Jump to content

Moto Zajednica

Kineske Alpinestars rukavice

Recommended Posts

• U prolazu, 27 postova
  • Motocikl: bmw f800r

Ja sam ih danas dobio , uradjene su dobro ali se vidi da nisu original. Platio sam ih 3000 din ...jbga nisu katastrofa , zadrzacu ih ali nisu original...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• www.markone-pegaz.rs, 2426 postova
  • Motocikl: Napokon... BMW R1150GS!

Čekaj, a što kupuješ kineske Alpinestars kada za te pare (pa i za manje) možeš da kupiš sasvim pristojne rukavice u skoro svakoj prodavnici moto opreme u Srbiji?! :zbunjen:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 633 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650 s k1

A jebiga valjda nisi ni ti ochekivao original rukavice ako taj model redovno koshta 100 i kusur evropskih. Daj slike u svakom sluchaju da vidimo na shta liche :) Neka te lepo sluzhe svakako.. :takoje:

• Svrati ponekad, 327 postova

Takve su vec prodavane na forumu ....To je model SP-X imam ih iste samo originalne pa sam zato i primetio ...Inace ih je bilo i na moto skupovima... :zdravo:

• Svrati ponekad, 333 postova
  • Motocikl: Suzana GSXR 750 K8

Ovo isto prodaju u bikerhousu, isto Neoriginal :) cena mislim da je 3000. A cuo sam da ima i na buvljaku u Pancevu za manje ali nisam uspeo da nadjem

• Drug član, 1947 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

slike

Ovo jedino da prebacim na flesku pa da nosim u bioskop pa mi puste da vidim na velikom platnu. :lol:

• Podržavam 8

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Prodavala jedna clanica foruma iste iz ko zna kakve `kompenzacije`(ne ulazim u to iz koje) tvrdeci da su original. Mada stvarno dobro izgledaju

Kada prozivash po forumu onda se potrudi da nelazesh, ko god je bio i kupio iste te rukavice od mene znao je prichu odakle su iste. A mislim da i sama cena rukavica govori dosta toga. ;)

• Cuore Sportivo, 1338 postova
  • Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure

Prodavala jedna clanica foruma iste iz ko zna kakve `kompenzacije`(ne ulazim u to iz koje) tvrdeci da su original. Mada stvarno dobro izgledaju

Kada prozivash po forumu ona se potrudi da ne lazesh, ko god je bio i kupio iste te rukavice od mene znao je prichu odakle su iste. A mislim da i sama cena rukavica govori dosta toga. ;)

Mina. vidim da si postala menadžer "Alpinestarsa" za Svrbiju. Svaka čast imaš li u ponudi touring čizme ? :P:P:P

• Podržavam 1

• Drug član, 1878 postova

Eto sama si se prozvala

E kako mi ovaj forum svaki put ulepsa dan, a isto si mogla i da cutis, ali sad lepo kazem prodavala si ko zna kojim kanalima valjane rukavice iz Azije a lagala si da su Alpinestars i da si to dobila u kompenzacji

Pozdrav ;)

• Podržavam 2

• Zainteresovan, 573 postova
  • Motocikl: SKUTERAŠ :)

Mina je u pravu, nije ni tvrdila da su original. Ja sam kupio od nje te rukavice, i za te pare me odlicno sluze i dalje :moto3:

• Svrati ponekad, 423 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie

Na Pancevackom buvljaku se prodaju te rukavice za 3000 din a na veliko za manje. Za te pare nisu lose.

• Bivši baksuz :), 599 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer

Momak sa foruma je kupio ove rukavice od pomenutog lika iz Nisa. Nisu mu bile taman, pa sam ih ja otkupio od njega za 2000 RSD.

Za tu cifru, mislim da nisam pogresio. Ako ce mi neko preporuciti kvalitetnije rukavice za taj novac, rado cu otici i njih da kupim.

Hvala.

• drrmrr, 761 postova
  • Motocikl: projekat rinfuz ;)

Ja kupio iste i nista im ne fali. I po kisi i suncu , nit se rasile nit popucale.

KAd budem dao 120 evra za rukavice onda cu stvarno da gledam i carinsku deklaraciju ovako....boleceme :zvizduk:

• Podržavam 1

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Posto se u temi prica o svemu sem rukavicama, zakljucak je da na trzistu postoje fals Alpinestars rukavice koje cete prepoznati po ceni.

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja