Zmiya 3 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nisam znao za taj problem kod KTM. svaki problem koji moze da se reshi novcem nije problem nego izdatak ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljubi vi se uhvatiste teskih motora decko trazio lakse , on hoce za cistu sumu vi o super moto . stacemu 640-690 ili 950-990 za sumu dajte malo postujte u klasi 4t do 530 ili 2t do 300 to su motori do 110 kg koji njemu trebaju . a sem toga interesovala ge je cena delova i servisi u toj klasi motora kod ktm i kod japanaca i konkurencije . ??? ??? ??? KAKVI SU JAPANCI U TOJ KLASI SA KROS I ENDURO MOTORIMA . ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nisam znao za taj problem kod KTM. Moja preporuka je gasiti ga na dekompresir i tada je kod malog modela eliminisana mogucnost povrata klipa. Jbg model koji ima dekompresor moze tako a koji nema neka vlasnici spreme alat i jedan frajlauf za rezervu i mogu da obidju svet! po meni jedina mana ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan delovi za japance su skupi i chekaju se do 2 meseca.. delovi za KTM su skupi ali poshto jedan srbin radi u fabrici nisu skupi i chekaju se do 7 dana ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan ljubi vi se uhvatiste teskih motora decko trazio lakse , on hoce za cistu sumu vi o super moto . stacemu 640-690 ili 950-990 za sumu dajte malo postujte u klasi 4t do 530 ili 2t do 300 to su motori do 110 kg koji njemu trebaju . a sem toga interesovala ge je cena delova i servisi u toj klasi motora kod ktm i kod japanaca i konkurencije . ??? ??? ??? KAKVI SU JAPANCI U TOJ KLASI SA KROS I ENDURO MOTORIMA . ??? Svaki razgovor vodi sam svojim tokom na stranu koju je ponekada tesko kontrolisati tako je i ovog puta krenula tema KTM i otisla je u KTM ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6324 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Je li i kod dvocilindricnih frajlauf sa strane? Mislim, ja sma se namenjao doticnog kod Kawe jer nisam hteo da radim cementaciju rolnica... menjao sam ih jednom mesecno, pa mi je to kao pranje ruku, 10 minuta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slushaj Zivota,kad budem ishao u Centroproizvod magacin svraticu do tebe da raspravimo o tim KTM-ovima... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan prichao sam pre jedno dve godine sa dva momka,sreli smo se kod mog drugara,obojica su kupila nove KTM-ove,ne secam se koji su model,mashina im je LC4..kazu da su obojica imali identichne kvarove,vodena pumpa,curenje prednje viljushke,i neshto oko elektrike.. KTM je fabrika koja ima ubedljivo najveci broj offroad i supermoto motora..ja se kunem u hondu,vozim hondu ali ona nema ni jedan offroad model koji bi me privukao..da imam love ne bi ni trenutka razishljao,kupio bih KTM..ima delova,jeftiniji su od japanskih,sve stize u roku od 7 dana i shto se tiche kvaliteta svakoga dana u svakom pogledu sve vishe napreduju..nisam toliki racionalista,zadovoljstvo nema cenu..da moju VFR vozim na 5000 obrtaja preshla bi bez problema milionche.. ;D Nemoj tako CRF 450 je prilicno dobar, pitaj Patka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan istina,CRF jedini dolazi u obzir..ali valjalo bi da izbace novi i bolji model.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Je li i kod dvocilindricnih frajlauf sa strane? Mislim, ja sma se namenjao doticnog kod Kawe jer nisam hteo da radim cementaciju rolnica... menjao sam ih jednom mesecno, pa mi je to kao pranje ruku, 10 minuta. To pranje ruku na KTMu kosta oko 230-260-e delovi samo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan istina,CRF jedini dolazi u obzir..ali valjalo bi da izbace novi i bolji model.. Sta bolje od CRFa ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6324 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuu, nije malo, pa dobro, ajde, znam da cesto crkava, ali, moze li neko da mi kaze, na koliko je to, recimo, paljenja/gasenja? ili u godinama/mesecim eksploatacije, neke normalne, recimo do 15 000 godisnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan istina,CRF jedini dolazi u obzir..ali valjalo bi da izbace novi i bolji model.. Sta bolje od CRFa ? ;D [/quote bolji je KTM ali je kvalitatniji CRF ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuu, nije malo, pa dobro, ajde, znam da cesto crkava, ali, moze li neko da mi kaze, na koliko je to, recimo, paljenja/gasenja? ili u godinama/mesecim eksploatacije, neke normalne, recimo do 15 000 godisnje? jednom godisnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ako je prestupna godina onda 2 puta.. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 27, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan To su stare generacije KTM-ovih agregata, to se na novijim modelima ne desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan To su stare generacije KTM-ovih agregata, to se na novijim modelima ne desava. Koliko si ih ti imao do sada ili vozio kada si toliko siguran ? Pretpostavljam da su novi isprobani u nekoj od experimentalnih radionica NASe u kojima se ubrzava vreme i prosli su taj test! Nista nije savrseno pa ni jebeni KTM ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 27, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam samo jednoga, a Patak ce objasniti za ostale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam samo jednoga, a Patak ce objasniti za ostale. Ti imas samo jednog a stekao sam utisak kao da si ih imao na desetinei i prosao sa njima stotine hiljade kilometara a stvari to ti je prvi i ostale podatke si procitao na internetu. A Patak koliko vidim u avataru vozi hondu i jamahu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
patak 108 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam samo jednoga, a Patak ce objasniti za ostale. Ti imas samo jednog a stekao sam utisak kao da si ih imao na desetinei i prosao sa njima stotine hiljade kilometara a stvari to ti je prvi i ostale podatke si procitao na internetu. A Patak koliko vidim u avataru vozi hondu i jamahu Taman se otarasio raznih KTM-ova,,,,,,,,,,, i opet kupio jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 27, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan ...Ti imas samo jednog a stekao sam utisak kao da si ih imao na desetinei i prosao sa njima stotine hiljade kilometara a stvari to ti je prvi i ostale podatke si procitao na internetu... Pa naravno, ja sam do juce vozio Japance. Prije kupovine KTM-a sam samo jos bolje pretresao trziste nego sto ga inace pratim i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan meni je prvi motor bio KTM kros od 50ccm kupio sam ga sa losom masinom...svi zivi su pokusali da mi urade radilicu kao i samu masinu ali je uvek posle 200km mesao vodu i ulje i riknjavao...radio sam masinu na tom motoru dobrih 10puta ali dobro tad sam bio bas klinac i to je bilo bas odavno a i motor je bio 88.god.Na kraju sam taj motor menjao za ericson t20 i 50maraka ;D. Tako da nisam bas merodavan da pricam o novijim i svakako jacim modelima. Volim KTM i verujem da su to kvalitetne masine ali isto tako mislim da su poprilicno skupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Februar 27, 2009 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Uuuuuuuuu, nije malo, pa dobro, ajde, znam da cesto crkava, ali, moze li neko da mi kaze, na koliko je to, recimo, paljenja/gasenja? ili u godinama/mesecim eksploatacije, neke normalne, recimo do 15 000 godisnje? jednom godisnje Prođe godina, meni ne crče ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3098 Napisano Februar 27, 2009 Drug član, 1182 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan ...ne neka hvala ipak cu ja ostati veran japancima pa nek im je jeftina plastika bas me zabole za to i za osecaj u voznji ,vazno je kad negde krenem da i i stignem. Pouzdanost ljudi pouzdanost je ono sto fali KTM-u kad to resi mozda kupim jednog divljaka da se zezam po okolini. Cekaj Pit, stvarno ne razumem, Evil ima KTM i ocigledno prati desavanja kod modela tog proizvodjaca. Vozio je japance ranije i zna sta prica a ti mu ipak ne verujes. A ti nikad nisi imao KTM, nisi vozio KTM, ne pratis i ne poznajes KTM modele a tebi treba verovati da KTM-u fali pouzdanost. Na cemu je zasnovana tvoja teorija zavere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ...ne neka hvala ipak cu ja ostati veran japancima pa nek im je jeftina plastika bas me zabole za to i za osecaj u voznji ,vazno je kad negde krenem da i i stignem. Pouzdanost ljudi pouzdanost je ono sto fali KTM-u kad to resi mozda kupim jednog divljaka da se zezam po okolini. Cekaj Pit, stvarno ne razumem, Evil ima KTM i ocigledno prati desavanja kod modela tog proizvodjaca. Vozio je japance ranije i zna sta prica a ti mu ipak ne verujes. A ti nikad nisi imao KTM, nisi vozio KTM, ne pratis i ne poznajes KTM modele a tebi treba verovati da KTM-u fali pouzdanost. Na cemu je zasnovana tvoja teorija zavere? Ne znam da li si procitao naslov teme ,a ako nisi pazljivo ga procitaj ponovo jer ga nisam postavio ja..Ovde dolazimo u situaciju da ne moze da se diskutuje o motorima jer vi ( vlasnici KTM- ova ) sve shvatate licno i onda se vredjate ako ako neko kaze da vam crkne ovo ili ono na motoru.Ja vas razumem da ste riknuli dosta para za vase masine ali ne mozete da tvrdite da je to savrsenstvo bez mana.Svojevremeno je Farbach to lepo objasnio kad smo se macovali za onom zaludkenicima koji voze bmw '' pa ne pricam nista lose o vasim zenama samo diskutujemo o motorima" Vi ako hocete da pustate jedni drugima filomove i hvalospeve o vasim KTM-ovima osnujte poseban forum gde nece da ima pristup niko ko nije vlasnik pomenutog. Malo vise realnosti vam ne bi falilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...