vladas 192 Napisano Avgust 30, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Doslo vreme da menjam ulje i filter i resim da ih pozovem. Kazu mi cenu i da ima na lageru. Zamolim koleginicu da to pazari. Filter ulja nema na lageru kao ni O ring koji sam hteo da zamenim a receno mi je da ima. Bice od nedelje. Javim se od nedelje. Stiglo. Nisam jos isao da pazarim, valjda ne lazu. Rekoh usput da pitam da li imaju i duhtung za vodenu pumpu. Kad vec istacem ulje da pogledam i taj dihtung da li je slucajno za zamenu, da ne bih posle morao ponovo da istacem ulje ako rikne. Nema. Razlog: slabo se kvari. Cena 188din/kom!!! Veliki trosak za Radulovica da ima 1-2 komada na lageru. Ah, sitan detalj: minimalna kolicina za narucivanje je 10kom.!! Novosadski je jos bolji: Nemamo nista. Mozes da narucis. Stize za 3-6 nedelja verovatno. E, pa nabijem vas i vase predstavnistvo ili sta ste vec. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 30, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno ne znam sta trebamo da uradimo da se takva situacija promeni?? da pisemo i saljemo pravo u Minhen? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža 160 Napisano Avgust 30, 2007 Svrati ponekad, 380 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: KTM 1090 Adv R Prijavi odgovor kao problematičan Po meni, oni su indijanci. U negativnom smislu. Kada sam kupovao motor, isao sam da se raspitam za f800s. Gledali su me kao da ih smaram, a tako su i pricali sa mnom. Ok, ne moram da im se svidjam, a ni oni meni. Ali kada mi je receno da treba da uplatim ceo iznos i da onda cekam motor 3-6 meseci, i kad sam na moj zacudjen pogled dobio odgovor 'Gospodine, to je BMW!' shvatio sam sa kim imam posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Avgust 30, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Radulovic" su supkovi svi zajedno, kako gazde tako i zaposleni. Evo primer: dodje moj kum u salon u ul. 29. Noivembra da se raspita za kupovinu motora, tamo sluzbenica izrazito nadrkana i neljubazna, kad je hteo da sedne na F-650 GS, kaze mu "Mali Vam je" !!! Kum naravno dobije nervni slom, napushi je, i objasni da se josh ni jedna nije "Zalila na velicinu" i tresne vratima za sobom kad je izlazio. ;D ;D ;D Posle izvesnog vremena pazario je TDM-a 850.... ??? Toliko o "Radulovicima", nije ni cudo sto je sada DELTA generalni zastupnik BMW-a za srbiju, pa se treba i kod njih raspitati o delovima, mada su oni tek poceli da rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Avgust 30, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan kaze mu "Mali Vam je" !!! Kum naravno dobije nervni slom, napushi je, i objasni da se josh ni jedna nije "Zalila na velicinu" hehehehehe, legenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 31, 2007 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Delta na zalost nije uzela motre ni hondu ni bmw sto mi je neverovatno. jeste da se manje prodaju od automobila ali nisu to male pare.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Septembar 3, 2007 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Jedan komentar, uputstvo: Ovaj deo foruma je zamišljen upravo zbog naših iskustava sa prodavnicama i serviserima, i tu svi koji pišete, doprinosite upućivanju budućih motorista gde da idu jer će biti lepo primljeni a posao će biti profesionalno urađen, a koje radnje i servise da izbegavamo u širokom luku. Hvala svima na tome. Moja kritika ide samo načinu izražavanja. Nemojte da koristite reči: majmun, konj, šupak, itd. misleći na druge ljude. Poentu ćemo svi shvatiti i bez toga, a trudimo se da održimo dobar nivo foruma i sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Novembar 5, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u odličnim odnosima sa ljudima u BMW Radulović salonu u NS. Moj utisak je da su dobri ljudi, ali da ih sistem organizacije u BMW-u i nedosatak sluha u BG poprilično koči. Imao sam slična iskustva sa nabavkom sitnica i na kraju odustao od toga da kod njih nabavljam delove. Zaista su cene bagatela naspram drugih, ali džaba kad ih nikad nema na lageru, a čeka se i do 3 nedelje. Objašnjeno mi je da se sad sve to naručuje preko Delte, međutim na moju sugestiju da neke osnovne stvari ipak moraju da imaju na lageru nisu imali odgovor. Morate se složiti da bi predstavništvo za BMW motocikle koje pokriva čitav region severno od Beograda MORA da uloži malo u potrošni materijal koji se najčešće traži. A na to "Gospodine ovo je BMW!" (meni su to saopštili malo uvijenije), ja sam im odgovorio sa: "Gospodine BAŠ ZATO ŠTO JE TO BMW! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorro 0 Napisano Decembar 3, 2007 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem..6 meseci cekanja..u jeeeee, pa nek je BMW koliko hoces nebih ga cekao 6 meseci nikad! Dok ti stigne ima da prodje serija..to nema nigde. Pitam se samo ko ti posle radi servis i odrzavanje..cekas po mesec dana original delove ??? katastrofa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Januar 20, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja kod Radulovica odrzavam svoja kola vec 5 godina i nikada nisam imao ni najmanji problem... Prema meni su svi (ali mislim SVI) extremno ljubazni... Moje licno misljene je da svi pljuju po tim Radulovicima a vecina njih nije ni bila tamo, kao neka moda: Ma oni Radulovici... Inace sto se Delte tice tamo je situacija katastrofa zbog toga sto tamo rade ljudi koji se ne razumeju u BMW. Radulovici imaju ovlasceni servis za BMW 27 godina i mislim da je to iskustvo koje je nemoguce dostici preko noci... Sto se motora tice nije mi poznata situacija da se motori cekaju 6 meseci, nesto ne verujem u tu pricu... Uostalom, ici cu kod njih sledece nedelje pa cu to da proverim... Inache sto se ljubaznosti tice, mogu da vam kazem da je u ovoj zemlji retko koji prodajni salon toliko ljubazan kao sto je BMW Radulovic... P.S. Meni su dali BMW F 800S na probu, vozio sam ga tri sata i vratio... Probajte da pitate bilo kog drugog prodavca motora da vam da motor na 3 sata... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 20, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja kod Radulovica odrzavam svoja kola vec 5 godina i nikada nisam imao ni najmanji problem... Prema meni su svi (ali mislim SVI) extremno ljubazni... Moje licno misljene je da svi pljuju po tim Radulovicima a vecina njih nije ni bila tamo, kao neka moda: Ma oni Radulovici... Inace sto se Delte tice tamo je situacija katastrofa zbog toga sto tamo rade ljudi koji se ne razumeju u BMW. Radulovici imaju ovlasceni servis za BMW 27 godina i mislim da je to iskustvo koje je nemoguce dostici preko noci... Sto se motora tice nije mi poznata situacija da se motori cekaju 6 meseci, nesto ne verujem u tu pricu... Uostalom, ici cu kod njih sledece nedelje pa cu to da proverim... Inache sto se ljubaznosti tice, mogu da vam kazem da je u ovoj zemlji retko koji prodajni salon toliko ljubazan kao sto je BMW Radulovic... P.S. Meni su dali BMW F 800S na probu, vozio sam ga tri sata i vratio... Probajte da pitate bilo kog drugog prodavca motora da vam da motor na 3 sata... Ako sam te dobro razumeo, ja mogu sutra pre podne da odem kod "Radulovica" i da probam R 1200 GS Adventure,ili obican, koji imaju na lageru, na tri sata ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 20, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Ja kod Radulovica odrzavam svoja kola vec 5 godina i nikada nisam imao ni najmanji problem... Prema meni su svi (ali mislim SVI) extremno ljubazni... Moje licno misljene je da svi pljuju po tim Radulovicima a vecina njih nije ni bila tamo, kao neka moda: Ma oni Radulovici... Inace sto se Delte tice tamo je situacija katastrofa zbog toga sto tamo rade ljudi koji se ne razumeju u BMW. Radulovici imaju ovlasceni servis za BMW 27 godina i mislim da je to iskustvo koje je nemoguce dostici preko noci... Sto se motora tice nije mi poznata situacija da se motori cekaju 6 meseci, nesto ne verujem u tu pricu... Uostalom, ici cu kod njih sledece nedelje pa cu to da proverim... Inache sto se ljubaznosti tice, mogu da vam kazem da je u ovoj zemlji retko koji prodajni salon toliko ljubazan kao sto je BMW Radulovic... P.S. Meni su dali BMW F 800S na probu, vozio sam ga tri sata i vratio... Probajte da pitate bilo kog drugog prodavca motora da vam da motor na 3 sata... Ako sam te dobro razumeo, ja mogu sutra pre podne da odem kod "Radulovica" i da probam R 1200 GS Adventure,ili obican, koji imaju na lageru, na tri sata ??? Da,da ... osim sitnice da nisi odrzavao "svog BMW-a" pet godina i ostavio brdo para. Aj nam javi Srdjane kakav je novi GS !