Mimi Vinča 2864 Napisano Novembar 13, 2011 Hit the Road, 1415 postova Lokacija: vinca, beograd Motocikl: BMW R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Druze, da si ti nama ziv i zdrav sto godina. Prepade me u par momenata Hvala na brizi, a tek što sam sebe isprepadao u par momenata Sa 230 Km iskustva na motoru, na 450 Km iskustva na motoru. Biće vremena za praksu pre sledeće Ostrvice. hahahahah, bravo . Sad si duplo iskusniji nego juce ujutro . Samo polako, niko se naucen nije rodio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Novembar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene koja fotka...Počeću od dolaska u Lazarevac. Impozantna količina motora za polovinu novembra i prisutnu temperaturu Malo se provozasmo pa pauza. Ove godine nije bilo invazije buba - mara Kod Garaškog jezera smo dobili pojačanje u vidu još 4 motora i poduga kolona je stigla podno Ostrvice E sad da ovo nisam uslikao ne bih verovao. Pošto im je motor "zakukao" zbog lošeg goriva pa su se vratili kući - dođoše kolima do Ostrvice :care: Pa još i decu poveli da se veru do gore ( garant su popustili u školi ) Da ih nema - trebalo bi ih izmisliti! DakleM - Marinkovići na 4 točka Bio sam ubeđen da se neću pentrati gore ali me prozva organizator da je sramota da nas skuteraša ne bude na vrhu i posrnuh duhom... Kukao sam malo usput ali se uspentrah do čuke. Vidi se pola Srbije odgore KoleZa Gishoni uvek raspoložen za dobar rakurs i sjajan kadar Tamo dole su nam motori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Novembar 13, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nastavka priče... Vesnini moto kolačići. Kukala je da nisu uspeli ali mislim da su svi potamanjeni... nntom na vrhu Lalajko na vrhu (nikad ga dočekati da se popne ) Mislim da su ovo Afrikanci Golupčići Ženski deo ekipe moto - alpinista I čuvena grupna slika na vrhu Ostrvice. Već ste videli muke prilikom postavljanja aparata na politru Stomaklije koja je glumila stativ ( ili tripod kako kaža nntom ) Ja jesam iz ravnice - priznajem ali da neko zida tvrđavu na onom šiljku od planine... Bilo kadgod mLogo dokonog sveta... Evo i Neše u jesenjoj idili i što je najvažnije plavuša se ne vidi u pozadini fotke, da ga Violeta ne "skalpira" Doćeraše ljudi motore skoro pod sam šiljak planine Došlo mi da i ja popnem Atlantica već nemam zimske gume... Posle Ostrvice - pravac etno selo Babina reka. Čaj za akcijaše - kuća ( ili Lalajko ) časti. Pošto nije bilo mesta u bašti, morali smo da sednemu unutra pored vatre da se kuvamo. Tu sam "o'ladio" konobara da nećemo zakusku mada koliko smo čekali da platimo pića - mogli smo i večerati opušteno. Ovo se zove uživati u svakom trenutku i prilici Toliko od mene. Još jednom se zahvaljujem svima koji su učestvovali i Lalajku na organizaciji. MAXI pozdrav svima !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrBig 114 Napisano Novembar 13, 2011 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: AT RD03, SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan hahahahah, bravo . Sad si duplo iskusniji nego juce ujutro ... :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se otkravio, naspavao i osvanuo (sto je uspeh u mojim godinama) . Divno vreme, super druzenje i veliki broj novih dobrih ljudi koji su bili prvi put na Ostrvici. Voznja na Ostrvicu je specificna po tome sto ima dosta pesacenja i to je ono sto je krasi. Ali ova voznja, 5. po redu se ipak izdvojila od ostalih po necemu, a to je da je ovoga puta nas traLalajko malo zakasnio u povratku sa penjanja tako da su ostali ucesnici mogli po prvi put da uzivaju u specijalitetima ljubazne domacice, u ustipcima, kajmaku i siru. :) Veoma mi je drago sto sam video i upoznao mnogo novih kolega forumasa, hvala svima koji su me izdrzali i hvala na prelepim fotografijama. Ovoga puta nisam nosio fotoaparat jer je vreme da se sada pokaze i dokaze neka nova garnitura fotografa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 13, 2011 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ti si inicijator akcije da se sve pojede pre nego Lalajko stigne, trudio sam se da te ispostujem.Veliki poz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 13, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ti si inicijator akcije da se sve pojede pre nego Lalajko stigne, trudio sam se da te ispostujem.Veliki poz. HAHAHA A i treba da ispostujes starije i iskusnije , a mislim i da ti se trud isplatio :) banovace me traLalajko zbog toga , ali morao sam da edukujem nove clanove :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Novembar 13, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Posle otkravljivanja poslednjih par sati... Stigao, bilo lepo, hvala na druženju, idemo opet sledeće godine. Posebno hvala Popsy-ju i Lawyer-u na podršci i komentarima. Hvala kolega, drago mi je što smo se upoznali i što smo imali priliku da se družimo. Siguran sam da imaš podršku celog foruma,a nadam se da se vidimo opet na nekoj budućoj vožnji. Elem, iako sam sa Popsy-jem prvi put delio drum, imali smo zanimljivu akciju u povratku. Ako se neko pitao da li je nemoguće voziti u grupi sa lošim farom, odgovor je: Nije! Objasnićemo kako po patentiranju rešenja. Elem bi-xenoni su se višestruko isplatili! Hvala Arakisu, bio je sa nama bar duhom, već kad nije mogao ovoga puta da nam se pridruži. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 13, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ti si inicijator akcije da se sve pojede pre nego Lalajko stigne, trudio sam se da te ispostujem.Veliki poz. Tako znaci?