*DukE* 22 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Bg-Va Motocikl: bmw f800r Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih danas dobio , uradjene su dobro ali se vidi da nisu original. Platio sam ih 3000 din ...jbga nisu katastrofa , zadrzacu ih ali nisu original... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Novembar 5, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Баш ми је драго због тебе.... и ? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biker-1 270 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 40 postova Motocikl: japanac na dugme Prijavi odgovor kao problematičan jel moze br telefona i neke slike da vidimo kako to izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Novembar 5, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, a što kupuješ kineske Alpinestars kada za te pare (pa i za manje) možeš da kupiš sasvim pristojne rukavice u skoro svakoj prodavnici moto opreme u Srbiji?! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*DukE* 22 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Bg-Va Motocikl: bmw f800r Prijavi odgovor kao problematičan Poenta je price da mi je lik uvalio ... pokrenuo sam ovu temu da se jos neko nezajebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Novembar 5, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan A jebiga valjda nisi ni ti ochekivao original rukavice ako taj model redovno koshta 100 i kusur evropskih. Daj slike u svakom sluchaju da vidimo na shta liche Neka te lepo sluzhe svakako.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*DukE* 22 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Bg-Va Motocikl: bmw f800r Prijavi odgovor kao problematičan slike Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takve su vec prodavane na forumu ....To je model SP-X imam ih iste samo originalne pa sam zato i primetio ...Inace ih je bilo i na moto skupovima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*DukE* 22 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 27 postova Lokacija: Bg-Va Motocikl: bmw f800r Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ih uzeo ? i koliko si platio? Svidjaju mi se, uzeo bi original ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kanarinac 334 Napisano Novembar 5, 2011 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzana GSXR 750 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo isto prodaju u bikerhousu, isto Neoriginal cena mislim da je 3000. A cuo sam da ima i na buvljaku u Pancevu za manje ali nisam uspeo da nadjem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1419 Napisano Novembar 5, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan slike Ovo jedino da prebacim na flesku pa da nosim u bioskop pa mi puste da vidim na velikom platnu. 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 976 Napisano Novembar 6, 2011 Ol' dirty bastard, 618 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan ...ili tako ili kod ortaka koji ima projektor pa na zid komsijine kuce.... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Novembar 6, 2011 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meti desni klik, pa "open in new tab", odaK se vidi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan uzeo burazer za 2500 na limundu , skroz su OK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4973 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodavala jedna clanica foruma iste iz ko zna kakve `kompenzacije`(ne ulazim u to iz koje) tvrdeci da su original. Mada stvarno dobro izgledaju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Novembar 13, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Prodavala jedna clanica foruma iste iz ko zna kakve `kompenzacije`(ne ulazim u to iz koje) tvrdeci da su original. Mada stvarno dobro izgledaju Kada prozivash po forumu onda se potrudi da nelazesh, ko god je bio i kupio iste te rukavice od mene znao je prichu odakle su iste. A mislim da i sama cena rukavica govori dosta toga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Novembar 13, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prodavala jedna clanica foruma iste iz ko zna kakve `kompenzacije`(ne ulazim u to iz koje) tvrdeci da su original. Mada stvarno dobro izgledaju Kada prozivash po forumu ona se potrudi da ne lazesh, ko god je bio i kupio iste te rukavice od mene znao je prichu odakle su iste. A mislim da i sama cena rukavica govori dosta toga. Mina. vidim da si postala menadžer "Alpinestarsa" za Svrbiju. Svaka čast imaš li u ponudi touring čizme ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4973 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Eto sama si se prozvala E kako mi ovaj forum svaki put ulepsa dan, a isto si mogla i da cutis, ali sad lepo kazem prodavala si ko zna kojim kanalima valjane rukavice iz Azije a lagala si da su Alpinestars i da si to dobila u kompenzacji Pozdrav 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 13, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Mina je u pravu, nije ni tvrdila da su original. Ja sam kupio od nje te rukavice, i za te pare me odlicno sluze i dalje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Na Pancevackom buvljaku se prodaju te rukavice za 3000 din a na veliko za manje. Za te pare nisu lose. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Novembar 13, 2011 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Momak sa foruma je kupio ove rukavice od pomenutog lika iz Nisa. Nisu mu bile taman, pa sam ih ja otkupio od njega za 2000 RSD. Za tu cifru, mislim da nisam pogresio. Ako ce mi neko preporuciti kvalitetnije rukavice za taj novac, rado cu otici i njih da kupim. Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nedavno kupi cizme kad na etiketi u cizmama Made in Bosnia Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Novembar 13, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ja kupio iste i nista im ne fali. I po kisi i suncu , nit se rasile nit popucale. KAd budem dao 120 evra za rukavice onda cu stvarno da gledam i carinsku deklaraciju ovako....boleceme 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 13, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Posto se u temi prica o svemu sem rukavicama, zakljucak je da na trzistu postoje fals Alpinestars rukavice koje cete prepoznati po ceni. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...