Jump to content

Moto Zajednica

Radulovic BMW

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 216 postova

Pa reci ti meni koliko nas forumasa realno moze da kupi novi BMW motor ili kola? Da se ne lazemo... To je jedno... Druga stvar, idi ti u nemacku i probaj da zakazes prbnu voznju za neki BMW-ov motor... Cisto sumnjam da bi uspeo... Ja sam pre dve godine bio u Maranelu u poseti Ferrari-jevom muzeju... Nisu me pustili da udjem u fabriku, a kamoli da sam mogao da zakazem probnu voznju... :D Jebiga brale nije BMW za svakoga... :)

Posto cisto sumnjas, znaci da ne znas sigurno. Toliko o ...rekla-kazala...

E sad, ja kao trece lice - objektivni posmatrac sa strane - vise verujem u Copetovu i Gremlinovu pricu, nego u tvoju. I da imam nameru i sredstva da kupim BMW-a, razmislio bih da li bih otisao kod Radulovica da ga kupim. Ovde je poenta da svi iznesu svoja iskustva i na osnovu toga da se formira slika o doticnom prodavcu. A ne da ti nakon svog hvalospeva jos kazes da ova dvojica lazu! Otkud da znamo da ti ne lazes da je Radulovic, visoko profesionalan prodavac???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• www.markone-pegaz.rs, 2427 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Pa reci ti meni koliko nas forumasa realno moze da kupi novi BMW motor ili kola? Da se ne lazemo... To je jedno... Druga stvar, idi ti u nemacku i probaj da zakazes prbnu voznju za neki BMW-ov motor... Cisto sumnjam da bi uspeo... Ja sam pre dve godine bio u Maranelu u poseti Ferrari-jevom muzeju... Nisu me pustili da udjem u fabriku, a kamoli da sam mogao da zakazem probnu voznju... :D Jebiga brale nije BMW za svakoga... :)

E tu se brate razilazimo u filozofiji!  ;)

BMW je za svakoga! Nije to svemirski brod! Probaj da kažeš to da BMW nije za svakoga nekom od menadžera u Nemačkoj pa ćeš čuti odgovor.

Vozim BMW, poznajem ekipu u NS koji rade u salonu i povremeno mi zatrebaju neke sitnice. Tih sitnica nema na lageru, a čekaju se od 7-21 dan! Sve zavisi da li sam potrefio da im je roba već stigla ili se naručuje za dve nedelje. To nikako ne može da se nazove usluga na nivou BMW-a. Oni kao da su još u 90-tim kada niko nije imao leba da jede sem odabranih.  :D

Niko ih nije tukao po ušima da uvoze BMW za koji je "malo tržište". Ali kada su već uvoznici MORAJU se ponašati ozbiljno. Kako će neko ko ima para da ih ostavi nekome ko ga ne poštuje?! Nije ni BMW savršen. I on se ponekad pokvari, treba mu redovan servis i sl. I šta onda? Da čekam 3 nedelje samo da stignu delovi? Ne hvala!

Koliko god forumaša da može da kupi novi BMW (možda je to jedan a možda i hiljadu, nebitno a tvrdim ti da bi se iznanadio koliko ih je odustalo) oni su potencijalni kupci kojima treba da se sve  servira na tacnu. Ako nije tako, što onda uopšte izlaze na sajmove i troše pare na štandove? Šta to vredi kad oteraš mušteriju kad ti dođe u salon?

Da se razumemo, ja ih ne pljujem! Znam ljude i znam da su ok. Ali mislim da im motocikli nisu prioritet i da imaju jedan uzak krug ljudi koji se redovno snabdevaju novim modelima i da im je to dovoljno. Da nije, već bi to bilo mnogo drugačije... Mislim i da polako gube korak sa konkurencijom (koja nije ništa bolja po pisanju ljudi na forumu) i da nisu bez razloga već izgubili pravo da uvoze BMW automobile. Ako se ne trgnu, može im se desiti vrlo uskoro da ostanu i bez uvoza motocikala. Dovoljno je da počnu da stižu žalbe korisnika i potencijalnih kupaca (Internet je čudo) u sedište BMW-a za ovaj deo Evrope i neko će početi da razmišlja ša se to dešava u onoj maloj balkanskoj državici i zašto se gub deo tog "malog tržišta" zbog neprofesionalnosti... A ako ih ne interesuje naše "malo tržište" onda i ne zaslužuju ništa bolje od ovih postova kritike.

I još nešto: mogu da ti potpišem da u određenim salonima širom Evrope postoje flote test motocikala za testiranje. Ferarijeva filozofija jeste nešto drugo i ekskluziva, i BMW jeste nešto posebno, ali ipak nije toliko ekskluzivan da sebi priušti luksuz da tera potencijalne kupce - pogotovu što BMW ne voli svako, a onaj ko ga voli nosi ga u srcu. Onaj ko izgubi takvog kupca ili je bezobrazan ili nesposoban.

PIVO ZA ONOG KO JE OVO SVE IŠČITAO! ;D JBG došla mi inspiracija ;)

• Drug član, 1261 postova

Doslo vreme da menjam ulje i filter i resim da ih pozovem. Kazu mi cenu i da ima na lageru.

Zamolim koleginicu da to pazari. Filter ulja nema na lageru kao ni O ring koji sam hteo da zamenim a receno mi je da ima. Bice od nedelje.

Javim se od nedelje. Stiglo. Nisam jos isao da pazarim, valjda ne lazu.

Rekoh usput da pitam da li imaju i duhtung za vodenu pumpu.

Kad vec istacem ulje da pogledam i taj dihtung da li je slucajno za zamenu, da ne bih posle morao ponovo da istacem ulje ako rikne.

Nema. Razlog: slabo se kvari. Cena 188din/kom!!! Veliki trosak za Radulovica da ima 1-2 komada na lageru. Ah, sitan detalj: minimalna kolicina za narucivanje je 10kom.!!

Novosadski je jos bolji: Nemamo nista. Mozes da narucis. Stize za 3-6 nedelja verovatno.

E, pa nabijem vas i vase predstavnistvo ili sta ste vec.

JA SAM SERVISER, I NIJE DA NEMAM ISTE PROBLEME, ALI POSTOJI I NASA KRIVICA.

MOJE ISKUSTVO/

KAD KUPIM MOTOR ODMAH NARUCIM DVA FILTERA ZA ULJE, JER UVEK KAD MI TREBA BAS TAJ NIKO U GRADU NEMA.

INACE POSTO JE BMW U PIANJU, RADULOVIC VISE NIHJE NJIHOV OVLASCENI SERVISER VEC MISKOVICEVA DELTA.

MOJA PREPORUKA AKO TI JE FRKA ZVRCNI SPALETA VEROVATNO IMA KOJI NA LAGERU. AKO BUDES IMAO PROBLEMA ZVRCNI ME NA 0641173611 ILI PUSTI PP  PA CU VALJDA NESTO ISKOPATI...POZ

BMW je za svakoga! Nije to svemirski brod! Probaj da kažeš to da BMW nije za svakoga nekom od menadžera u Nemačkoj pa ćeš čuti odgovor.

Vozim BMW, poznajem ekipu u NS koji rade u salonu i povremeno mi zatrebaju neke sitnice. Tih sitnica nema na lageru, a čekaju se od 7-21 dan! Sve zavisi da li sam potrefio da im je roba već stigla ili se naručuje za dve nedelje. To nikako ne može da se nazove usluga na nivou BMW-a. Oni kao da su još u 90-tim kada niko nije imao leba da jede sem odabranih.  :D

Niko ih nije tukao po ušima da uvoze BMW za koji je "malo tržište". Ali kada su već uvoznici MORAJU se ponašati ozbiljno. Kako će neko ko ima para da ih ostavi nekome ko ga ne poštuje?! Nije ni BMW savršen. I on se ponekad pokvari, treba mu redovan servis i sl. I šta onda? Da čekam 3 nedelje samo da stignu delovi? Ne hvala!