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Januar 21, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ranije nisu imali GS-ove na lageru, radio sam tamo neko vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 21, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najneverovatnija scena bila kada sam prošle godine slikao nešto na Lukoil pumpi kod bogoslovije... Naime, stao šlep sa dva nooova BMW motocikla - jedan je novi R1200 a drugi onaj mali enduro country. Izlazi debela i slinava spodoba od vozača, sipa gorivo u kamion, i sad, pošto se zna sa devojčicama sa pumpe i u želji da ih zaseni svojom lepotom, intelektom i šarmom, laganim skokom polete na prikolicu i čas posla upali onaj R1200.... (jok, korosera će)... Nije prošlo ni dve sekunde od startovanja, onaj siroti motor je već bio 5-6 puta u debelom crvenom - u stvari već je prošao crveno i ušao crno polje obrtaljke!!! i onako oštim pokretima desne ruke ka dole - pa dokle god može da se rastegne sajla za gas !!!!! Ja stao, gledam ne verujem, za malo mi ispade objektiv na beton ?!?! Smeškaju se one curice, smeška se on (šmekerica), smeškaće se sledeći ponosni vlasnik, a meni se plače, a sve pod firmom - Radulović... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 21, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najneverovatnija scena bila kada sam prošle godine slikao nešto na Lukoil pumpi kod bogoslovije... Naime, stao šlep sa dva nooova BMW motocikla - jedan je novi R1200 a drugi onaj mali enduro country. Izlazi debela i slinava spodoba od vozača, sipa gorivo u kamion, i sad, pošto se zna sa devojčicama sa pumpe i u želji da ih zaseni svojom lepotom, intelektom i šarmom, laganim skokom polete na prikolicu i čas posla upali onaj R1200.... (jok, korosera će)... Nije prošlo ni dve sekunde od startovanja, onaj siroti motor je već bio 5-6 puta u debelom crvenom - u stvari već je prošao crveno i ušao crno polje obrtaljke!!! i onako oštim pokretima desne ruke ka dole - pa dokle god može da se rastegne sajla za gas !!!!! Ja stao, gledam ne verujem, za malo mi ispade objektiv na beton ?!?! Smeškaju se one curice, smeška se on (šmekerica), smeškaće se sledeći ponosni vlasnik, a meni se plače, a sve pod firmom - Radulović... Da nije to bio Mikkin BMW ??? Sutra cu da zovem "Radulovic" da zakazem probnu voznju, cisto da obradujem Ribolovca.... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Januar 21, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najneverovatnija scena bila kada sam prošle godine slikao nešto na Lukoil pumpi kod bogoslovije... Naime, stao šlep sa dva nooova BMW motocikla - jedan je novi R1200 a drugi onaj mali enduro country. Izlazi debela i slinava spodoba od vozača, sipa gorivo u kamion, i sad, pošto se zna sa devojčicama sa pumpe i u želji da ih zaseni svojom lepotom, intelektom i šarmom, laganim skokom polete na prikolicu i čas posla upali onaj R1200.... (jok, korosera će)... Nije prošlo ni dve sekunde od startovanja, onaj siroti motor je već bio 5-6 puta u debelom crvenom - u stvari već je prošao crveno i ušao crno polje obrtaljke!!! i onako oštim pokretima desne ruke ka dole - pa dokle god može da se rastegne sajla za gas !!!!! Ja stao, gledam ne verujem, za malo mi ispade objektiv na beton ?!?! Smeškaju se one curice, smeška se on (šmekerica), smeškaće se sledeći ponosni vlasnik, a meni se plače, a sve pod firmom - Radulović... C C C... Koliko ima ovakvih "lovackih" prica? Koliko i viceva o plavusama, a? Srbi ne bi bili srbi a da ne pljuju po nekome nasem ko vredi... Kao naprimer: Ma sta zna onaj Goran Bregovic, klasican plagijator... Koliko ste puta ovo culi, a covek svetski priznat muzicar i kompozitor... Ali posto je nas, onda ne valja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam jutros "zakazao" probnu voznju za R 1200 GS adventure, ko zeli, moze to isto da uradi na ovaj broj telefona: Radulović DOO Beograd Dragoslava Srejovića bb 11000 Beograd tel/fax. 011 20 80 180 Ovako je tekao razgovor: BMW Radulovic: Dobro jutro BMW Radulovic izvolite, Ja: Dobro Jutro, interesuje me da da li mogu da dobijem informacije o BMW motociklima ? BMW Radulovic: Trenutak, prebacicu vas kod koleginice BMW Radulovic: Dobro jutro BMW Radulovic, Zaklina na vezi, izvolite: Ja: Dobro jutro, interesuje me da li imate R 1200 GS, Adventure ili obichan i koja je cena ? BMW Radulovic: Nema nishta od toga, sve je rasprodato, ti motori su redizajnirani nove josh nismo dobili. Ja: Kada cete ih dobiti ? BMW Radulovic: Za 15 dana Ja: Ok, jel mogu da zakazem probnu voznju unapred ? BMW Radulovic: Ne mozete posto mi nemamo registrovane motore za probnu voznju, znate to su skupi motori, kad bi mi imali od svakog po jedan to bi bilo dvadeset motora, mi smo malo trziste, ne verujem da ce se nesto menjati u toku 2008 godine. Prodaje se jako malo motora... Ja: Hvala i dovidjenja To shto ti je neko iz BMW Radulovica prijateljski dao neregistrovan motor da ga probash, ne bi li te navukao da kupis, pa da te onda deru za josh jedno servisiranje vozila, nikako ne znaci da obican kupac moze da dodje, pa na primer ostavi neki depozit od 10% kao garanciju da je ozbiljan kupac i uzme motor na probu na tri sata. Cisto da se ne lazemo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Meni je najneverovatnija scena bila kada sam prošle godine slikao nešto na Lukoil pumpi kod bogoslovije... Naime, stao šlep sa dva nooova BMW motocikla - jedan je novi R1200 a drugi onaj mali enduro country. Izlazi debela i slinava spodoba od vozača, sipa gorivo u kamion, i sad, pošto se zna sa devojčicama sa pumpe i u želji da ih zaseni svojom lepotom, intelektom i šarmom, laganim skokom polete na prikolicu i čas posla upali onaj R1200.... (jok, korosera će)... Nije prošlo ni dve sekunde od startovanja, onaj siroti motor je već bio 5-6 puta u debelom crvenom - u stvari već je prošao crveno i ušao crno polje obrtaljke!!! i onako oštim pokretima desne ruke ka dole - pa dokle god može da se rastegne sajla za gas !!!!! Ja stao, gledam ne verujem, za malo mi ispade objektiv na beton ?!?! Smeškaju se one curice, smeška se on (šmekerica), smeškaće se sledeći ponosni vlasnik, a meni se plače, a sve pod firmom - Radulović... C C C... Koliko ima ovakvih "lovackih" prica? Koliko i viceva o plavusama, a? Srbi ne bi bili srbi a da ne pljuju po nekome nasem ko vredi... Kao naprimer: Ma sta zna onaj Goran Bregovic, klasican plagijator... Koliko ste puta ovo culi, a covek svetski priznat muzicar i kompozitor... Ali posto je nas, onda ne valja... Ovo nije lovačka priča, već istinska gorka scena koju sam lično video i od šoka nisam stigao da slikam... Uz svo poštovanje gosn Raduloviću, situacija gde se šofer šlepera penje, pali tudj motor i zavrće ga u crveno je ne zamisliva bilo gde u svetu... E, da, kad budem i ako budem ikad kupovao nov motor, kupiću ga suvog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Januar 22, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan C C C... Koliko ima ovakvih "lovackih" prica? Koliko i viceva o plavusama, a? Srbi ne bi bili srbi a da ne pljuju po nekome nasem ko vredi... Kao naprimer: Ma sta zna onaj Goran Bregovic, klasican plagijator... Koliko ste puta ovo culi, a covek svetski priznat muzicar i kompozitor... Ali posto je nas, onda ne valja... Hmmm... Cope nije rekao da mu je dogadjaj opisao komšijinog brata drug, nego da je to video svojim očima. Malo mi se ne svidja to što insinuiraš da Cope laže ili preuveličava. Čoveka ne poznaješ lično. Da Srbi vole da pljuju, to stoji. Al' nije pljuvanje ako neko kaže da je žalosno to što ovlašćeni servis nema na lageru najosnovniju stvar kao što je filter za ulje. Jeste žalosno. Isto je žalosno da se zaposleni ponašaju arogantno prema mušterijama. A od ovoga što je Cope opisao meni se digla kosa na glavi. Nov GS ne sme da prelazi preko 4.000 obrtaja u prvih 1.000 kilometara ni pod razno. A kamoli da ide u crveno. To što je taj kreten uradio sa turiranjem tog motora je najverovatnije ostavilo trajne posledice koje vrlo lako mogu da postanu noćna mora novom vlasniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Da nije to bio Mikkin BMW ??? Sutra cu da zovem "Radulovic" da zakazem probnu voznju, cisto da obradujem Ribolovca.... ;D ;D ;D ;D ;D Jok, R varijanta plavo-sivi 1200 - čučavac je u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 22, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan mene su smorili svojim poluzainteresovanim stavom kad sam ih zvao za gume devojka mi je najozbiljnijim glasom rekla kako ne moze da mi obeca da li ce prednja BT-021 [koju jos uvek cekam ] stici za 7 dana ili za tri meseca. nakon toga sam otisao tamo i uzeo zadnju, i upoznao tu istu osobu, ali je tada delovala sasvim poslovno, obecala mi da ce me zvati momenta kada stigne prednja itd... ono sto je takodje neobicno je sto ne ugradjuju gume koje prodaju osim na BMW motore, objasnjavajuci to ugovorom sa BMWom koji ih obavezuje da njihovom masinom za montazu smeju da ih montiraju samo na BMW motore. teorijski, covek mora da dodje autom, kupi gume, krene motorom kod nekog majstora, i opet ih nekim drugim autom pretera tamo...debilizam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan ono sto je takodje neobicno je sto ne ugradjuju gume koje prodaju osim na BMW motore, objasnjavajuci to ugovorom sa BMWom koji ih obavezuje da njihovom masinom za montazu smeju da ih montiraju samo na BMW motore. Y - A - M - A - H - A, hm, kako čudno pišu reč BMW :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Januar 22, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To shto ti je neko iz BMW Radulovica prijateljski dao neregistrovan motor da ga probash, ne bi li te navukao da kupis, pa da te onda deru za josh jedno servisiranje vozila, nikako ne znaci da obican kupac moze da dodje, pa na primer ostavi neki depozit od 10% kao garanciju da je ozbiljan kupac i uzme motor na probu na tri sata. Cisto da se ne lazemo..... Motor je bio registrovan, posto je to upravo bio motor za testiranje... Taj isti su testirali casopisi 2 tocka i Motomagazin... Nisam ja rekao da kod Radulovica moze svaki motor da se testira, nego sam samo hteo da kazem da sam ja tamo doziveo prijatno iskustvo... Istina je da se prema meni lepo ponasaju jer sam im kako neki kazu "ostavio brdo para", ali poenta je u tome da sam ja tamo "ostavio brdo para" upravo zbog njihove ljubaznosti i poslovnosti. Zato me nervira kada vecina ljudi pljuje po njima a pritom 90% tih istih ljudi nikada nije bila kod Radulovica. Stavite se samo u situaciju da ste vi generalni uvoznik BMW motora za Srbiju. Koliko bi vam se isplatilo da imate svaki motor na lageru... Zena je upravu kada kaze da je ovo Srbija i da je trziste malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 22, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi vam se isplatilo da imate svaki motor na lageru... Zena je upravu kada kaze da je ovo Srbija i da je trziste malo... Mislim da bi im se više isplatilo da ih imaju na lageru, ne verujem da je neki specijalni izdatak za "generalnog" za Sbiju da ga ima u salonu. Ista priča i sa IXS dilerima - jakna od 100 evra mož se proba do mile volje, a ova od 700 malo morgen - malo je tržište pa ih nemamo, e gle qrca, nije tržište malo nego srpska jajarska posla...Nego da nastavim - žena koja radi u prodaji neka gleda svoja posla i neka nastoji da privuče kupca na bilo kakvu foru da dodje, vidi, proba, posle takvog pristupa sam kupac oseća dozu odgovornosti prema prodavcu, i vrlo je verovatno da će dakav odnos proizvesti psihološki momenat da se pozajmi još koja kinta i dotrči natrag u salon (osnove marketiga), a ne da se bavi globalnom ekonomskom politikom i da mi tu palamudi o tržištu, te da mi objašnjava kako sam sirotinja. Takve stvari me isteraju iz takta do momenta da mi dodje da se poserem i na BMW i na titulu "generalnog" uvoznika, i na kokoške koje su do juče prodavale gaće u butiku, a sad se razumeju u svetksa ekonomska kretanja, a jadan brend o kome i raspravljamo to uopšte nije zaslužio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shomy 2 Napisano Januar 22, 2008 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa reci ti meni koliko nas forumasa realno moze da kupi novi BMW motor ili kola? Da se ne lazemo... To je jedno... Druga stvar, idi ti u nemacku i probaj da zakazes prbnu voznju za neki BMW-ov motor... Cisto sumnjam da bi uspeo... Ja sam pre dve godine bio u Maranelu u poseti Ferrari-jevom muzeju... Nisu me pustili da udjem u fabriku, a kamoli da sam mogao da zakazem probnu voznju... Jebiga brale nije BMW za svakoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...