sashac 8204 Napisano Novembar 4, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ashton akusticna gitara model cg44am,ganc nova.mahagoni.100 evra.na poklon torba za nju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Novembar 5, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Meni odavde cini da je klasicna.. O.o 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 6, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pa sad klasicna ne klasicna,placena je dosta.odlican zvuk,idealna za pocetnike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Novembar 9, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Klasicna i Akusticna nije isto. Ako su prve 3(deblje) zice, plasticne, a ne metalne, onda je klasicna, takodje ako su zice na bridge-u, tu dole suprotan kraj zice od glave gitare(gornjeg dela), zavezane, u cvor, ili tako nesto, da nemaju metalne kuglice na krajevima, to isto znaci da je klasicna. Moras da naglasis sta prodajes, jer i pocetnik ti moze postaviti takvo pitanje. Samo prijateljski savet, nista vise. Srecno. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 10, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Druze,uz svo duzno postvanje,kao coveka i bajkera,smatram da je ovo tvoje davljenje veliki off.Niti ima veze sa prodajom niti sa bilo cime.Pojmovi kojima baratas,nemaju veze.Vidi se slika gitare,ima oznaka koja kad se ukuca na netu,izbaci sve performanse.To zna i naj veci laik,i koga zanima on ce to ukucati .A od vas koji nista necete da kupite,nego samo offujete,boli me glava.Ajd ljubi te brat,nemoj vise teoretisati,pusti koga zanima da se javi,i to je to.Veliki pozdrav. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Novembar 10, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Promusic Ja sam razmisljao da pazarim neku gitaru...ne znam koliko si je platio, ali nova ispade jeftinija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 10, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan i dosta vise ovih tuznih prica,kako imaju jeftinije.Stave jadnu cenu,ali pored stoji NEMA NA LAGERU.Trgovacka fora stara koliko i trgovina.Stoooo sam imaoo nesto jeeftiiinooooo,ali neeemam vise... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 10, 2011 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan moze lock. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Novembar 13, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Druze,uz svo duzno postvanje,kao coveka i bajkera,smatram da je ovo tvoje davljenje veliki off.Niti ima veze sa prodajom niti sa bilo cime.Pojmovi kojima baratas,nemaju veze.Vidi se slika gitare,ima oznaka koja kad se ukuca na netu,izbaci sve performanse.To zna i naj veci laik,i koga zanima on ce to ukucati .A od vas koji nista necete da kupite,nego samo offujete,boli me glava.Ajd ljubi te brat,nemoj vise teoretisati,pusti koga zanima da se javi,i to je to.Veliki pozdrav. hm,to mi je nesto poznato to mlacenje prazne slame... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...