Koliko god forumaša da može da kupi novi BMW (možda je to jedan a možda i hiljadu, nebitno a tvrdim ti da bi se iznanadio koliko ih je odustalo) oni su potencijalni kupci kojima treba da se sve  servira na tacnu. Ako nije tako, što onda uopšte izlaze na sajmove i troše pare na štandove? Šta to vredi kad oteraš mušteriju kad ti dođe u salon?

Da se razumemo, ja ih ne pljujem! Znam ljude i znam da su ok. Ali mislim da im motocikli nisu prioritet i da imaju jedan uzak krug ljudi koji se redovno snabdevaju novim modelima i da im je to dovoljno. Da nije, već bi to bilo mnogo drugačije... Mislim i da polako gube korak sa konkurencijom (koja nije ništa bolja po pisanju ljudi na forumu) i da nisu bez razloga već izgubili pravo da uvoze BMW automobile. Ako se ne trgnu, može im se desiti vrlo uskoro da ostanu i bez uvoza motocikala. Dovoljno je da počnu da stižu žalbe korisnika i potencijalnih kupaca (Internet je čudo) u sedište BMW-a za ovaj deo Evrope i neko će početi da razmišlja ša se to dešava u onoj maloj balkanskoj državici i zašto se gub deo tog "malog tržišta" zbog neprofesionalnosti... A ako ih ne interesuje naše "malo tržište" onda i ne zaslužuju ništa bolje od ovih postova kritike.

I još nešto: mogu da ti potpišem da u određenim salonima širom Evrope postoje flote test motocikala za testiranje. Ferarijeva filozofija jeste nešto drugo i ekskluziva, i BMW jeste nešto posebno, ali ipak nije toliko ekskluzivan da sebi priušti luksuz da tera potencijalne kupce - pogotovu što BMW ne voli svako, a onaj ko ga voli nosi ga u srcu. Onaj ko izgubi takvog kupca ili je bezobrazan ili nesposoban.

To i ja htedoh reci, al me mrzilo da sve kucam! ;D

Bravo Markone!

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Slažem se sa svim što si napisao, i duguješ mi pivo.  ;)

Samo ću da dodam jednu stvar zarad onih koji nisu često putovali u inostranstvo...  Neposlovnost nije srpska bolest, ima toga svuda u svetu.  I ovde u USA ima bezobraznih, lenjih i neprofesionalnih dilera i BMW-a i drugih marki.  Nemojte da mislite da smo najgori.

• Drug član, 2888 postova
  • Motocikl: Kliks

BMW je za svakoga!  a onaj ko ga voli nosi ga u srcu. Onaj ko izgubi takvog kupca ili je bezobrazan ili nesposoban.

Apsolutno se slazem do poslednjeg slova i do poslednje kapi piva !!!  ;)

Pa reci ti meni koliko nas forumasa realno moze da kupi novi BMW motor ili kola? Da se ne lazemo...

Kad se nema realnih mogucnosti ljudima padaju svakakve ideje na pamet. ;) Ja ne mogu sebi da priustim to zadovoljstvo i da kupim novog GS-a, ali eto ovom prilikom pozivam jos dvojicu meni ravnih, da zajedno kupimo jednog  R1200GSA.Bar ce mo da se vozimo k`o ljudi. Mozda je i to bolje, nego da se bakcemo sa bedevijama od po 20 godina, za koje imamo mogucnost.

Shomy, samo sam hteo da ti kazem da smo (kao trziste) mali, ali zajebani. :D;)

• U prolazu, 90 postova

Prosle godine, moj dobar drugar je razmisljao o kupovini BMW-a. Otisli smo do Radulovica, rekli im da razgledamo, i pregledavali smo motore, nekih pola sata sedali (650 GS i cisto radoznalosti radi 1200 GS), nije bilo problema, devojke su bile poprilicno ljubazne.

