju kako je njihov konj najbolji.Kao ono:' partizan-zvezda.Cim vidim odgovore vidim da je klinac u pitanju.Mene zabole za Suzuki,Hondu,Yamahu,KTM.Ako me motor sluzi onda je ok,Ne postoji nabolji brand motora.Postoji dobro konstrukcijski pogodjen motor i lose pogodjen. Primer je V-strom 650 i v-strom 1000.Dl650 je bolje pogodjen bajk i nema sta da se prica.A razlika je samo u kubikazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam u gradu sreo nekog engleza na proputovanju kroz srbiju,pa se preko Crne Gore i Italije vraca za Englesku... Mozda se razume u motore, ali geografija mu ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam u gradu sreo nekog engleza na proputovanju kroz srbiju,pa se preko Crne Gore i Italije vraca za Englesku.Covek je vozio 990adventure .Pre tog ktm imao je afriku twin.Na moje pitanje za razliku odgovor je bio "KTM je nepouzdan",stim da on nije imao puno problema sa njim za razliku od njegovog prijatelja koji nije te srece. Možda se niste razumeli kad ste pričali, predpostavljam da niste pričali na srpskom. Treba pitati Komu koliko problema je imao kad je išao na putovanje http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=40796.0 on bi nam svima moga lepo na srpskom objansiti kakvih i kolikih problema je imao. Ovo je rekla-kazala jer priča lako može i da se okrene, da je neki francuz išao okolo-naokolo sa Hondom pa je rekao da je nepouzdana u odnosu na KTM koji je ranije imao. @Dark sa ovim se u potpunosti slažem : Mene zabole za Suzuki,Hondu,Yamahu,KTM.Ako me motor sluzi onda je ok, samo mi nije jasno zašto su toliko zapeli da KTM ne valja oni koji ga niti voze niti su ga vozili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam u gradu sreo nekog engleza na proputovanju kroz srbiju,pa se preko Crne Gore i Italije vraca za Englesku... Mozda se razume u motore, ali geografija mu ne ide. Mozda su mu rekli da KTM moze i po vodi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @ B@ne Vrlo dobro smo se razumeli ,a razloga nemam da bih pricu izvrtao,pre svega nisam takav.Treba praviti razliku izmedju motora za trku i fabrickih koji u vecini slucajeva imaju vrlo malo zajednickog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SPORTAUTO 193 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam u gradu sreo nekog engleza na proputovanju kroz srbiju,pa se preko Crne Gore i Italije vraca za Englesku... Mozda se razume u motore, ali geografija mu ne ide. trajekt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam u gradu sreo nekog engleza na proputovanju kroz srbiju,pa se preko Crne Gore i Italije vraca za Englesku... Mozda se razume u motore, ali geografija mu ne ide. trajekt Ma za trajekt se odlucio tek sad kad je video koliko se zajebao. I ti, Gorane, bi bio dezorjentisan da ti se motor zove KTM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan @ B@ne Vrlo dobro smo se razumeli ,a razloga nemam da bih pricu izvrtao,pre svega nisam takav.Treba praviti razliku izmedju motora za trku i fabrickih koji u vecini slucajeva imaju vrlo malo zajednickog Tako je, postoji ogromna razlika između trkačkih i fabičkih motora. KTM 990 Adventure nije trkački motor i ne vidim ni jedan razlog zašto bi taj motor bio manje pouzdan od bilo kog motora slične namene. Da je KTM nepuozdan motor, mislim na fabričke da ne bi opet ulazili u priču Pariz-Dakar, tržište bi to odavno uočilo i ta firma bi nestala. Kod nas u Srbiji po definiciji ne valja Kawasaki i KTM, ali zato je Honda No1., a zašto , pa eto tako... Mozda su mu rekli da KTM moze i po vodi. Ne može po vodi, probao sam, potone svaki put ... možda može Yamaha oni proizvode vanbrodske motore, i bubnjeve, i klavire, ...i štapiće za uši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TT600 175 Napisano Septembar 9, 2009 Zainteresovan, 525 postova Lokacija: VRSAC Motocikl: Yamaha TT 600 S , Yamaha YZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda su mu rekli da KTM moze i po vodi. Ne može po vodi, probao sam, potone svaki put ... možda može Yamaha oni proizvode vanbrodske motore, i bubnjeve, i klavire, ...i štapiće za uši... Tako je, svaka cast na navodima, dobro si me potsetio da je u svim tim segmentima industrije, Yamaha pokazala ko je lider, a kolko sam upoznat KTM pravi i neke bicikle, pa je opet neki tamo Bjanki ( i jos mnogi ) bolji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Pa posle Afrike svaki motor je nepouzdan, to je normalno ;D ;D ;D Kad bi ADV vozio koliko afrika moze da ide, trajao bi milionce B) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 9, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pa posle Afrike svaki motor je nepouzdan, to je normalno ;D ;D ;D Kad bi ADV vozio koliko afrika moze da ide, trajao bi milionce B) Tako je admirale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2337 Napisano Septembar 9, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Izem vam temu sa ovako malo slika. Moj prijatelj Mark i ja na putu za Oregon: Ovo je 950 model, onaj što navodno ima svakojake probleme. Na ovom putovanju smo prešli 2850 milja, što mu dođe 4560 km. Mark je imao samo jedan konstantan problem sa njegovim KTM-om: Kad god bi negde stali, neko bi došao da ga zagleda i postavlja pitanja. Motor je prodao sa 12,000 milja (oko 19,200 km); lik koji ga je kupio je otputovao njime sa cupi za Centralnu Ameriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3360 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1243 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan KTM pravi i akumulatore??? woaaaaa.......super... Jel da da je super?! Pa to sam i hteo da kazem, dobro je da si me bar ti lepo shvatio... Negde u istocnoj Srbiji. Nije imao ko da me slika, vozao sam se sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa masina, nadam se da cemo se videti negde pa da je zagledam malo bolje uzivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3360 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1243 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Mokra Gora - sutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2054 Napisano Septembar 11, 2009 Teoreticar ..., 12120 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mokra Gora - sutra! E super! I ja bih voleo da bacim pogled na makinu! Moze krug? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 11, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan KTM pravi i akumulatore??? woaaaaa.......super... Jel da da je super?! Pa to sam i hteo da kazem, dobro je da si me bar ti lepo shvatio... Negde u istocnoj Srbiji. Nije imao ko da me slika, vozao sam se sam. "Citaj kako je napisano" ...Naravno da sam shvatio ali si tako napisao pa sam se nasalio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Septembar 11, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mokra Gora - sutra! Odjavio sam se odavno za Mokru goru, imam obaveze. Ako ispale drugari za neku kracu voznju sutra, nemam izbora, moracu da svratim do Mokre Gore ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3360 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1243 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan "Citaj kako je napisano" ...Naravno da sam shvatio ali si tako napisao pa sam se nasalio. Ako se salis stavi smajlija posto onako kako si napisao lici na podjebavanje. Odjavio sam se odavno za Mokru goru, imam obaveze. Ako ispale drugari za neku kracu voznju sutra, nemam izbora, moracu da svratim do Mokre Gore ;D Ja se nisam odjavio ali nisam ni iz garaze izasao do 4pm u subotu... Drugar je imao problema pa nismo ni krenuli. A bili spremni! Moze krug? Krug ili pet moze uvek! To nikad nije bio problem... Sigurno sam na Batajnici ceo vikend pa se nadam da se vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Septembar 14, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan "Citaj kako je napisano" ...Naravno da sam shvatio ali si tako napisao pa sam se nasalio. Ako se salis stavi smajlija posto onako kako si napisao lici na podjebavanje. Odjavio sam se odavno za Mokru goru, imam obaveze. Ako ispale drugari za neku kracu voznju sutra, nemam izbora, moracu da svratim do Mokre Gore ;D Ja se nisam odjavio ali nisam ni iz garaze izasao do 4pm u subotu... Drugar je imao problema pa nismo ni krenuli. A bili spremni! Moze krug? Krug ili pet moze uvek! To nikad nije bio problem... Sigurno sam na Batajnici ceo vikend pa se nadam da se vidimo. Stoji bre smajli.Na kraju posta pa na taj nacing ga obeleyava kao salu.Ebo vas KTM i Suzuki,Honda i ostali....Polemisete oko nebuloza previse.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunboy 55 Napisano Septembar 14, 2009 Team Green, 272 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Kawasaki KDX250R MX/SM Prijavi odgovor kao problematičan KTM pravi i akumulatore??? woaaaaa.......super... Ne,KTM ne proizvodi akumulatore, kao što ne proizvodi ni kočnice ( brembo ), ne proizvodi ni ogibljenje ( WP ), ne proizvodi ni točkove ( D.I.D. ) ... on ima sve nabolje Ima sve ono što jeftina konfekcija za široke narodne mase nema Kakav maler, ni D.I.D ne proizvodi tockove A KTM je vecinski vlasnik WP-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 14, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav maler, ni D.I.D ne proizvodi tockove Jesi li baš siguran ili misliš ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 14, 2009 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Kakav maler, ni D.I.D ne proizvodi tockove Jesi li baš siguran ili misliš ? mislim da sve afrike i transalpovi koje sam video/vozio imaju D.I.D. felne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3360 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1243 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se setio do sad da se pohvalim da mi se pokvario akomulator. Jos prosle godine u ovo vreme! Posto sam inace ne azuran sto se nekih stvari tice, mucio sam ga do iznemoglosti dok je trajala prosla sezona u Srbiji i ostavio kod drugara u hali na -beskonacno koliko je bilo u toku zime. Trazio akomulator kod nas i na svu srecu jedan od prodavaca me pita koje je godiste akomulator, ja rekoh '08, a on kaze da nebi trebalo da je riknuo vec da je samo 'duboko prazan'. Kaze mi da ga odnesem njihovom serviseru a on ce me najaviti. Tako i bi. Evo ga isti taj akomulator koji je bio u klinickoj smrti pre godinu dana sada radi k'o sat! KTM quality. KTM pravi i akumulatore??? woaaaaa.......super... Nema ga smiley nigde... Ma ne polemisemo previse, ovo i jeste forum ili ti diskusije ili ti polemisanje, a ceo ovaj topic se zasniva na pitanju "Da li se KTM stvarno toliko cesto kvari?" Svako je dao svoj subjektivan odgovor i stigli smo do DID felni. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 15, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan ... i stogli smo do DID felni. ;D To samo govori da većina koja se javila za diskusiju u ovoj temi ne poseduje niti je ikad vozila neki od KTM-ova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...