Bruce Lee 43 Napisano Decembar 3, 2011 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Mi bismo sutra na tu voznju, gde dalje od kafane? Jel ima neko neku mapu ili putokaz cisto da zapocnemo pa ce gps valjda da odradi ostatak? Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Decembar 3, 2011 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Mi bismo sutra na tu voznju, gde dalje od kafane? Jel ima neko neku mapu ili putokaz cisto da zapocnemo pa ce gps valjda da odradi ostatak? Hvala! Veruj da je nemoguce objasniti,ima mnogo puteva,i mnogo raskrsca I dosta njih te vrte u krug ili su corsokak.Ja nisam u zemlji ,tako da ne mogu da vas provedem,sto ne znaci da ne mozete da zagazite sami u sumu...pa gde izadjete :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 3, 2011 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam mislio da dodjem sutra, al bez vodica tamo mi se ne ide, sobzirom da imam prilicno asfaltom da se vozim do tamo Tako da mi ne gine voznja po lokalnim sumama... A bice valjda jos neki lep dan ili vikend pa da iskoristimo dzimija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 9204 Napisano Decembar 4, 2011 4_tocka_i_karoserija, 1974 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan potrazite temu 'babarenje' - ja sam u njoj kacio neke track-logove tih krajeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Decembar 5, 2011 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan E zbog ovih stvari definitivno uzimam endurca....Bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 15, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan hocu ovde slike i vidoje!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 15, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan <_< dajte te slike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6136 Napisano Januar 15, 2012 Svakom po zasluzi, 12442 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i vidoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 19, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan evo ne montiranih vidoja,pa ko ima vremena i volje... fali zadnjih 40ak min voznje,i klizanje po uglancamom ledu (snimao Koska,kamera GoPro) -43 min -27min -7min -37min -8min -30min 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Januar 19, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan na snimku broj dva postoji jedan deo koji bi trebalo iseci, obratite paznju na 24:24 :) p.s. mislim na deo filma :) btw... pitanje za Kosku... kako si uspeo da snimis 2ipo sata materijala, jesi li punio kameru ili sta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Januar 19, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan na snimku broj dva postoji jedan deo koji bi trebalo iseci, obratite paznju na 24:24 :) btw... pitanje za Kosku... kako si uspeo da snimis 2ipo sata materijala, jesi li punio kameru ili sta? koliko znam nije punio..ali kad se javi Kole reci ce ti tacnu informaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koska 7 Napisano Januar 19, 2012 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HP2 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Punili smo bateriju samo blatom Snimci su nemontirani pa ko zna na sta moze da se naleti...falilo je jedno 45min baterije za snimke Bambija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Januar 20, 2012 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pff, pa bas ti dosta traje baterija (153min), ja nema sanse toliko da izvucem, posebno kad je hladno napolju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...