Godinama se bavim prodajom automobila (polovnih) i shvatam da postoji problem rada u velikim sistemima, prodavnicama, servisima predstavnistvima. Zato uglavnom, kada sam u mogucnosti, idem u male servise, radnje gde radi do cetvoro ljudi. Vec preko toga nastaju problemi, potkradaju se greske, nemas direktan odnos sa ljudima zaduzenim za tvoje vozilo i placas daleko vece cifre, zato sto gomila ljudi ima svoju satnicu, a to neko mora da plati.

• U prolazu, 92 postova

A ne da ti nakon svog hvalospeva jos kazes da ova dvojica lazu! Otkud da znamo da ti ne lazes da je Radulovic, visoko profesionalan prodavac???

Ja nisam rekao da oni lazu... Ja sam rekao da im ne verujem... To je razlika... Uostalom, svako ima pravo na svoje misljenje, ne zelim da se ja sada ovde raspravljam sa nekim... Imam pametnija posla... Sto se mene tice, BMW Radulovic je jedna veoma profesionalna firma i ja sam licno prezadovoljan njihovom uslugom...

Ja nisam rekao da oni lazu... Ja sam rekao da im ne verujem... To je razlika... Uostalom, svako ima pravo na svoje misljenje, ne zelim da se ja sada ovde raspravljam sa nekim... Imam pametnija posla... Sto se mene tice, BMW Radulovic je jedna veoma profesionalna firma i ja sam licno prezadovoljan njihovom uslugom...

Zavisi koliko si spreman da tolerišeš. Ja ti opet tvrdim: kada bi neko u centrali BMW-a ko je zadužen za te stvari znao šta se ovde dešava letelo bi perje. Jer je činjenica da ima ljudi koji nisu zadovoljni, a situacija se ne popravlja već se ponavlja. I to ne sitnice tipa "popreko me pogledala" već hroničan nedostatak rezervnih delova i opreme za motocikle.

Da ublažim celu stvar, Motoholic je u pravu kad kaže da nije to samo u Srbiji slučaj. Ima toga svuda u svetu.

Meni je recimo Dejvid (drugar iz Britanije koji vozi 1200GS-a) pričao da je slična priča u celoj Evropi. U Nemačkoj su ga dva dana zadržali u neznamkomgradu jer mu je crkao zadnji amortizer. Na njegov predlog da ga skinu sa istog takvog BMW-a iz salona (to im je predložio kad je video da su totalni debili da bi ih zajebavao), ovi su se samo uhvatili za glavu i krenuli da zivkaju šefove na sve strane. Naravno da su ih šefovi redom iznapušavali. Pošto ni za dva dana amort nije stigao, a obećali su da hoće, on je taj zahtev ponovio i oni budale uvate GS-a, odguraju ga u radonicu, skinu amortizer, namontiraju mu na motor i oteraju ga u PM  ;D

A za pivo... šalio sam se ;)  8)

Ma ljudi, samo da se sretnemo nije važno što ćete vi meni platiti pivo, važno je da se družimo!  ;D

• Drug član, 2143 postova

Vidi da ti sad lepo objasnim, posto si malo preterao sa bezobrazlukom i nipodastavanjem sa  ovim "Jebi ga brale, nije BMW za svakoga" - sad si ti kao smeker,mangup, frajer, imas pare da vozis BMW -  a mi ostali smo mishevi, niza rasa, treba da nosimo zutu traku posto nismo za BMW,  jel tako ? E pa moram da ti napisem, moj tata je vozio jedan od prva tri BMW-ova automobila u Beogradu, pre mnogo, mnogo godina, kad ti nisi ni znao sta je BMW, nego si vukao kolica po pesku.

