bmw 1857 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan I meni je logično da ostaviš motor da prezimi sa starim uljem, a da ga menjaš pred sezonu.... znači ne tuširaš se posle radnog dana pre spavanja, več se tuširaš ujutru pre početka radnog dana? Meni je logično da se ulje menja pre zimovanja, pošto su u njemu talozi i raznorazne kiseline i stvarno ne bih voleo da to stoji par meseci i da se uhvati za mašinu. A ako mu sipam novo ulje tih taloga sigurno neče biti.....a ni tih par meseci neče uticati na viskozitet ulja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2761 Napisano Novembar 8, 2011 Strucnjak, 1661 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan znači ne tuširaš se posle radnog dana pre spavanja, več se tuširaš ujutru pre početka radnog dana? A stoji i pitanje da li ces nocu dok spavas da se oznojis pa da ti treba tush opet ujutru? Mozda je bolje prespavati smrdljiv pa se ujutru istusirati da mi mirisao na poslu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Novembar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan BMW, kad malo bolje razmislim, u pravu si. A što se tiče tuširanja, ja to radim i ujutro i uveče (u glavnom) Možda bi onda bilo dobro promenuti ulje i pre i posle zime Ma kažem ja, najbolje je terati 365 dana u godini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1857 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan BMW, kad malo bolje razmislim, u pravu si. A što se tiče tuširanja, ja to radim i ujutro i uveče (u glavnom) Možda bi onda bilo dobro promenuti ulje i pre i posle zime Ma kažem ja, najbolje je terati 365 dana u godini Ma tuširanje po potrebi, ali definitivno pre spavanja.... A za vožnju, zna se.....do snega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4604 Napisano Novembar 8, 2011 motoras, 2551 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan ...pred svaku voznju-novo ulje... Ma daj... neka svako radi kako mu volja. Ja menjam u prolece.Prvo palenje,radi malo u mestu da zagreje i menjam ulje. Preko zime ne palim nikad. Akumulator je u sobi,jednom mesecno praznim-punim. Jednom mesecno ili kad se setim malo iskurblam (ko nema kurblu neka ubaci u 5. pa neka malo vrti zadnji tocak). Kada upalim na prolece pre voznje malo provrtim i menjac u mestu (prva-druga-treca na nozicama). I tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2761 Napisano Novembar 8, 2011 Strucnjak, 1661 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan @Stari roker Ovako neukom i neiskusnom ovo mi deluje kao dobar sistem, Osim sto onda pomeras motor bez podmazivanja, zar ne? Da li iko sipa kasicicu ulja u cilindar? Vidjao sam te preporuke negde, ali nisam nikad upoznao nekog ko to zaista radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4604 Napisano Novembar 8, 2011 motoras, 2551 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan @Stari roker Ovako neukom i neiskusnom ovo mi deluje kao dobar sistem, Osim sto onda pomeras motor bez podmazivanja, zar ne? Da li iko sipa kasicicu ulja u cilindar? Vidjao sam te preporuke negde, ali nisam nikad upoznao nekog ko to zaista radi 1. To je samo 1-2 okretaja radilice. Mozda nista ne znaci,ali sigurno i ne skodi. 2. Sipanje ulja u cilindar je ok,ali to se radi kada planiras da motor stoji duze vreme da se ne pali. Znaci godinu-dve,pet,deset godina... Za zimski san dovoljno je da motor nije u vlaznoj prostoriji i da je lepo pokriven da se zastiti od prasine. Ja jos praktikujem da proverim pritisak u gumama i gume s vremena na vreme pomerim da ne gaze celu zimu isto mesto. Rezervoar minimum do pola,a valjalo bi pun do cepa.Zbice na tockovima isprskam sa WD40 da ne rdjaju preko zime i pre prve voznje naprskam sa WD40 sve kontakte sijalica i spojeve koji su na kriticnim mestima.WD osim sto podmazuje i stiti,uklanja vlagu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 768 Napisano Novembar 8, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakve potrebe za zimovanjem motora. Ja ga ne vozim cele zime, ali svake zime kod nas povremeno bude neki lep dan i tada jednostavno izvezeš malo motor, provozaš se, isteraš želju, mašina malo radi, ulje se vrti, sve je u najboljem redu. Samo ne pritiskaš mnogo zbog hlanog asfalta Ulje menjam po kilometraži ili ako je starije od godinu dana, znači nije mi bitno da li je pre ili posle zime, već kada dođe kilometraža, tada ga treba menjati. Pošto većina nas prelazi 5-6 hiljada godišnje, to praktično znači zamenu ulja jednom godišnje i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1857 Napisano Novembar 8, 2011 Drug član, 1695 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan @Stari roker Ovako neukom i neiskusnom ovo mi deluje kao dobar sistem, Osim sto onda pomeras motor bez podmazivanja, zar ne? Da li iko sipa kasicicu ulja u cilindar? Vidjao sam te preporuke negde, ali nisam nikad upoznao nekog ko to zaista radi 1. To je samo 1-2 okretaja radilice. Mozda nista ne znaci,ali sigurno i ne skodi. 2. Sipanje ulja u cilindar je ok,ali to se radi kada planiras da motor stoji duze vreme da se ne pali. Znaci godinu-dve,pet,deset godina... Za zimski san dovoljno je da motor nije u vlaznoj prostoriji i da je lepo pokriven da se zastiti od prasine. Ja jos praktikujem da proverim pritisak u gumama i gume s vremena na vreme pomerim da ne gaze celu zimu isto mesto. Rezervoar minimum do pola,a valjalo bi pun do cepa.Zbice na tockovima isprskam sa WD40 da ne rdjaju preko zime i pre prve voznje naprskam sa WD40 sve kontakte sijalica i spojeve koji su na kriticnim mestima.WD osim sto podmazuje i stiti,uklanja vlagu. Interesantno, ja imam drugačija iskustva sa WD40......naime pre par godina sam sa WD40 preprskao ceo motor pre "zimskog spavanja" u smislu zaštite motora od rđanja i vlage te ga pokrio sa platnom.....rezultat leti : određeni delovi su počeli hrđati, a ceo motor je imao nekakav tanak sloj osušenog WD40, kojega sam skinuo sa motora tek posle par pranja. Od tada koristim samo SILIKON sprej i zadovoljan sam. Silikon sprej nije lepljiv kao WD40, izuzetno teško se suši, podmazuje puno bolje od WD40 i nije agresivan kao WD40 Inače za konzervaciju mašine se dobiju posebni sprejevi koje isprskaš u cilindar, okreneš krug ili dva radilice, zašarafiš svečicu i to je to.....ti sprejevi naprave zaštitni sloj na zidovima cilindara koji se osuši i sprečava nastajanje rđe na zidovima cilindara. Na leto samo upališ mašinu i teraj......amerikanci to zovu " fogging oil" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 836 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si vec pomenuo bateriju, kako je najbolje nju odrzavati (bez kupovine punjaca za odrzavanje) ? Na proslom motoru sam je samo skinuo i odneo u kucu. Posle 4 meseca uspesno je startovala bez dopunjavanja. Najveći protivnik baterije je sulfatizacija i povećanje unutrašnjeg otpora što je proces koji se dešava ali je ubrzan ako baterija miruje. Mislim da sam ti sa ovim sve rekao tako da je adekvatan punjač više nego koristan kada baterija miruje. Naravno da nećeš ništa primetiti dok je baterija relativno nova ali sa maintenance ćeš sigurno malo produžiti vek Ovo je pogotovo korisno za baterije od kojih se očekuje veliki cranking power Iz moje perspektive priča oko zamene ulja ili kupovina inteligentog punjača za održavanje baterije ako gledamo materijalnu stranu toliko irelevantna u odnosu na materijalnu stranu i troškova same vožnje tog motora da skoro da možeš da menjaš ulje na mesec dana a da se odrekneš jedne vožnje i da budeš na nuli. Šta hoću da kažem... Štetilo kontaminirano ulje motoru koji stoji u hladnoj garaži cele zime ili ne zamena ulja je toliko smešan trošak da ako je tako jednostavnije zameniš i makar znaš da si uradio sve što si mogao Danas se nažalost cena 3L ulja i filter izjednačila sa cenom jedne jednodnevne vožnje pa iz tog razloga kažem da je ta investicija više nego jeftina a sveže ulje sigurno ne može da šteti pogotovo ako povremeno provozaš motor tokom zime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se nažalost cena 3L ulja i filter izjednačila sa cenom jedne jednodnevne vožnje pa iz tog razloga kažem da je ta investicija više nego jeftina a sveže ulje sigurno ne može da šteti pogotovo ako povremeno provozaš motor tokom zime Pa ne bih rekao da je minoran trosak, zavisi sta sipas u masinu. Meni za BMW dodje oko 40e sa BMW boxer uljem i Champion filterom, sa Castrolom i Knecht-om jos skuplje. A Yama sa Motul 300v i filterom trazi 60e, pa koliko je to voznica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Novembar 9, 2011 Svrati ponekad, 238 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakve potrebe za zimovanjem motora. Ja ga ne vozim cele zime, ali svake zime kod nas povremeno bude neki lep dan i tada jednostavno izvezeš malo motor, provozaš se, isteraš želju, mašina malo radi, ulje se vrti, sve je u najboljem redu. Samo ne pritiskaš mnogo zbog hlanog asfalta +1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2761 Napisano Novembar 9, 2011 Strucnjak, 1661 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakve potrebe za zimovanjem motora. Ja ga ne vozim cele zime, ali svake zime kod nas povremeno bude neki lep dan i tada jednostavno izvezeš malo motor, provozaš se, isteraš želju, mašina malo radi, ulje se vrti, sve je u najboljem redu. Samo ne pritiskaš mnogo zbog hlanog asfalta Obicno je najjednostavniji odgovor i najbolji odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerK6 836 Napisano Novembar 9, 2011 Drug član, 1450 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 SDR V3 Prijavi odgovor kao problematičan @Avijatičar Za mnoge motore 3L ulja i filter je do 4000din Što se tiče vožnje šta znam za nekoga je vožnja da ide u Toskanu, za drugoga je u Bgd do Ušća. U trošak se ne računa samo gorivo ako odeš negde na ceo dan ne bih da navodim detalje jer je stvar individualna a i nije ovde tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...