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lawyer 324 Napisano Novembar 13, 2011 Festina lente!, 260 postova Lokacija: Beograd - Košutnjak Motocikl: SUZUKI DL 1000 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dragi drugari, evo i mene da se javim sa svojim utiscima. Prva vožnja sa BJB ekipom, sva očekivanja i više nego ispunjena! Iako se ne ispeh po kozjim stazama Ostr0vice, nauživah se iskreno u vožnji i druženju. Sada par zahvalnica: 1. Zahvaljujem čika Lalajku na organizaciji , 2. Hvala severianu što mi nije dopustio da zalutam tokom svog pohoda na krivine dok su drugi pušili, 3. Hvala Mishi (f) što mi je tokom celog putešestvija čuvala opremu, 4. Zahvaljujem svim bajkerima koji su učestvovali u ovom izletu i učinili ga nezaboravnim! Da krenemo sa fotkama, dakle izbegavaću ponavljanje, pa neću postaviti sve što sam uslikao, samo one slike koje su mi se činile zanimljivim. BG ekipa se okupila na OMV-u, kao i obično sa zakašnjenjem. Krenusmo oko 9 časova i 10 minuta ka Lazarevcu i tamo je jedna grupa stigla dosta pre druge, dovoljno da se ovekoveči pristizanje sporaća... Pošto je vaš dragi lawyer, bajker u najavi i dobar komunista čudom preživeo podmukli atak kineske mašinerije, nastavio je sa fotkanjem ekipe koja je nadasve bila u dobrom raspoloženju. Popsy je fotkao, a Misha (f) kao što ste već videli uglavnom klopala. Nastavismo putešestvije ka Garaškom jezeru i nastavismo kao i uvek, ko o čemu, bajkeri o motorima. Neki su došli uglancani. A saznao sam da se na BMW-u uvek ima šta pročačkati.... Slika moje BGD klape, na koju sam veoma ponosan. Divni ste! Priče nikad dosta... I par portreta: Evo recepta kako biti Mr.BIG Jezero je predivno izgledalo... Što se nije moglo meriti sa bajkerkama okupanim suncem! Odatle krenusmo ka čuvenom vrhu, za koji je planirano da bude ključni sastojak ovog izleta. I dok su se neki znojili, druga ekipa je našla sopstveni uspon, do kafane "Šumska kuća". Ugrejasmo se dobro, pomogla je i koja domaća, a izmerismo i temperaturu za koju Malagutti nije bio siguran da li je -2 ili 0 stepeni Celzijusa. Nećkao se, ali shvatate zašto je zagrevanje bilo neophodno. I posle uspona, dođe na red i Babin zub, a pošto ste ambijent već videli, meni preostaje da onima koji nisu bili dočaram deo te atmosfere. I možda su drugi započeli, ali zna se ko je zatvorio kafanu! Divno iskustvo, jedinstveno i zaista nezaboravno. Samo da se nadam da ćemo sledeći put biti još brojniji! Pozdrav svima. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Novembar 13, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam se odledio evo prvog filmića, ostali se krčkaju u kompu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Novembar 13, 2011 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Pošto sam se odledio evo prvog filmića, ostali se krčkaju u kompu. Kakva divna ergela:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Novembar 13, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Joj evo nas kući konačno, današnjega dana Ceo dan na nogama (radili ceo dan). Mislim da je juče falilo samo da otpevamo nekoliko stihova iz pesmice koja ide kao muzička podloga na ovom "vidoju" Pozdrav organizatoru vožnje Lalajku, svim učesnicima jučerašnje vožnje kao i svim ostalim forumašima koji prate ova naša putešestvija http://www.youtube.com/watch?v=Tzh09Oa9G9w 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 13, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi obratite pažnju, evo dokumentovano je sve, kako Lale savladava uspon ko od šale!!! Skakuće sa stene na stenu!!! I još mene bodri - hajde, hajde možeš ti to!!!! Hvala ti Lale ali je strah od visine učinio svoje, iskreno dobro je da sam i donde smela ali mi je sa vama svima nekako bilo lakše. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Novembar 13, 2011 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege evo linka na kojem se nalaze sve slike sa mog aparata cca 1000 komada Svako može naći naša mila lica i da uživa u predstojećim zimskim danima .... ah da ... evo link SLIKE IZ VOŽNJE OSTRVICA 2011 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Novembar 13, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam još ni pogledao ali hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Novembar 13, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan ..... najlepše su boje jeseni.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano Novembar 13, 2011 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege evo linka na kojem se nalaze sve slike sa mog aparata cca 1000 komada Svako može naći naša mila lica i da uživa u predstojećim zimskim danima .... ah da ... evo link SLIKE IZ VOŽNJE OSTRVICA 2011 al će da pljušte pićenca SuperPOP-e odlične su fotke tenks jao ping veri mač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano Novembar 13, 2011 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan E,svaka čast Super Pope Kao da smo se još jednom provozali do tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4219 Napisano Novembar 14, 2011 Nemanja Stojanović, 1420 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ..... najlepše su boje jeseni.... :care: :care: :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Novembar 14, 2011 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan super fotke super pope Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Novembar 14, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Još malo vožnje: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Novembar 14, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ova vožnja bogami konkuriše za vožnju sa ubedljivo najviše slika na forumu! Super Pope, alal' vera! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1089 Napisano Novembar 14, 2011 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 14, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi, svaka čast...zavidim Vam svima, extra vožnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...