A sto se tiche Radulovica, i ja mogu privatno da okremem Gigu i da dobijem bilo shta shto je na lageru na probu od tri sata, posto ih licno JAKO,JAKO DOBRO poznajem, pa sam sebi zato i dao za pravo da komentarisem njihov rad.

A obican kupac naravno ne moze nista od toga, ili se opet vracamo na tvoju glupavu teoriju da BMW nije za svakoga ?

PS:

Zaboravi da napishem: a zasto te nisu pustili u fabriku u Maranellu ? A sto bi te i pusili ? Mozda nisi imao dovoljno para za Ferrari, pa su te procenili kao neozbiljnog. Pa nije izgleda , po tvojoj teoriji, ni Ferrari bash za svakoga...

smirite strasti i bez teskih rijeci...

Ne volim da me neko deli na "Jebi ga brale, nije BMW za svakoga"...

A ti Sale ako se ne slazes mozes da ubijesh post i da me banujesh, mozda nije ni ovaj form za svakoga.....

Tema je "Radulovic BMW" -  a ne "Jebi ga brale, nije BMW za svakoga"....svaka budala koja ima pare moze da kupi novi BMW, ali to mu ne daje pravo da nipodashtava i ponizava ostale koji nemaju iste mogucnosti.

Kad sam imao svoj prvi BMW R-45 S, davne 1984, on verovatno nije znao ni sta je bicikl.....

>:( >:(>:( >:(

Tema je "Radulovic BMW" -  a ne "Jebi ga brale, nije BMW za svakoga"....svaka budala koja ima pare moze da kupi novi BMW, ali to mu ne daje pravo da nipodashtava i ponizava ostale koji nemaju iste mogucnosti.

Kad sam imao svoj prvi BMW R-45 S, davne 1984, on verovatno nije znao ni sta je bicikl.....

>:( >:(>:( >:(

Probudili smo goropad!  ;D ;D ;D

• U prolazu, 92 postova

Vidi da ti sad lepo objasnim, posto si malo preterao sa bezobrazlukom i nipodastavanjem sa  ovim "Jebi ga brale, nije BMW za svakoga" - sad si ti kao smeker,mangup, frajer, imas pare da vozis BMW -  a mi ostali smo mishevi, niza rasa, treba da nosimo zutu traku posto nismo za BMW,  jel tako ? E pa moram da ti napisem, moj tata je vozio jedan od prva tri BMW-ova automobila u Beogradu, pre mnogo, mnogo godina, kad ti nisi ni znao sta je BMW, nego si vukao kolica po pesku.

PS:

Zaboravi da napishem: a zasto te nisu pustili u fabriku u Maranellu ? A sto bi te i pusili ? Mozda nisi imao dovoljno para za Ferrari, pa su te procenili kao neozbiljnog. Pa nije izgleda , po tvojoj teoriji, ni Ferrari bash za svakoga...

Nisi ti uopste shvatio ono sto sam ja hteo da kazem... Ja nemam para za BMW motor... I kada sam rekao jebiga brale nije BMW za svakoga, mislio sam i na sebe licno... Tako da nemoj da se ljutis, nisam uopste zeleo da se qrcim...

PS:

Kada bi ja imao para za BMW motor, kupio bi DUCATI !!!

Kada bi ja imao para za BMW motor, kupio bi DUCATI !!!

;D ;D ;D

8)

A gde bi ga servisirao?

;D ;D ;D

• Svrati ponekad, 373 postova
  • Motocikl: BMW F650GS

Zaboravih da napisem kako se narucivanje delje odvijalo...

Morao sam naravno da odem u BMW licno da bih narucio delove (filter ulja, O ring, vodenu pumpu i semeringe) cija je cena skoro 3000din. Zasto? Pa da ostavim depozit naravno!

Dodjem u BMW, javim se devojci na ulazu i kazem zasto sam dosao. Mahne glavom na levo i rece: kod kolege.

Kolega se pojavi. Objasnim da sam ja onaj sto je zvao i da sam dosao da narucim delove i ostavim depozit. Odmah, kaze kolega.

Skoci ko oparen od stola i ja vec pomislio ode da uzme neki formular ili tako nesto. Naravno da nije. Otisao je da pomogne dvojici koja se pomagala jednom muceniku da lepse uparkira glomazni mini moris koji je vec bio u izlogu. Sedim i cekam, nije bas da zurim. Uparkirao. citav salon smrdi od sagorelog bezolovnog benzina.

Zavrsili. Al' zamalo. Sad se pojavio neki najnoviji lik i uparkirava 7 u salon. Dobro, rekoh ovo je zajebano, ne mogu sad kukam. Svi se pomerili u stranu. Kolega se vratio za svoj sto i malo cuka nesto po kompjuteru (valjda trazi sifru za delove koje hocu da narucim).

Prestaje da cuka i zadivljeno pilji kako se ovaj majstorski uparkirava. Kad je zavrsio uparkiravanje, ovaj lik ispusti uzdah olaksanja kao da je on licno bio za volanom i prese ce me pitanjem: koje delove zelite da narucite?

Procitam spisak, on zabelezi. Uzme mi hiljadarku, a ja polako krenuh kuci.

Dalje je bilo kako su obecali. Stigli delovi za 3 nedelje, pozvali me da dodjem.

Zamenu delova sam uradio sam. Pronasao sam kompletno video uputstvo za servisiranje mog BMW-a na torrentima :) odgledao ono sto mi je trebalo, napravio listu sta kad i kako i otisao u garazu.

Jeste da je trajalo dva dana (u zivotu nisam nista radio na bilo kom motorciklu) , ali sto da im dajem pare iz fonda za benzin i pivo :)

A i lepo se osecam posle uspeno obavljenog posla

• Zainteresovan, 755 postova
  • Motocikl: Multistrada 950S

moram da pohvalim, iako razumem da je to u normalnim drzavama sasvim uobicajeno

prednja BT-021 je stigla tacno kada je receno da ce stici, tacnije, dva dana ranije!

nisam nikakav depozit ostavljao

• U prolazu, 38 postova

Skoro sam narucio kod njih (BMW u NSu) ulozak brave, dobio, sam ugradio. Sto se tice ljubaznosti i posvecenosti musteriji mogu da ih pohvalim. Malo sam cimao lika koji narucuje delove, koliko su lanci, koliko vizir, koliko je maska za lice...  I bio je ljubazan da mi sve delove pronadje i kaze cene(generalno me to nervira sto ne postoji katalog sa cenama, nego za svaku sitnicu moras nekog da cimas). Cene su takodje OK, s obzirom da su sve originalni delovi i imaju bukvalno sve, svaki kablic, svaki zupcanik za svaki deo motora..  Naravno skupo dodje neka "dodatna" oprema, kao sto su koferi, crash barovi, veci vizir itd...  Primedba, naravno, na rok isporuke. Rekli su mi bice za desetak dana, sto sam u startu znao da nema sanse, ali OK, nije mi bila zurba. Na kraju ni ne znam kada je deo tacno stigao, jer sam sam zvao posle 3 i po nedelje da pitam sta se desava sa delom i dobio odgovor da je nesto delova stiglo,ali papiri nisu za sve i kao zvace me da mi jave da li moj deo ima sve papire. Za pola sata su mi javili da mogu doci po deo, sve je u redu. Pitanje je koliko je to sve stajalo tu i koliko bi jos stajalo da nisam sam pozvao...  Sve u svemu, ja sam zadovoljan, posebno osobljem, likom kod kojeg sam narucio, devojkom kod koje sam platio, potpisao i likom sa kojim sam razgovarao telefonom. E, sad, pitanje je kakav bi bio sa zivcima da je bilo u jeku sezone, recimo julu ili avgustu - cekati mesec dana deo  :o  , ali mogu da ih razumem i za to. No, sve je dobro, sto se dobro svrsi...  Samo na vreme reagovati  ;)

Pa da, najbolje je da ja napravim lager svih potrebnih sitnica za moj motor "za ne daj bože" :)

Ili da kupim još jedan za delove?  ::)

Još je to daleko od naših snova da ušetamo u prodavnicu punu delova za naš motor i samo platimo i odemo. Mislim da toga više ni na zapadu nema kao što je nekada bilo...

Modeli izlaze sve češće, ljudi kod njih kupuju nove motore. Prodavci računaju da se novo neće ni pokvariti bar dve-tri sezone, a posle je ionako već staro i treba kupiti novo...

Samo se mi u Srbiji radujemo ko deca kad kupimo 10 godina star motor i ljutimo se kada za njega nema delova "na stanju".

;D ;D ;D

• U prolazu, 54 postova

Ja kod Radulovica odrzavam  svoja kola vec 5 godina i nikada nisam imao ni najmanji problem... Prema meni su svi (ali mislim SVI) extremno ljubazni... Moje licno misljene je da svi pljuju po tim Radulovicima a vecina njih nije ni bila tamo, kao neka moda: Ma oni Radulovici... Inace sto se Delte tice tamo je situacija katastrofa zbog toga sto tamo rade ljudi koji se ne razumeju u BMW. Radulovici imaju ovlasceni servis za BMW 27 godina i mislim da je to iskustvo koje je nemoguce dostici preko noci... Sto se motora tice nije mi poznata situacija da se motori cekaju 6 meseci, nesto ne verujem u tu pricu... Uostalom, ici cu kod njih sledece nedelje pa cu to da proverim... Inache sto se ljubaznosti tice, mogu da vam kazem da je u ovoj zemlji retko koji prodajni salon toliko ljubazan kao sto je BMW Radulovic... P.S. Meni su dali BMW F 800S na probu, vozio sam ga tri sata i vratio... Probajte da pitate bilo kog drugog prodavca motora da vam da motor na 3 sata...

Slozio bih se sa tobom, do duse nemam bmw ni kola ni motor, ali sam bio tamo jedno 5 puta posto sam hteo da pazarim kola i motor...bili su maximalno ljubazni.......druga iskustva sa njima nemam...

• U prolazu, 54 postova

Meni je najneverovatnija scena bila kada sam prošle godine slikao nešto na Lukoil pumpi kod bogoslovije... Naime, stao šlep sa dva nooova BMW motocikla - jedan je novi R1200 a drugi onaj mali enduro country. Izlazi debela i slinava spodoba od vozača, sipa gorivo u kamion, i sad, pošto se zna sa devojčicama sa pumpe i u želji da ih zaseni svojom lepotom, intelektom i šarmom, laganim skokom polete na prikolicu i čas posla upali onaj R1200.... (jok, korosera će)...

Nije prošlo ni dve sekunde od startovanja, onaj siroti motor je već bio 5-6 puta u debelom crvenom - u stvari već je prošao crveno i ušao crno polje obrtaljke!!! i onako oštim pokretima desne ruke ka dole - pa dokle god može da se rastegne sajla za gas !!!!!

Ja stao, gledam ne verujem, za malo mi ispade objektiv na beton ?!?! Smeškaju se one curice, smeška se on (šmekerica), smeškaće se sledeći ponosni vlasnik, a meni se plače, a sve pod firmom - Radulović...

C C C... Koliko ima ovakvih "lovackih" prica? Koliko i viceva o plavusama, a? Srbi ne bi bili srbi a da ne pljuju po nekome nasem ko vredi... Kao naprimer: Ma sta zna onaj Goran Bregovic, klasican plagijator... Koliko ste puta ovo culi, a covek svetski priznat muzicar i kompozitor... Ali posto je nas, onda ne valja...

To sto si rekao za bregovica uopste nisu prazne priche nego je istina......svaka njemu cast, ali da je plagijator jeste:D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja